quakerthewhite Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Merhabalar.. Yardim isteyecegim bir konu var... Shardimda hediye olarak verecegim itemlardan biri Unicorn.. Bu hayvanı shrinklenmiş halde vermek istiyorum.. Shrink scp lerim var.. İstedigim hayvani shrinkleyip cantaya dusurebiliyorum. Ancak yenibir item yazıp sadece .add komutu ile shrinklenmiş unicorn cıkartmayı basaramadım.. Daha dogrusu shrinked unicorn elde etmek istiyorum direk olarak :) Şimdiden teşekkurler..
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Niye kasIyon ya çIkar unicorn'u .shrinle gitsin uğra$ma böyLe $eyLer için Lag hepsi Lag :D[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri
quakerthewhite Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bonepart dedigini yaptım.. ancak galiba bilgi eksikligimden dolayı olsa gerek item in tam idsini cıkaramdım.. sorunda ordan geliyor galiba zaten
quakerthewhite Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 [itemdef i_shrinkdeed] id=i_deed weight=20 Name=Shrink Deed sellvalue=50 on=@create type=115 color=00 attr=attr_newbie on=@dclick TARGET Kucultucek hayvani seciniz. ON=@TARGON_CHAR IF (==c_man) || (==c_woman) || (==0) SRC.SYSMESSAGE Bu nesneyi kucultemezsiniz ! RETURN 1 ELSEIF &statf_conjured src.sysmessage Bu nesneyi kucultemezsiniz ! SRC.TARG.REMOVE RETURN 1 ELSEIF if != src.sysmessage Yeterince Saglikli Degil! return 1 ELSEIF IF SRC.NEWITEM=i_deeded IF = C_LLAMA SRC.ACT.NAME=Llama ENDIF SRC.ACT.COLOR= SRC.ACT.MORE1= SRC.ACT.BOUNCE SRC.TARG.REMOVE REMOVE RETURN 1 ENDIF ENDIF REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE sana ait degil ! RETURN 0 ENDIF ELSE TARGET RETURN 0 ENDIF [itemdef i_deeded] id=i_deed weight=20 name=Kucultulmus hayvan on=@create type=t_figurine [EOF] buradan aldiği mbir script.. bunun içinde yapialcak bazi işlemlerle galiba istediğim olaacak.. ama bulamadim..
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 [ITEMDEF i_unicorn_sh] Name=Unicorn ID=i_pet_horse_brown_dk Type=t_figurine ON=@Create Color=0481 // Unicorn un renk kodu Karma=10000 Fame=1000 Kills=0 soyle birsey yap yeni item olarak eklerkende ... src.newitem i_unicorn_sh src.act.equip ... seklinde yapabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 [ITEMDEF i_unicorn_sh] Name=Unicorn ID=i_pet_horse_brown_dk ON=@Create Color=0481 // Unicorn un renk kodu Karma=10000 Fame=1000 Kills=0 shrink=1 şeklinde olabilir bide bunu dene[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar