karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Rap Şarkıcısı Eminem'in tişörtlerini satan işportacı, "Eminem'e gel" diye bağırınca, annesinin adı Emine olan bir kişinin saldırısı sonucu çıkan kavgada öldürüldü. yorumsuz... (kaynak: hürriyet gazetesi)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lol. linki var mı bu haberin?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 puhaaaaaaaaaaaaa!! harika bir haber yaws. züper koptum.!![hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bugünkü Hürriyet Gazetesinin 3. sayfasında var...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hmm lol tuhaf...[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 uehueh. ya hocam siz editör ve yazarlar arasında lol bir iltifatmı zuahuaha.adamlara bak hürriyet gazetesi 3.sayfa diyo. diğeri hmm lol ilginç dio zuhauahuha :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Buyrun Link http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~2@nvid~331415,00.asp[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Lol çok gülmek aşırı gülmek anlamındadır. lots of laughing'in kısaltması[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Ben bu habere gülebilenleri anlamıyorum.. yani oturup memleketimden insan manzaralarına ağlayacağınıza olayı kahkaha atarak karşılıyorsunuz.... *! alkışlar *[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin [Bu mesaj Thalion tarafından 04 November 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Thanks You Fedaykin :) Lol Fedaykin :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben laughing out loud zannediyodum ehuh[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bence gayet komik olabiliyo ilk okunduğunda... tabii arkasından düşündüğünde düşündürücü... (düşündürücü olmasa zaten arkasından düşünmezsin o da ayrı...)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: chrounos, 04 November 2003 16:44 tarihinde demiş ki: ben laughing out loud zannediyodum ehuh[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning öyle zaten... fedaykin yanlış biliyo :)[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ozaman thanks you chrounos Lol chrounos :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Yazık olmuş satıcıya.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bilmiyorum bana işin komik kısmı hala biraz ters.. ister ilk okumada olsun ister sonrasında.. eminem adlı adamın birinin t-shirt'ünü satarak 3 kuruş para kazanmaya çalışan adamın tekini annesinin adı emine olan birinin bilmemkaç yerinden bıçaklayarak öldürmesi.. yani neresinden bakarsam bakayım komik birşey göremiyorum..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ***yüksek sesle gülmek**** zaten lol'un açılımı :) valla neye ağlayım ki, saçmasapan bi cahillik örneği işte komik bencede, ülkede olan her kötü şeye oturup ağlıyor musunuz siz yani? ayrıca zate adamın ölmesi komik değil, diğer adamın cehaleti komik burada [Bu mesaj Norak tarafından 04 November 2003 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 abi zaten ben ne diyorum öyle düşünürsen tabii ki acıklı... ama annesinin adı emine olduğu için eminem tişörtü satan adama saldırılması bana komik geliyo[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 tam bir abartı/yalan gazete haberi bence. Adamı öldürdüğü doğrudur ama altında başka bir şey vardır. Muhabirin işine gelmemiştir. Böyle yansıtmışlardır. Örnek yalan/abartı haberler: Adanada şortlu geziyo diye bıçaklandı Doğrusu: Şortla gezen kişi bıçaklayanın kız kardeşiyle beraber olduğu için bıçaklanmış. Bilmemne teyze eşini kendini dövüyor diye erkeklik organını kesti. Doğrusu: bilemiyorum ama teyze diye gösterilen kadın hollanda kraliçesiydi. ve daha tonlarcası...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Siz lol u mol u geçinde adamın mantığına yarıldım yaa Ne demek annemin adı emine!!! Böle bağırarak T-shirt satamazsın[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Traji komik veya trajikomik :) [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 04 November 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ahahahah bu ne ya muahea öldüm gülmekten[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oha be ne cahiller var[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 anlamadım ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 orda adamın cahilliğine gülmek çok saçma bence. eminem dünya çapında birisi olduğu için herkes bilmek, tanımak zorunda değil ki. haberde hatırladığım kadarıyla "içinde annemin ismi geçiyo öyle bağırma" benzeri bir konuşma vardı. burda gülünecek bişey varsa o da adam öldürmenin bu kadar kolay olduğu bir ülkede nasıl hala sağ sağlim yaşayabiliyoruz. mesela cahillikle ilgili komik bir haber örneği veriyim, bilmeyenniniz yoktur heralde adamın birinin arkadaşının makatına kompresör sokarak ölümüne yol açması bana daha komik gelmişti.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar