DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 arkadaşlar ben jedi kinght 2 oyunu aldım oyunu acarken quake oyunu gibi önce consol çıkıo ve bu hatayı verio oyunu açmıo aşagıya yazıorum consolda yazanları donanımla ilgiili oldugu için buraya yazdım ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bu arada ekran kartım tnt2 nvdia riva tnt2
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Driverarın en son driverlardan mı? Birde oyun tnt2 ekran kartını destekliyor mu?[hline]Lotgd Güzel bir oyun.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 OpenGL'nin yeni versiyonunu kurulu değilse onu yükle sanırım www.setupgl.com 'da vardı.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 o oyun ne gerektirir bilmiyorum ama bir ara bende operation return to castle wolfenstein oynamaya çalışırken benzer bir hata veriyordu. Çare olarak ekran kartını değiştirmem gerekmişti, o oyunu ve benzerlerini desteklemiyormuş arkadaş.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 oyun desteklio hatta oyunun istedigi 16 mb ekran kartı bende nvidia riva tnt2 iki war bunun son sürümünü nerden update ederim bide öle deneyim
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 32 mb nvidia riva tn2 işte
Öne çıkan mesajlar