BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Masam ve sevgili daktilolarım :) böle ikisini yan yana görünce bi sevindim bi kendime geldim paylaşiim dedim benim gibi yüksaek teknolojiye inat daktilo kullanmaya devam eden varsa onların daktiloları da görek ha?[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Printer alimmi? Hayrına..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ehuhe bedavaya ağda dağıtsalar talip olurum :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 soldaki iyimiş:) Bu arada oradaki laser jet printer kağıtları işi bitiriyo yaani[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 sağdakinde wedebi yazıalr yazıyom soldaki daha ciddi daha toplumsal :) wallaha öle bu arada o lazer kağıt poşeti boş am ayalardır duruyor öle :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 annem bır kullanıyor bu meletlerı anlaramam sıze[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yanılıosam duzeltin.. DOGA WAS HERE AFRAID TO SHOOT STRANGERS HEDE HODO[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 iki tane kesiomu. kesmezse bide ben veriim. masanın ortasındaki alışveriş fişiyle ortama doğallık katılmak istenmiş sanki :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Tahmin edin DOGA WAS HERE i kim bastı:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ehe Pederin var bi tane..ama taka bişi... :P Klavye-Computer-Printer combo rocx :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ehh yani yazar gözlüğünü de kenara yanını vererek koymuşsun, tam entel masası olmuş.. :) babamın işyerinde vardı eskiden daktilo ama tuşları bayağı ağır gelirdi bana, çat çat çot çot sesi hoş güzel de teknoloji iyi ki gelişmiş de klasik daktilo kullanmak zorunda kalmıyoruz.. ekleme: athlon-600 çipli elektronik daktilom ve masam..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..[Bu mesaj Sam tarafından 05 November 2003 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 monitörün mü çok büyük klavyen mi çok küçk köşedeki tostlar gözümden kaçmadı bu arada :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Tostları bırak da tuz ne yapıyo orda? Tosta tuz mu katıyo bu adaam ne yapıyo?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Benimde tuzum eksik olmazdı bi aralar taki annem alana kadar:D Yemek yiyom tuzda severim içeri git gel uzun gelio insana[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 babacumun radyo yayınından gelen sesler annaşıldı :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bence süt var orda[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Sağda değil sol tarafta[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Oha lan o siyah olan daktiloda portable yazıyo nasıl taşınırki o tonluk alet?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: aquila, 05 November 2003 17:56 tarihinde demiş ki: sağ tarafta tostların yanındaki şeyin ayran olduğu varsayımından yola çıkarak sam'in tuzlu ayran sevdiğini bu yüzden masasında bi adet tuzluk bulundurduğunu düşünüyorum Mwahahaha!!! Harika yaa.O zaman ben de şöyle diyim, tostun yanında süt, ayrandan daha güçlü bir ihtimal.Sağ taraftaki sürahi ve suyu gözönüne aldığımızda, (ayran olması durumunda) ayranı bizzat oracıkta yaptığı ihtimali güçleniyor ki bu durumda yoğurdun da görünür bir yerde olması gerekir.Netekim yoğurt görüntü dışında da olabilir.Bu nedenle, Sam açıklamadıkça bu sıvının ne olduğunu bilemicez.Sam?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bence onlar tost değil, kek yani bi kaç dilim kek olabilir kek işn yanındada ayran içilmez, süt o süt 8:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: MrMedia, 05 November 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bence onlar tost değil, kek yani bi kaç dilim kek olabilir kek işn yanındada ayran içilmez, süt o süt 8:[ Yok yok kesin tost onlar.Sağdakine dikkatli bakarsan, üzerinde tost makinasının yaptığı izleri görebilirsin[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kek bence ya 4 dene tost mu yiyo yoksa sam (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sam o klavyeden memnunmüsün?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 insana bu daktilolarla ilham gelmemesi imkansız hehe otur başına yazar ol lol[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Belkide sadece kafamız karışsın die koymuştur ? :P Bence geri götürmeye üşenmiş öylece duruyor..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar