Prawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Merhaba arkadaşlar, Nete girmeyeli hele hele paticiğe girmeyeli çok uzun süre oldu. Ben ÖSS ye çalışıyorum valla çok zor geliyor acayip baydım dershane,okul vs kafayı yiyorum. Dershanede bi hatuna fena hastayım berbat durumlar yani.. Kendinize iyi bakın Arkadaş diyor hadi fifa atacaz Ben de dedim tamam geliyorum Bu konuya mesaj atarsanız sevinirim P.S: Yankı gidemedik hala Bağdat Cad. Yapacaz inş. bi ara..[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 diyordum son zamanlarda melankoliden arındı forum.. Prawler yokmuş şimdi anladım :) Şaka bir yana ohj geldin.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 *! Protection from Prawler * Behold! Naber ya özlettin kendini, hastasız oldumzu romatik ve depresif insan prawler, nası gidiyo bakalım işelr össler hatunu matunu salla hocam sap geldin sap gidicen sen[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 harbi bir neşe vardı forumlarda neden acaba vs. derken şimdi farkettim:) şaka bir yana dilerim istediğin bölümü tutturursun belki biraz neşe saçarsın(zor ama) o zamana dek kendine iyi bak kalbimiz seninle(öyle mi???)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ne o vadaa madaaaaa çalışacaına tv isliyosun kaliba? Hııııı bakiim![hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hoşgelmişin, ara ara yaz da böyle yaşadığından emin olalım.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 çalı$$[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kasmaya dewam Praw[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 çalış çalış iyidir heh[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 praw neden aramıon lan telefonla. e tabi yeni telefonum yok dimi. di. e peki ben neden aramıom. salakmıyım. dur arayım :p[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hojjjgeldign[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Adam gelmemiş. ucundan gösterip kaçmış.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 evt valla lafımız havada kaldı :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 eh praw olm senin radyo programını istiyoz.. dantel istiyoz frp-tr staff dediğimi ferepe tere tayfası diye okumanı istiyoz.. :D:D:D:D[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Prawler efsane adam hergün beni arayıp takıldığı kızlardan bahseden ama icraatte sıfır aşırı depresif deli manyak melankolik insan. Bu aralar nete nasil girmiş bilmiyorum. Saksı kadar olamadin Prawler sen anlarsin ya :D[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Çalış lem ,PC'yi açmakla kaybettiğin 10 sn'ye bile yazık diyemeyeceğim çünkü haftada bir periyodik net kontrolu yapmam gerekiyor benim,sen nasıl dayanıyorsun bilmem.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 boş işler bunlar son ay calıs adam gibi simdiden cok kasıp sonlarda bayma poatlarsın :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Dyna olm sen sus hiç konuşma Demiyorsun ki hiç bu çocuk ÖSS ye çalışıyor aliim onu gezdireyim ortamlara akalım biraz arabayla Neyse arkadaşlar ben kafedeyim takılıyorum öyle acayip baydım ya zaman da geçmek bilmiyor[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Çok kötü bişey olsa gerçekten![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 patlamazsın patlamaz .. yavas yavaş çalış iidir .. bi de dersaneden birine tutulmak harika bişiy yaa ;dersaneye gitmen için ayrı bi' sebep ,asmanı engelleyen ayrı bi' engel . Aşk insanı adam eder .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Keske dershaneye gitsem de soyle ordan birine asik olsam..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hadı bye bye[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: odchu, 17 October 2003 23:39 tarihinde demiş ki: patlamazsın patlamaz .. yavas yavaş çalış iidir .. bi de dersaneden birine tutulmak harika bişiy yaa ;dersaneye gitmen için ayrı bi' sebep ,asmanı engelleyen ayrı bi' engel . Aşk insanı adam eder .... yalaaaaaaaaan YALAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!! :-P[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? [Bu mesaj Fiercewind tarafından 18 October 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 You Rule Praw ;] Bakma lan bunnara..Çalış olm..En kral yere gir ;P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 birader lise 2 de iyi çalışın lise 3 te zorlanmazsınız diyorlar,doğru mu acaba?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar