Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Kendin" olmak

Bone

Öne çıkan mesajlar

Saptırmayalım istersen daha fazla, farkında mısın, okuyor musun bilmem ama ben iki sayfadır diyorum ki "istisnasız" demen abuktur. Topici baştan oku ve bana bir üçüncü kişi bul istisnasız diyen.

Okumadığım mesaj yok bu topicte, böyle bir tatışmaya girişmeden de tüm mesajları okurum mutlaka. Eğer gözden kaçırdığım ve istisnasız konusunda sana destek olan bir üçüncü mesaj varsa vur gözüme çok sevdiğin alıntılardan yapıp, tamam diyeyim.

Seninle aynı fikirde olan yok unity, kendini kandırıyor musun bilemem ama abuklaşmaya başladı bu konu bence.

Bu durumda hala var olmamana rağmen yazıyorsun, ve bu konuda birşey söylemiş değilsin; "çok mantıklı bir cümle" dışında.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 04 November 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
burada 50 tane insan cikmaz betimledigin standartlarda olan.

Hayat Paticik habitatından ibaret olmadığı gibi buradaki bilmemkaçbin üyeyide bu şekilde yorumlama mantığı senin hepsini tanıyıp onların birer birer aşk hayatlarını incelemiş olduğun kanısı uyandırıyor.

Eğer öyleyse her 42 numara ayakkabı giyen salaktır heheh[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

ha olay istisnasiz yani boylesine buyuk bir mucadele icine girdigin ispatlamak icin. ne olacak istisnazi olmadigini ispat ettigin zaman universitelerde makine muhendisliklerinde okuyan binlerce gencimizin okurken devam edip mezun olur olmaz birdenbire bitiveren saplik durumun degisecek mi ? ya da turk f leri 'sosyoekonomik denklik' kisvesi altinda maddiyatcilik aramamaya mi baslayacak.

ben daha once de soyledim, ben de bu konuda israr ederim. istisna benim icin yoktur. adi uzerindedir ISTISNA. bir hareket yapacaksam bir plan uygulayacaksam bir secim yapacaksam h ayatta 'lan olm istisna var bak ona gore hesabini yap' diyip de yola cikmam. dolayisiyla soyledigim seyde hicbir yanlis ya da tutarsizlik yok.

bunun da otesinde yuzde 0.0bilmemkac olan istisna rakamiyla bir sahisin bunlarin icerisinden birbirlerine uyacaklari bir sahisi bulabilme ihtimalini carpiverirsek ortaya yuzde 0.000bilmemkac gibi bir cikabilirlik/evlenebilirlik orani cikacagindan tutup da istisna kavramini bir can simidiymis gibi hararetle savunmak da cok sacma.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 04 November 2003 19:09 tarihinde demiş ki:

Hayat Paticik habitatından ibaret olmadığı gibi buradaki bilmemkaçbin üyeyide bu şekilde yorumlama mantığı senin hepsini tanıyıp onların birer birer aşk hayatlarını incelemiş olduğun kanısı uyandırıyor.

Eğer öyleyse her 42 numara ayakkabı giyen salaktır heheh[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.

sen, nefr, ema. kac oldunuz ? gorunen koy kilavuz ister mi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Unity inan bana, inanmak istemiyorum. Benim iki sayfadır yazdığım hiçbir mesajı gerçekten okumadın değil mi? Sadece parçalayıp bölüp saldırdın.
Daha ne üzerine tartıştığımızın farkında değilsin ama biz iki sayfadır tartışıyoruz; tabii bu "tartışma" ise.

Herneyse, sözlükten 'olasılık' ile 'istisna' kelimelerinin anlamlarını bulmanı öneririm, çünkü istisna senin iddia ettiğin veya varsaydığın gibi "olmayan" birşey değildir, gayette vardır, ancak bulunması daha zor olabilir. Bulamaman, bulanlar olduğuna göre, "senin sorunun"dur, ısrar ediyorum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 04 November 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
Şu son mesajın herhalde "evet benim bile zaman zaman yanılmış olmam mümkün olabiliyor"a senden bekleyebileceğim en yakın ifade, değil mi?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

arkadas cevremde bir tartisma olsa yine istisnasiz derim, istisnasi beni ilgilendirmez cunku etkisi yoktur derim. kesin kararimi vermediysem bir konuda da zaten polemige girmem.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 04 November 2003 19:16 tarihinde demiş ki:
Unity inan bana, inanmak istemiyorum. Benim iki sayfadır yazdığım hiçbir mesajı gerçekten okumadın değil mi? Sadece parçalayıp bölüp saldırdın.
Daha ne üzerine tartıştığımızın farkında değilsin ama biz iki sayfadır tartışıyoruz; tabii bu "tartışma" ise.

Herneyse, sözlükten 'olasılık' ile 'istisna' kelimelerinin anlamlarını bulmanı öneririm, çünkü istisna senin iddia ettiğin veya varsaydığın gibi "olmayan" birşey değildir, gayette vardır, ancak bulunması daha zor olabilir. Bulamaman, bulanlar olduğuna göre, "senin sorunun"dur, ısrar ediyorum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

evet, notrinolar da vardir, hangi insanin hayatinda notrinolarin etkisi var ? onemli olan sey burada pratikliktir. bir seyin var olmasi onun hayatimizda bir etkisi olabilmesini garantilemez. rolatif olarak eger hayatimizda etkisi yoksa, o sey yok demektir. period.

yazdigin her mesaji okumasaydim her bir alintiya tutarli cevap veremezdim, halbuki kendin 'okumadim ama' diyerek benim bazi mesajlarimi okumadigini soyledin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 04 November 2003 19:18 tarihinde demiş ki:
lol unity, evet geriye kalan herkes seninle "aynı" fikirde bu topicte, "benzer" bile değil, "düpedüz aynı".

İzninizle, sıkıldım.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...

birkac post once seninle kimse ayni fikirde degil diyordun, sonra 'istisna konusunda' kavramini ekledin. bu sekilde kinaye yapmak manasiz.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bu kadar cok 'istisna insan ve cevresinin' kendilerini ortaya koymalarina ragmen burda, hala su basit soruya cevap gelmis degil ; neden hakimler evlenilebilirlikte muhendislerden sonra geliyor, ve neden 3. sinifta olan bir muhendislik ogrencisi koskoca bir universitede sap iken mezun olur olmaz birdenbire degisik standartlara geliveriyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu umarım salaktır önermesi için söylemiyorsundur
öyleyse açık ve net söylede bu şekilde konuşalım.

Bence kendi düşüncelerin içerisinde kaybolan bir insansın ancak bir tavsiyem olacak Yanıtlarını kesin olarak bulamadığın düşünceleri savunma bence çünkü altında sağlam temeller olmayan düşünceler tartışmaya açıldığında gelen yorumlar ile birilerine kızarsın ama kim olduğunu bilemezsin.

Öyle olduğundan şüphe ettiğin şeyleride iyi niyetle tartışmaya açar ve bunu yapmadan önce kendin ile ucunun nereye gittiği konusunda muhakeme yaparsan sağlıklı olur.

Aksi aklına gelmeyen yüzlerce insanı alakadar edeceğindende tartışmaları bir takım varyasyonlara girerek uzatmak yerine düşünceni şekillendirmek için "Daha Faydalı" tartışmalara gidersin.

İnat etmek mantık sahibi olduğuna yada konuya çok iyi hakim olduğun izlenimi vermekten çok "Of Ne Sıkıcı Adam" sonucuna varılmasına neden olur. Yani tartıştığın konuyu geçtim eleştirdiğim tartışma biçimindir.

Tartışmalar bir başkasının fikirlerini değiştirmek için değil fikirleri ortaya döküp onların ortak doğrulara varması durumunda ders çıkarmak içindir.

Bu arada nolur her yazdığımda olduğu gibi Bence, vesaire gibi şeyler ile başlayan satırları çarpıtmadan okuyunuz. Yanlış anlaşılan bir yazıyı yazmış olmak bana karın ağrısından başka birşey vermiyor.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

Sosyal ağlarda paylaş

forumun konusu Kendin olmak, yazılan postlar yok istisna yok zart zurt zirtike firtike bu nedir yaws. Bırak herkesin düşüncesi kendine sizin tartıştığınız konuda. Bu konu sonucta kendin olmakla ilgili.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

sad ne diyorsun yahu bir suru carpitmayi asil kendin yapmissin. gayet acik ve net bir soru sordum, kimse de bir karsi sav soylemis degil :

neden odtusunden 9 eylulune muhendislik fakultelerinin cogunda erkek ogrenciler kiz arkadassiz, universite ortaminda baska hicbir yerde bulunmayan 'sosyoekonomik denklik' bulunmasina ragmen neden tercih edilmiyorlar, ve neden mezun olur olmaz pozisyonlari degisiveriyor. dahasi neden hakimler de toplumda gayet onemli bir fonksiyon ve saygin bir yere sahipken muhendisler daha cok evlenmek icin tercih ediliyor.

buna cevap getirmedigin gibi 'bircok insanin hayatlarini ilgilendirmek', 'inat' gibi kelimeler kullanarak konuyla baglantisi hicbir platformda kurulamayacak alakasiz seyler soylemissin. buyur yukaridaki ornekteki, hayatlari etkilenen tonlarca insanin sik sik sormus oldugu soruya cevap getir ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

savı ortaya atan da sensin ama :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim, bence de gayet dogru bir sav, harbiden de saglamiyor. kendisi olan yuzlerce metalurji, makina, maden, elektronik ve sair sey muhendisi arkadaslarimiz universitede yalnizdi, bu durum bizden sonra gelen devrelerde de degismedi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

napicaktin beni muhendisligi birak sair cazip bolumde okuyan 1000 civari adamin bulundugu odtu 8. yurdun ya da 9. yurdun aslinda kiz arkadassiz bir universite hayati gecirmedigine, hepsinin mutlu iliskiler icerisinde mezun olup gittigine ikna mi edecektin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

unity. senden süper Planescape oyuncusu olur. özellikle de signer :)[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 04 November 2003 15:06 tarihinde demiş ki:
*kristal küresine bakar*
ema apla buna kızıcak.
bu topik de -eğer bişeyler yapılmazsa- konusundan en sapmış topik olarak listelerde 1 numara olcak...

ben gidiim bi "medyumcu dükkanı" falan açiim :D[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 05 November 2003 10:12 tarihinde demiş ki

ben gidiim bi "medyumcu dükkanı" falan açiim :D[hline]

Hehheheheh :D[hline][b]unity100, 01 November 2003 18:20 tarihinde demiş ki:

Cikmamis jedilerden hirsiz, cikmasin,
Siyah bir buzdolabi, bir de cuce cikmis daha ne ciksin,
Tonla zibidi velet isikli cubuk acmasin,
Evrendir burasi, disneyland degil

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

of abi ne konu açarmışım ben :)

konudan iyice sapmışız.. Konu "kendin olmak", "kadın-erkek çıkar ilişkisi" değil... Ama yine de okunacaklar listeme alıyım, bir tatilde okuruz bilgileniriz :)

Emaleth desten yazmış vay be.. Ondan sonrasına okumaya üşendim de, emaleth-unity, nefr-unity tartışmasına dönmüş sankim :-P[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...