Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ahaha amma spekülasyon yapmışsınız, aklıma da gelmedi değil yiyecek neşriyatının tartışılma ihtimali.. :-p açıklıyorum!!! - süt ve tost mevcut masanın sağında, tuzun maksadı ise masamda geçirdiğim öğünler ve salatlarda kullanılmak üzere.. - klavyem küçük, monitörüm de büyük, o yüzden ikisi de doğru.. :) - klavyemden pek memnun değilim, zorunlulktan aldım. mayıs'ta muhabbeti geçmişti hatta. ps2 portu bozulunca usb almak urumunda kaldım, bir de kazık yedim. yazı yazmakta pek sorun yok ama oyun oynamak için kötü, notebook tuşları gibi aynı, derinliği yok..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 lol siz istediniz![hline][b][i]-->Four String Magicyasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Sam bu resmi koyarak "tostumu yedim odamda bekliyorum" demek istiyor sanırım. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 green martian in bu fotosuna diyecek tek bir seyim var o pizzanin yarisini ben yemistim zuahahahha[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 daktiloların üstünde bi ekran aradı gözlerim. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 arcane tercüman olarak işe alayım mı seni yanıma madem bu kadar maharetlisin? :-p babacum'un başlığını gördüğümde tost yeni gelmişti, en doğal haliyle çektim masamı işte, zaten bu kadar karışık da değildir çoğu zaman.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Efendim sağda 1-2 oyun cdsi olur genellikle,Maus ve klavyedeki tarihi göçmüş izleri hergün silsemde çıkaramamktayım(çözümü bilen söylesin) Monitör üstü bir Roduck(bkz: Roduck nedir?) ve bir adet Honda CR XC model motorumuz bulunmaktadır :P :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hehe. Tam karambol mumi. ;) Biraz odanı topla. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 iki masaüstünde dağınık...[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 natural sen iyi alıştın bu jürilik işine.:)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hın hın hın odam canum odam ;) [hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hehe Dağınıklık rocx :] herşeyimi kolaycana bulabiliyorum genellikle...Toparlasamda gene dagılıyor gene dağılıyor.. :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar