angryman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yapamıyom yapamıyom anlamıyom anlamıyom sphere programı olmuyı yaw beceremiyom bütün ayarları yaptım ama olmuyo anlamadığım bir nokta var kendi server imizi açarken ve kendi dünyamızı düzenşlemk istediğimizde internet bağlantısı olması gerekiyormu sphere da admin account u nasıl açalıyo bir türlü anlamıyorum bilenlerin yardım etmesini diliyorum...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 account angryman add şifre account add angryman plevel 7 baglantı olmazı gerekmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: chris, 08 November 2003 17:30 tarihinde demiş ki: account angryman add şifre account add angryman plevel 7 baglantı olmazı gerekmez.. Ben mi bilmiyorum sen mi çok pis sallamışsın? :) Konsola account add "account adı" "şifre" yaz (tırnak koymadan) Sonra account "account adı" plevel 7 yaz accountun hazır..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sağolun arkadaşlar aama bunu yapmak için internete bağlı olmak gerekirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayır...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 peki bunu için direk girem ve yapabilemmi şimdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 peki bunu için direk girem ve yapabilemmi şimdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bunu konsola yazacaksın..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 arkadaşlar benim büyük bir çok promlemim var.. oyuna girdiğimde her şey güzel ama bütün kapi afiş kasa gibi şeyler böyle küçük mavi bir şey gibi çıkıyor ama ben onu çantama aldığımda gene eski haline donuyor.. ama geri koyduğumda gene o küçük mavi şeye dönüşüyor... ata binince her şey güzel ama indiğimde at böle sırf gri bir adama dönüşüyor ve beni takip ediyor. aynı şey diğer hayvanlar içinde geçerli. oyuna başlarken hiç bir şey yoktu ama bir süre sonra bana : you are frozen and can not move diye bir şey söylüyo ve hareket edemiyorum bunun caresini bulan varsa banada söylerse sevinecem.. son bir şey oyunda balık tutulmuyormu bütün skills lerimi 100 yaptım ama balık yok galiba oyunda.... ilgililere duyrulur... bir şey daha atımı koyu kırmızı yapmak istiyorum bunun kodunu bilen varsa söylesin... acemi ocağı sizden yardım istiyor arkadaşalar ve son birşey oyuna admin olarak değilde nasıl normal bir oyuncuymuş gibi girecem onuda bir anlatırsanız sevinirim.. aklıma geldikçe size yazmaya devam edicem bunlardan yalnızca ben değil bütün acemi server kurmak isteyenler yararlanabilir.... aklıma hep geliyor bakın şimdide geldi bir şey var diyelim ben bunu evde hazırladım bitti diyelim bunu nete vermek istiyorum diyelim ve brinkster gibi asp yi destekleyen ücretsiz bir web alanı açtık diyelim okey..? ben bu yarattığım dünyayı nasıl geçirecem direk dosya transver eder gibimi yoksa başka bir şekildemi yoksa bunu nete böyle vermiyoruz mu??? bakın aklıma yeni bir şey daha geldi şimdi... bu scriptler var ya hani paticikte. ben onlardan osuruk script ini çok beğendim onu nasıl ekleyecem ve nereye ekleyecem büyük ihtimalle son bir şey daha. benim dünyamın adını nasıl değiştirecem şu anda mentral gibi bir şey yazıyo dünya seçerken zaten bir dünya var ve ben onun adını değiştirmek istiyorum hadi aslanlarım bana bir yarıdım edin...???!!!! angryman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: angryman, 09 November 2003 14:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar benim büyük bir çok promlemim var.. oyuna girdiğimde her şey güzel ama bütün kapi afiş kasa gibi şeyler böyle küçük mavi bir şey gibi çıkıyor ama ben onu çantama aldığımda gene eski haline donuyor.. ama geri koyduğumda gene o küçük mavi şeye dönüşüyor... ata binince her şey güzel ama indiğimde at böle sırf gri bir adama dönüşüyor ve beni takip ediyor. aynı şey diğer hayvanlar içinde geçerli. oyuna başlarken hiç bir şey yoktu ama bir süre sonra bana : you are frozen and can not move diye bir şey söylüyo ve hareket edemiyorum bunun caresini bulan varsa banada söylerse sevinecem.. son bir şey oyunda balık tutulmuyormu bütün skills lerimi 100 yaptım ama balık yok galiba oyunda.... ilgililere duyrulur... bir şey daha atımı koyu kırmızı yapmak istiyorum bunun kodunu bilen varsa söylesin... acemi ocağı sizden yardım istiyor arkadaşalar ve son birşey oyuna admin olarak değilde nasıl normal bir oyuncuymuş gibi girecem onuda bir anlatırsanız sevinirim.. aklıma geldikçe size yazmaya devam edicem bunlardan yalnızca ben değil bütün acemi server kurmak isteyenler yararlanabilir.... aklıma hep geliyor bakın şimdide geldi bir şey var diyelim ben bunu evde hazırladım bitti diyelim bunu nete vermek istiyorum diyelim ve brinkster gibi asp yi destekleyen ücretsiz bir web alanı açtık diyelim okey..? ben bu yarattığım dünyayı nasıl geçirecem direk dosya transver eder gibimi yoksa başka bir şekildemi yoksa bunu nete böyle vermiyoruz mu??? bakın aklıma yeni bir şey daha geldi şimdi... bu scriptler var ya hani paticikte. ben onlardan osuruk script ini çok beğendim onu nasıl ekleyecem ve nereye ekleyecem büyük ihtimalle son bir şey daha. benim dünyamın adını nasıl değiştirecem şu anda mentral gibi bir şey yazıyo dünya seçerken zaten bir dünya var ve ben onun adını değiştirmek istiyorum hadi aslanlarım bana bir yarıdım edin...???!!!! angryman Öncelikle şu küçük mavi şeylere ve insan body'sindeki atlara gelelim.. Bunu kesin debug'dan olmuştur oyuna girince .debug 0 yazarsan büyük ihtimal düzelir.. Frozen olayı ve Balık tutamamayı bilemiyorum.. Ama bir yerden bir fishing fix bulursan olabilir bilemeyecegim.. Yüzlerce koyu kırmızı var atını boyaman için.. Fakat benim en sevdigim 04b9 rengidir.. (.set color 04b9 yapıp atına tıklarsan olur veya .set color diyip atına tıklarsan dye tub menüsü de çıkar istedigin renge boyarsın) Gelelim serverı nete açmana, internete bağlandıktan sonra sphere'i açarsın, server açılınca konsolun en aşasında IP adresin yazar.. Birine verirsin bu IP adresini adam o IP'den bağlanır.. Öle Brinkster'den falan web alanı lazım diil yani. Bir scripti eklemek icin , notpad(notdefteri)'ni açacaksın scripti metin belgesine kopyalayacaksın.. Sonra Kaydet deyip o scripti c:/Sphere/scripts klasorune (veya hangi sürücüdeysen)scriptin-ismi.scp uzantısıyla kaydediceksin.. Uzantısı scp olmalı.. Bunun cevabını www.paticik.com/scripts : ilk açma bölümünde bulabilirsin.. Yoruldum bea.. :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] [Bu mesaj Black1ce tarafından 09 November 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 baba büyüksün be saĞOL DA şunuda söyleyem oyunda hareket edemiyorum diyor ki: you are frozen and can not move diyor bana hareket ederken yada hareket edmiyorum ama gene d.iiyor onu şu fronzen de demek bir de bir tablo koymak istiyom banka duvarına hazırladım ama banka duvarına nasıl koycam..??? bir de spawn ları nasıl ekleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 birde ayakkabi yi nasıl ekleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 birde arkadaş ben mesala terzi dukkanına satıcı yada ağır a satıcı bakıcı benzeri şeyler kotymak istiyorum bunu nasıl yapcam onu nerden bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Valla işin uzun senin .. :) Tablo koyma olayını anlayamadım yani nasıl koyulmazki duvara? Spawn için axis kullan.. (Axisin ne oldugunu biliyorsundur artık..)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Satıcı koymak için yine axis'den yine Satıcı spawnı koyacaksın.. Yok ben spawn istemem onlar ölmez dersen : .add c_h_animaltrainer (hayvan satıcısı) veya c_h_tailor(terzi) yazıp dükkana tıkla, oraya adam yaratılıcak.. (diğer satıcılar için .add yazıp hepsine bak) Fakat böyle yaratınca satıcı sürekli yürüyecek, bunu engellemek için de .set home yazıp üstüne tıkla.. Bunu yaptıktan sonra o anki yerinden fazla uzaklaşamaz..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Ayakkabı nasıl eklenir demişsin : .add yazarsan ekleyebilecegin herşey çıkar karşına.. Ama sana kısayol : .add i_boots_calf veya .add i_sandals kullan..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yada axisi yükle ordan ekle[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abicim be büyüksün bede bir de gemi sorunum var..(bu arada ben axis kullanıyorum zaten)gemileri nasıl oyuna yükleyecem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bir de oyunda yürürken yada koşarken nesyse hareket yaprken filan bana you are frozen and can not move diyo ama ben hareket edebiliyorujm amabu yazıdan da biktim bunu nasıl engwelliyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: angryman, 09 November 2003 23:26 tarihinde demiş ki: abicim be büyüksün bede bir de gemi sorunum var..(bu arada ben axis kullanıyorum zaten)gemileri nasıl oyuna yükleyecem bilmiyorum gemiler zati oyunda varlar deed den rahatlıkla ekleye bilirsin axiste provision-deeds/ship deed bölümnde deedleri var[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: angryman, 09 November 2003 23:29 tarihinde demiş ki: bir de oyunda yürürken yada koşarken nesyse hareket yaprken filan bana you are frozen and can not move diyo ama ben hareket edebiliyorujm amabu yazıdan da biktim bunu nasıl engwelliyecem eğer gm=1 ise yani adının yanında GM yazıyorsa stam 0 lansa yada stone olsan dahi yürürsün ve bu yazı çıkar . ancak bunlar olmadıysa ve gene gm=1 ise büyük ihtimalle flagını paralyze olarak falan ayarlamışsındır . axisten flagını düzeltebilirsin .[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 10 November 2003 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hey arkadaşlar şu ana kadar söylediğiniz herb şey işe yarıdı teşşekür ederim her şey için yalnız ben de sorun çok ben oıyunu çok iyi bilmiyom ama server kurmaya çalışıyorum ne alak ça dimi sorum şu hangi evin hangi görevşli tarafıonda yönetildiğini nasıl anlarım .çok komik sdimi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 internete bağlı olman gerekir fakat sadece connecting kısmında bağlandıktan sonra bağlantıyı kesebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bildiğim kadarıyla normal şikelide öğrenemezsin br house scripti kullanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: fastreload, 10 November 2003 18:27 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarıyla normal şikelide öğrenemezsin br house scripti kullanman lazım bende böle biliyorum house scriptine ihtiyacın var[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 November 2003 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar