Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 İzmir'in Pınarbaşı semtinde, sigara izmaritini atmak için minibüsün sürgülü kapısını açan 34 yaşındaki Gülay Kırmızı, dengesini kaybedip yola düşerek yaralandı. Kaza, önceki gün saat 01.00 sıralarında Ambarlar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Tekstil fabrikasından evine dönen Gülay Kırmızı, elindeki sigara izmaritini atmak için Öztürk Bilgi'nin yönetimindeki 34 BF 6613 plakalı servis minibüsünün sürgülü kapısını açtı. Dengesini kaybeden Kırmızı, seyir halindeki minibüsten yola düştü. Genç kadının durumunun iyiye gittiği açıklandı. Yurdumdan insan manzaraları Kaynak: Hurriyetim[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 niye minübüsün camı mı yokmus??[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 biraz daha kassaymış "türklerin ölümleri" listesine de giermiş o muhterem şahsiyet[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu ilk degil daha once de sofor dusmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Justin, 09 November 2003 14:34 tarihinde demiş ki: benim bildiim sigara içmek yasak? minibüsdeben de öyle düşündüm ama sürgülü kapı diyor, toplu taşıma aracı minibüslerde sürgülü kapı olmuyor (tabi yazan kişi dolmuş yerine yanlışlıkla minibüs yazmamışsa)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 tükürücem diye uçmuş sanırım.. :D[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Sigaranın sağlığa zararları :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Wulfgar, 09 November 2003 16:39 tarihinde demiş ki: Sigaranın sağlığa zararları :)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 oha ya nası düşer be camdan fln atsaymış abi[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eli kaymıştır..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 vay be[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hey allam ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 türkiyeden görüntüler anbi klasik nerde abidik gubidik şey var yapıoruz Türküz işte[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 anlamadıgım kısmı arkadaş nasil kendini güşürebilmiş minibüsten :) ulan kolu çıkart at.. ağızından mı atmaya çalışmış naapmış :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Garip ama gerçek.. Avrupa Birligi'ne üye çesitli ülkeler vardir. Bu ülkelerde çesitli insanlar yasarlar. Ve bu insanlar, günün birinde, emr-i Hak vaki oldugu zaman, ölürler. Kimisi eceliyle ölür, kimisi cinayete kurban gider, kimisi trafik kazasina, kimisi hastaliktan. Falan filan. Ama bu ülkelerin hiçbirinde, hiçbir insanin, tuttugu futbol takiminin ya da siyasi partinin maçi ya da seçimi kazanip kazanmayacagi üzerine 'eger kazanamazsak ha ben de bunu keserim' diye iddiaya girip, sonra da yenilince ya da kaybedince besmeleyle abdest alip iki rekat namaz kildiktan sonra 'onu' kestigi ve kan kaybindan öldügü duyulmamistir. Türkiye'de duyulmustur. Karadeniz Bölgesi'nde. Her iki çesitlemeside. Avrupa Birligi'nde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler.İçenler, sigaralarini çakmak ya da kibritle yakarlar. Ve bunlarin bir kismida kanserden ölür. Ama, demir çelik haddehanesinde çalisan hiçbir Avrupali isçinin, sigarasini yakmak amaciyla 600 tonluk pres makinesinin arasindan emekleyerek geçip 2450 santigrad sicakligindaki firina ulasmaya çalisirken can verdigi görülmemistir. Türkiye'de görülmüstür. Karabük'te. Avrupa'da da hasarat, özellikle sivrisinek vardir, Orada da sinek ilaci kullanilir. Ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sinegi öldürmek üzere agzina Shelltox sikmak suretiyle zehirlenip ölen, Türkiye'dedir. İstanbul, Sultanbeyli. Avrupa'da da insanlar berbere gidip tiras olurlar ama, hiçbir berber, rahatlatmak amaciyla müsterinin kafasini saga sola kanirtirken adamin boynunu kirip onu öldürmemistir. Türkiye'de öldürmüstür. Erzurum'da. Örnegin, bir bankamatikten para çekmek için dügmeye bastiginizda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz Avrupa'da... Türkiye'de ölürsünüz. Bozcaada. Örnegin, oralarda, otoyolda giderken radyoda duydugu göbek havasi esliginde göbek atmak için 'sag seride çeken' ve az sonra da arkadan gelen arabanin çarpmasi sonucu ölen bilinmez. Türkiye'de bilinir. Adapazari. Nüfus sayim günü sokaga çikma yasagi nedeniyle bombos otoyolda (Avrupa'da böyle bir sey yoktur ve olamaz) sayim görevlisi 'bariyerlere' çarpip ölmez. Burada ölür. Gebze. Ayni isyerinde biri gece, biri de gündüz vardiyasinda çalismakta olan ve her ikisi de 'mobilet' kullanan bir baba-ogul, birisi isten çikip eve gider, öteki evden ise gelirken bir kavsakta karsilasmazlar ve birbirlerine selam vermek için ellerini kaldirinca çarpisip her ikisi de ölmezler. Konya. Marangoz atölyesinde çalisan isçiler paydosta üzerlerindeki talaslari temizlemek için birbirlerine 'kompresör' tutarlarken, biri ötekine saka yapmak için kompresörü onun arkasina yöneltmez, öteki de 'saka öyle olmaz böyle olur' diye ayni kompresörü alip berikinin makadina sokmaz ve adam bagirsaklari patlayarak ölmez. İstanbul, Ayazaga. Gemi mühendisi kazani kontrol etmek için kazana girdiginde biri gelip kazanin kapagini kapatmaz ve sonra da gemi yola çikmaz. Kocaeli, Dilovasi. Bir adam ayakkabisinin içine kaçan tastan kurtulmak için elektrik diregine yaslanip ayakkabisini çikarip silkelediginde, yoldan geçen bir baskasi onu elektrik çarptigini sanmaz ve elektrikle baglantisini kesmek amaciyla kafasina kürekle vurarak onu öldürmez. Rize. Çünkü hiçbir Avrupa sehrinde, 'Buralarda bir pideci varmis, ne tarafta acaba?' sorusuna 'Kiymali mi, peynirli mi?' diye cevap verilmez. Simdi Avrupa Birligi yetkilileri gelip bizim sehitliklerimizi gezecek ve bizi anlayacaklar ya, hakkimizi teslim edecekler... Yukarida anilan kayiplarimizin kabirlerini de ziyaret etsinler ve kendi itikatlarinca Ave Maria mi, Pater Noster mi artik neyse, iki satir da onlara okusunlar.[hline]vivet et non vivet, in tempre et in aeternitate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Garip bir yerde yaşıyorum. Anlam vermesi güç böyle olaylara. Ama gerçek[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Dedim yine aynı haber pişirip mi verdiler ama bu da başka bir versiyonuymuş olayın :-) Kısaca bu adam ne ilk ne de son bu memlekette hemde aynı yıl içinde, var mı böyle olay ya http://www.paticik.com/forum/view.php?id=26565[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 zuhaaaaaa rofl öldüm fedaykininki çok komik ahah o durumda bile gülmüşlermi ama helal olsun[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 İnsanlık hali olur öyle belki virajda falan minibüs dönerken yuvarlanmıştır.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Fedaykin yattım Abi GÜlmekten NİHohaohaohoa :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi hayal ettikçe kırılıyorum ya hanı minibüsçü olurya kapıyı açıp yer böaargh puuu die tükürür o sırada uçan bi şöför zuahaha[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 AHAHAHA oha be koptum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 minubuse binmis kadikoye gidiyodum sofor tukurucem diye kapiyi acti sumkurdu tukurdu falan bide kafa ustu yere cakildi hayatimda hic bu kadar gulmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 sigara eline yapışmıştır :-P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar