karpuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 lafını görünce aklıma geldi... bigün paticik de bitecek... bi garip oldum ehehe bitecek abi bişey olcak kapancak :) neyse hazır varken tadını daha fazla çıkarmak gerek...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 :([hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 niye yahoo kapandımı 8: sonuçta kapanmamsı mümkün tabi bi felaket olup internet vs giderse bilemm (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 elbet kapanıcak yada bişiler olucak ama biz görebilicekmiyiz bunu acep o sorun göremeyiz işalla babadan oğla geçen bi forum alanı olur işalla paqticik :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Kedi'yi koruyalım, ona bişey olursa paticikte göçebilir :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aman sonumuz sanane gibi olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 haydaa, nereden çıktı bu şimdi.. :-p burası 623 yıllık hacı bekir lokumcusu gibi bişi olacak herhalde.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aklımıza kötü kötü şeyler getirmeyelim.. kedimize bişicikler olmas.. adam kendini spora adadı zaten..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 acaba nasıl sürecek? bizden sonra gelenler nasıl olacak?[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 kedi bunalımlarda. çok çalışıyo.. ek işe başladı. ultra tv faturasını ödemedi diye bağlantısını kestiler. o da artık internet kafelerden girebiliyo sadece.. o yüzden göremiyosundur..[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 sölemeden geçemicem benimde bu sözü her gördüğümde aklıma matrix efsanesinin son ayağı olan matrix revolutions'ın bitişi geliyo. bana göre çok sıkıcı ve çok kötü bi filmdi. bölece matrix efsaneside kötü bi şekilde bitmiş oldu. everything has a beginning has an end.[hline] [Bu mesaj someone tarafından 08 November 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yaw bırakın bunları tadını cıkarın. geyik yapalım ne takıyonuz kafaya böle bişiy gündeme geldimi ki bu kadar dert etcez. ama yinede modlarımıza allah kolaylık versin. dualarımız onlarla.[hline]İşte beni herkesten farklı kılan bu... Kibir!! Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Matrix biter , paticik-UltimaTR-pepelek bitmez.Biterse vatan bölünür :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: someone, 08 November 2003 17:52 tarihinde demiş ki: sölemeden geçemicem benimde bu sözü her gördüğümde aklıma matrix efsanesinin son ayağı olan matrix revolutions'ın bitişi geliyo. bana göre çok sıkıcı ve çok kötü bi filmdi. bölece matrix efsaneside kötü bi şekilde bitmiş oldu. everything has a beginning has an end.[hline] [Bu mesaj someone tarafından 08 November 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] harbi o trinity nin öldüğü sahne neydi ya dedim bağırdım sinemada GEBER ULAAAAANNNN şeklinde...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Natural_Jedi, 08 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: harbi o trinity nin öldüğü sahne neydi ya dedim bağırdım sinemada GEBER ULAAAAANNNN şeklinde... allah belanı :P ne diyim[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 küfür ettim onu yazan insana şimdi ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Dygrogrand, 08 November 2003 19:16 tarihinde demiş ki: küfür ettim onu yazan insana şimdi ..[hline] neden küfür ettin hocam. Sen neo'musun :-D[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Natural harbi salak bir adamsın...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 çok teşekkür ederim[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 kendisi çok aşmış bi şahıs olduğu için insanları salak weya salak değil diye değerlendirme gibi bi hakkı war kendisinin.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Spoiler bir bilgi veriyo uyarısız ve bu bir salaklık örneğidir... banane başkası yaptıysa o yaptı diye natural da mı yapmak zorundaydı? ben o başka threadi görmemiştim açıkcası... oldukça salakça bir hareket[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 who do you think am i ? human ? derim bende eheh esasında biz programız =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 spoiler karşıtı jenerasyon tek tek ortaya çıkmaya başladı matrix revolutions gösterime girdiğinden beri, hadi hayırlısı alt tarafı bi film, boktan bi film.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 lan hepimiz ölcez gitcez günü gelcek yapmaın şu fani dünyada :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: karpuz, 08 November 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Spoiler bir bilgi veriyo uyarısız ve bu bir salaklık örneğidir... banane başkası yaptıysa o yaptı diye natural da mı yapmak zorundaydı? ben o başka threadi görmemiştim açıkcası... oldukça salakça bir hareket[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: her düşündüğünü söylemek zorundamısın?hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Sizde Çizgi Roman Bölümüne Destek verin! [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 08 November 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar