The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 MATRIX SPOILER sayılır ... fılmı seyretmedım ... hafta sonu arklarla bulusup seyredecez ... ıtınaylan kasıyom bılgı almamak ıcın ... spoıler kıvamında seylerden kose bucak kacıyordum kı ... capıtolde dolasıyorum yanımdan muhabbet ederek gecen 2 cocuk ... * eee abi smıth mımıth herkes öldu ... hızla uzaklastım ... 20 m ılerde ... baska kısıler ... * evet trinity de oldu ... kactım ... eve donuyom ... neo nıye olmedı galıba 4. fılmı cekecekler ... sovesım geldı ... (bılgıler dogru mu bılmıyom) ... anlatmayın yaw susun 2 dakka :([hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 eheh bahtın açık değilmiş doğrusu, sen de etrafa kulak vermesene.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 !!!!SPOILER!!!! abi kanal d de zap yaparken "matrixde gene iyiler kazanıyo kötüler kaybediyo" dedi deli oldum ya... hay dedim senin gibi televizyon kanalına...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar