Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

56 k modem/Cable/Adsl

Fly

Öne çıkan mesajlar

1-Bu sıralar telefon ikide bir kesiliyor. Eskiden olmuyordu, şimdi olmasının sebebi ne olabilir (bi anda değişmesinin sebebi)
2-Cable veya ADSL alcam bu yüzden (Zati katırlaştı modem). Hangisini almalıyım ? Modemin kendisi ne kadar? Aylık ne kadar? Kime ödüyoruz ? ......[hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
Ahmet koş sen tut ben vurayım koş koş !
Bunun uzerıne ahmetboy 24 Şubat 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
nası koşayım abi internetteyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

1-ttnet kulanıyorsan bu aralar herkes o olaydan yakınıyor. zaten ttnet bi olaylar yapıyor ama kimse bilmiyor. faturalar falan da uçuk falan :hrr:
2- adsl de port bulabilmen lazım bağlanabilmek için. şu an telekom yenii port açmıyor ve portun boşalmasını beklemen lazım. artık kaç ay alır bilinez
kablo nerede oturuyorsan ona göre oaraya hizmet veren şirkete göre para ödüyorsun. modem fiyatları da şirketten şirkete değişiyor.
şu aralar kablonet bi kampanya yapıyor 49$ modem diye. eğer o yörelerde oturuyorsan bi bak derim
yoksa diğer şirketlerin adresleri:
www.ultratv.net
www.aktifkablo.net
[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir."
Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..."

[Bu mesaj dae__ tarafından 28 Şubat 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1-Yok, TrNet kullanıyorum
2-Kablo Tv niye illa ki mecbur olacak ?[hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Benim komşumda adsl var, benim olmasza o nasıl oluyor ?
ADSL için yine tür telekoma mı başcvurcaz[hline]arcane, 24 Şubat 2003 14:10 tarihinde demiş ki:
Quand tu es un "sazan", touche ici.....
Sosyal ağlarda paylaş

bende adsl war geçen sene haziranda başvurdum tam portlar bitmeden.
Adsl altyapısını türkiyede alcatel yaptı, telekom bi para ödemedi, ancak alcatel de sınırlı yatırım yaptığı için herkese yetecek kadar yok, yani artık yeni kullanıcı kabul etmiyorlar. Telekomdan yapılan açıklama eylül 2002'de yeni portların açılacağı yönündeydi, ama kaynadı tabiki.
Eğer port bulsan bile adsl aldığında türk telekomun teknik desteği hemen hemen 0, bi de üstüne para alıolar utanmadan, faturandan otomatik kesiliyo. Ancak fiyat olarak kablodan 10-12 milyon daha ucuz ve performans olarak pek bi farkı yok. 128k olduğu düşünülürse 64k cable'a karşı üstünlüğü bile olduğu söylenebilir.
Son söz: Adsl cable'a göre daha ekonomik ancak devletin kontrolünde olduğu için teknik servis ve olanaklar inanılmaz kötü. Ayrıca açık port bulabilmen de mucizeye kalmış durumda. O yüzden tek çaren cable almak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...