regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Almanya'da bir üniversitede yapılan araştırmada insanlarda alışveriş sırasındaki beyin aktiviteleri kontrol edilmiş; sonuç; alışveriş esnasında kadınların beynindeki mantık bölgesinden gelen sinyallerin fazlası ile zayıfladığı gözlenmiş.Özellikle çok pahalı ürünler alırken mantık bölgesinde ki aktivite 0'a yaklaşmış.bu bütün ürünler için geçerliymiş. erkekler de bu durum sadece 3 üründe gözlenmiş; -araba -elektronik eşya -oyun neden hiç şaşırmadım acaba?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hep bunlar arastirma yapmiyor, gazeteciler bilindik gercekleri bilimsel arastirmaymis gibi yaziya dokuyor diye dusunmusumdur.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 harbi olabilir ha bu yazıyı ben de yazardım niye araştırmışlar ki[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hayir dusunuyorum, bizim universitelerimizde boyle bir arastirma yapiliyor mu? hayir. peki daha onemli arastirmalar yapiyoruz o yuzden bunlara zaman kalmiyor desek, amerika almanya universiteleri sabit bu tip yazilarda, bicok bakima daha ileri universite olanaklarina sahipler, daha yararli islerle istigal ediyorlardir heralde diyorum. yani mantikli gelmiyor.[hline]sandwich theorem [Bu mesaj Dojorel tarafından 09 November 2003 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yani insanların alışveriş yaparken kendilerini kaybettikleri. Evet doğru bence.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 "bizim" üniversitemizde yapılıyordur büyük ihtimalle dojorel ama ne yapılıyor ben de bilmiyorum :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 valla doğrudur. ne diyim. ama bende gitar bakarken de bu dediklerin oluyo ve gitar aksesuarları. ama gitar elektro olduğu için elketronik eşya da sayabilirsin. Bir de arabadan fazla anlamam. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 -] evet, arastirma konusunda turkiyedeki en iyi okulda olabiliriz, ama yinede boyle bisiyler yapmiyoruz.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 gelecek donem hciv de goreceksin sen arastirmayi. ann mary bisiy den alma sakin. Gulriz Buken den de alma. baska hangisinde bos yer varsa dal. bu ikisi seytan gibi.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 mantığın durduğu yer kadın ve erkekte farklı farklı olsada ikisinin de kesiştiği bir nokta var... ehuehuehu *hınzırca güler*[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 mantık bölümü neymiş ya? nasıl kontrol ediyorlarmış ne kadar çalışıyor diye, ısı ölçümü veremez ki o anda insanın ne düşündüğünü.. asparafart..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Dojorel, 09 November 2003 01:19 tarihinde demiş ki: hayir dusunuyorum, bizim universitelerimizde boyle bir arastirma yapiliyor mu? hayir. peki daha onemli arastirmalar yapiyoruz o yuzden bunlara zaman kalmiyor desek, amerika almanya universiteleri sabit bu tip yazilarda, bicok bakima daha ileri universite olanaklarina sahipler, daha yararli islerle istigal ediyorlardir heralde diyorum. yani mantikli gelmiyor. dojorel bizim üniversitelerimizin çoğunda daha tepegöz yok bilmem anlatabildimmi:) aslında adamlar olayı bitirimiş fantazi yapıyolar.:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. [Bu mesaj Numb tarafından 09 November 2003 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 "mantık" beyinde kendine has bir yerde mi duruyormuş? Onun sol yanında ne duruyormuş mesela? Hayır ben doktorum ,üstelik de radyoloğum ,haliyle aşağı yukarı anatomiden de anlarım ,ilk kez duyuyorum bunu.. Beyindeki belirli bölgelerdeki aktiviteyi ölçen cihazlarımız da orta büyüklükte bir odanın yarısını kaplar büyüklüktedir..alışveriş yaparken cihazı kafanın üstünde nasıl tutmuşlar acaba? ..Vinç olayı?.. Yada Cihazın bulunduğu odaya mı üç beş stand kurup alışveriş ambiansı mı vermişler?.. Belkide denekleri cihaza bağlayıp kucağına laptop vermek suretiyle on-line mağazalarda gezdirmişlerdir..ilginç bir araştırma.. heh heh :).. Dur yarın ben de yapayım bir çalışma.. aşçıların kafasına aleti bağlayıp 'soyma' merkezini değerlendireyim bakayım domates mi daha zor soyuluyor ,kabak mı daha zor oyuluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ann marry.. hayatımın ingilizi .. hamile haliyle benim imza attırmamı anlamak gibi işlerle uğraşırdı... ahh ahh.. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Dragonmax, 09 November 2003 02:26 tarihinde demiş ki: mantığın durduğu yer kadın ve erkekte farklı farklı olsada ikisinin de kesiştiği bir nokta var... ehuehuehu *hınzırca güler*[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaaa!... ehuehuehehehe[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 palavra bunlar ya halk içinde bilinen şeyleri sankı kadının beynının içini açmışta alışveriş yaparken mantık bilmemnesini incelemiş çou yalan ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 lol :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 televizyonda da gosterdiler dun, surekli alisveris yapan kadinlari cekmisler, madem bilimsel arastirma, nerde veriler, nerde bu arastirmayi yapan? haber uretiyorlar cidden.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 abi zaten ana haber bültenlerinin kaçı ilk 15 dakikadan sora magazin yada abidik gubidik haberlere geçmiyo haber die aynı kanalda 15 dakıka sora yayınlanıcak dizi hakkında dizide oynayan karakterlerle konuşuluyor yada magazin programlarında da yayınlanan aynı haberler bize çok önemli bişiymiş gibi sunuluyo zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış adamlar zengin die içiyo bilmemnapıo barlarda bilmemnerelerde bizde oturup bakıyoruz onlar aa bak şu aondan ayrılmış bu şunla çıkmaya başlamış die içimize işlemiş milletin hayatıyla ilgili bilgileri ona buna sölemek özel die bişi yokki hadı özeli geçtim paparazzi denen bu mahluklar patavatsız ama bunların izlenmemesi lazım bence[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 -araba -elektronik eşya -spor malzemeleri(ayakkabı ,forma ,korumalar,şort vs.) diye değştirirsek kesinlikle benim için doğru olduğu söyiyebilirim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar