Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atam sen rahat uyu...

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

said:
Natural_Jedi, 10 November 2003 16:10 tarihinde demiş ki:
adamın kemikleri sızlıyordur...
bu gün serwiste 2 kızın yaptığı muhabbet;

-ya bıktım 10 kasımlardan iyiki bir devleti kurtarmış nepiyım yane?
-dimi ya onunlamı uğraşıcam.

yorumu size bırakıyorum.[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk

Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin!

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 10 November 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]

dövmediysen ayıp etmişsin derim,
ben dayanamazdım,
onlar TÜRK FALAN DEİL.

*fena sinirlenir*[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların üstünde koca koca amerikan bayrağı olan kıyafetler giyip gezdiği bir ülke... Atatürk rahat uyuyormudur bilmem ama benim rahat uyumadığım kesin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 10 November 2003 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duke_Guybrush, 10 November 2003 18:48 tarihinde demiş ki:
istediği kadar kar yağsın.senin karın üzerinde açtığın yol hiç bir zaman kapanmaz.çünkü peşide milyonlar var.hiçbir tipi o yolun kapanmasına neden olamaz.sen rahat uyu, çünkü o yolun -yaşadığım süre boyunca- kapanmasına her zaman engel olucağım. ve eminim ki benim gibi düşünen milyonlarca insan da asla bir sonrakinin takip etmesi gereken yolun kapanmasına göz yummaz.
Rahat uyu Atam.

Harbi acayip gaza geldim.. ciddi söylüyorum elime mini gun verseniz bütün Atatürk karşıtlarını temizlerim o haldeyim ..
*!Duygulanır.*[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

atam sen rahat uyu. elbet günü gelecek ve bu vatan hainlerinin elinden vatanımızı kurtarıp seni bayrağımızı dalgalandırdığımız gibi yüreğimizde dalgalandıracağız. Yakındır bu günler.
Arkadaşlar kim ne derse desin kim nasıl eleştirirse eleştirsin. sonuçta kişi ATATÜRK sevgisini yüreğinde taşıyorsa o kişi bu vatan evladıdır.

Saygılarımla ;[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

bugün Anıtkabir deyiz Yıldız Kenter vardı şiir okuyordu o sırada yabancı hocalardan biri geldi bizim hocaya "what's happening,its very cold,i want to go back at once" dedi.bizim hoca dönüp birşeyler anlatacaktı ki ben ve arkadaş aynı anda dönüp s.ktir git dedik.ikimizde kısık sesle söylemiştik ama koro olunca yüksek çıktı.bizim hoca da birşey demedi valla.[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Sosyal ağlarda paylaş

önce öğretmenlerimizi 3 kuruşa muhtaç ettik, eğitim öğretim görevlerinden önce canlarının derdine düşürdük. sonra da bunlar iyi öğretmen değil deyip dışarıdan iyi(!) öğretmenler ithal edip yabancı dille eğitim veren okullarda dolar manyağı yaptık. sonra da bunları; atatürk'e duyacağı saygı ve sevgi, bizim (öyle birisi varsa) bir amerikan büyüğüne duyacağımız saygı ve sevgiden daha fazla olması ihtimali olmadığı halde tutup onu anacağımız günde anıtkabire götürdük. sonra da orada lakayıt davrandılar diye siktir git dedik.

bugünkü durumumuzun bu olduğunu görüyorsa rahat uyumuyordur.

fedaykin'e de katılmamak elde değil.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 10 November 2003 19:24 tarihinde demiş ki:
izinde diiliz artık.
cumaya gittik şu ara
gelir miyiz bilemiyorum...[hline]You figure a sword and a
bunch of
spells make you
though? It ain't what you
got
that counts, berk.
It's what you
know.
-Fairven, a chiper

olmadı bu şimdi... "ya din ya atatürk" zihniyeti oldukça kavga bitmeyecek. ne olursa olsun beğenin beğenmeyin bu ülkenin yarısı cumaya gitmiyorsa yarısı gidiyor. ve bir felsefe ülkeyi birleştirme, kalkındırma, tekvücut olma görevine soyundurulmuşsa herkesi içine alması gerekir. ülkenin yarısını dışarda bırakan bir felsefe sadece yunanistanın işine yarar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...