Akira Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Evt cok ucun zamandir vietcong dışında online oyun oynamıyorum starwars glaxies beklemistim ama cok kotu cıktı eve de o kadar guzel deil ama bu planet side dısarda cok tutuldu sanırım bilgisi olan varmı bende adsl var baglantı nasıl Türk gurubu varmı kısaca almayı dusunuyorum fikirlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 www.avaturk.net/forum bi bakı ver[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Benim bir arkadaşım oynuyor. Dostum sana şöle diyim. 2 günde bir patch geliyo. Öle az patchlerde değil 1-2 saat süren patchler. Oyun tam bi karambol. Sen bilirsin yinede ama iyi araştır derim.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar