Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 evet alt grup olarak KNighT ERRant var... 7 kasımda satt ve biletler haftaya belli olacak...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=44948[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 pardonnnnnnnnnnn...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Evet! Paticiklerden gelen var mıdır konsere? Overkill hastası olmasa bile eğlenmeye, coşmaya kudurmaya yani müthiş vakit geçirmeye gidiyorum[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 overkill çok az dinlerim ama belki gelicem.[hline][small beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ben gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hatta bugün Mephistoda imza günleri vardı galiba[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 İmza günü yarın Cuma gündüz saat 16 olma ihtimali bile var sanırım geçerken göz ucuynan gördüm[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 nerde?[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 konser sold out'ta degil mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ben de gelicem kenderiim hattaa yaninda olcam konser venue ye alindi arkadaslar ve de imza gunu 16:00 mephistoda biraz gec oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ne oldu konser anlatın bakalım...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 off manyak konserdi ya ben şahsen overkill dinnemesdim ama artık dinnemee başlıorum yani o vokalistin sesine gerçekten hayran kaldım ayrıca ön gruplardan soulitude da çok iyiydi hakkaten yani ancan knight errant bazı teknik problemler yaşadı ondan dolayı onlar için konser baya kötü geçti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sahiden kayıt kalitesinden çok daha üstün o adamın sesi. Gerçekten güzeldi... Aptallığımız yüzünden Solitude'u kaçırdık. Knight Errant'tan biraz önce içerdeydik. Kemancı'nın soyunması için başarısız bağırışlarda bulunduk ama millet eğlendi işte... Güzel bir geceydi. En önemlisi: müzik güzeldi![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Of Solitude Kacmazdı Ya cok ii di alt grup olmasına ragmen, ztn butun enerjimi ona harcadım over kill e sallıcak kafa kalmadı öldüm yorgunluktan ama olsun over kill cıkınca da her sarkıda pogo yaptık superdı :) Ozellikle Elimination, Fuck You,Evil Never Dies ve Unholyde asırı costum yani..Basçı deli karizmaydı ztn, adamların sahne performansı superdı..Cok sey kacırdınız.. Solitude un solistinin soloları fln da cok iidi,ruzgar gıbı gelıp gectı adamlar.. Knight Errant ı pek sevmedım, Revolution ve ich nicht adlı parcaları bıras guseldı, ama onların olayı da Kemanın muthiş bi uyumu wardı ..Solistlerını pek sewmedım sacmaladı bence..[hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu da kaçtı var ya delircem[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya buarada basçının gitarı çok ilginçti bilen varmı markasını fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya basket a$kina kaçirdiklarima bak bee.. gelemedik overkill, sen bi' daha gel..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 aaabi overkill beklediimin de üzerinde bir performans sergiledi bi de sadbutcher pogo yaptıysan kesin bi ara çarpıştık çünkü gördüüm bitek ön sağda pogo vardı ve ordaki boşluun ortasında genelde ben vardım kocaman montumla acaip daattım ortalıı ama terledim ve şu an hastalıktan geberiyom çok övdüler solitude'u kendercik yüzünden kaçırdık :) knight errant bence berbattı yani bu adamlar nasıl wacken'a çıkmış hayret doğrusu ancak kemancı stripdiz yapsaydı izlerdim o yapmadı ben de merdivenlerde oturdum kıçımı onlara dönerekten[hline]Schlag die Schlacht Leb wie Du Willst Ich kenn keine Not Und Keine Angst vorm Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab ein Herz aus Stahl God Hates us all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar