Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazarda Eminem Tişörtü Cİnayeti!?!?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Ben bu habere gülebilenleri anlamıyorum.. yani oturup memleketimden insan manzaralarına ağlayacağınıza olayı kahkaha atarak karşılıyorsunuz....

*! alkışlar *[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

[Bu mesaj Thalion tarafından 04 November 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum bana işin komik kısmı hala biraz ters.. ister ilk okumada olsun ister sonrasında..

eminem adlı adamın birinin t-shirt'ünü satarak 3 kuruş para kazanmaya çalışan adamın tekini annesinin adı emine olan birinin bilmemkaç yerinden bıçaklayarak öldürmesi.. yani neresinden bakarsam bakayım komik birşey göremiyorum..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

***yüksek sesle gülmek**** zaten lol'un açılımı :)

valla neye ağlayım ki, saçmasapan bi cahillik örneği işte komik bencede, ülkede olan her kötü şeye oturup ağlıyor musunuz siz yani?

ayrıca zate adamın ölmesi komik değil, diğer adamın cehaleti komik burada

[Bu mesaj Norak tarafından 04 November 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir abartı/yalan gazete haberi bence. Adamı öldürdüğü doğrudur ama altında başka bir şey vardır. Muhabirin işine gelmemiştir. Böyle yansıtmışlardır.

Örnek yalan/abartı haberler:
Adanada şortlu geziyo diye bıçaklandı
Doğrusu: Şortla gezen kişi bıçaklayanın kız kardeşiyle beraber olduğu için bıçaklanmış.
Bilmemne teyze eşini kendini dövüyor diye erkeklik organını kesti.
Doğrusu: bilemiyorum ama teyze diye gösterilen kadın hollanda kraliçesiydi.
ve daha tonlarcası...[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

orda adamın cahilliğine gülmek çok saçma bence. eminem dünya çapında birisi olduğu için herkes bilmek, tanımak zorunda değil ki. haberde hatırladığım kadarıyla "içinde annemin ismi geçiyo öyle bağırma" benzeri bir konuşma vardı.
burda gülünecek bişey varsa o da adam öldürmenin bu kadar kolay olduğu bir ülkede nasıl hala sağ sağlim yaşayabiliyoruz.
mesela cahillikle ilgili komik bir haber örneği veriyim, bilmeyenniniz yoktur heralde adamın birinin arkadaşının makatına kompresör sokarak ölümüne yol açması bana daha komik gelmişti.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...