Xaero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Şiddetle tavsiye ederim.... geocities.com/a_gkta/vampir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Hayır! bence hiçte muhteşem yada güzel yada buna benzeyen bir şey değil ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: kavel, 06 November 2003 22:48 tarihinde demiş ki: Hayır! bence hiçte muhteşem yada güzel yada buna benzeyen bir şey değil ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Tamam.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 kavel, begenmediysen begenmedim desene, ne bu sinir?[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 anne çok korkunç! ema apla help![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 aaa zaero dönmüş oba[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 güzel bir KINDRED çalışmasi .. arkadaşi tebrik etmek lazim ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bn de güzel olduunu düşünmüorum sıradan bile iltifat olur birazcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Bonecrusher, 07 November 2003 10:28 tarihinde demiş ki: aaa zaero dönmüş oba[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? hehe görünce ilk olarak onu dedim ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 :) Yok babam dönme olayı falan yok forum iyice değişmiş eski ortam rulzzz'u bırak onunda ötesinde idi bence... Ama genede böle bi wallpaper bulunca eski arklar falanda bi faydalansın die yollıyım dedim öle eskisi gibin çok takılmıom forumda hatta hiç takılmıom desek yeri aklıma estikçe giriom öle bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: blademaster, 07 November 2003 20:49 tarihinde demiş ki: bn de güzel olduunu düşünmüorum sıradan bile iltifat olur birazcık İyi yolla o zaman daha iyisini bizde onu kullanalım. Bu insanlar ne kadar armut piş ağzıma düş muhabbetinden hoşlanıolar yaw. Beğenmiosan yollarsın daha iyisini aynı zamanda ondan sonrada dersin bunun yanında senin yolladığın muhteşem olamaz die bizde onu kullanılır hayret bişi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 işte olay burda bişiylerini beenmiince insanla hemen saldırma ihtiyacı duyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ben kimseye saldırmıyorum blade kusura bakma ama sen buralarda yokken ben vardım istediğinede beni sorabilirsin... Bakalım bişeyleri becerebiliom mu beceremiom mu... Beni tanıyan tanır... Senin bu foruma ne konuda katkın oldu ben onu merak ediyorum. Anca işte armut piş ağzıma düş... Bi sorunun oldumu yaz ama kimseye ne yardım et nede insanlarla bişeyler paylaş... Sen daha forum olayının ne oldugunu bile bilmiosundur buna eminim... Sen forum olayının herhalde sanane forumları gibi olduğunu sanıyorsun çünkü hayatında ilk defa forumu orda görmüşsünde ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 o zamna sen de biraz arama olayını kullan veya becerebiliyosan benim mesajlarıma bak değerli ve eski ABİCİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sakin tamam[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar