Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 oly nin kaptanı corceviç cok super adam bu arada yeniliriz bu maç bu oyunla kazanamayız bi kerede gusel bir 11 le sahaya cıksak olmuo bu arada adamların topu direkten dondu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Yuh be böle oynarsak biraz zor alırız bu maçı.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Maçın skoru 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 noluyo bu gs'a... devreye kadar bi gol daha yemezler işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bu muhteşem defansla daha neler olur kim bilir?[hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 05 November 2003 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Özellikle sociedad maçında olduğu gibi de boer ın harika pasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 valla 2li averaja göre dezavantajlı bir sonuç alırsa gs kötü olur uefa tehlikeye girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 De Boer bu sezonki kredisini BJK maçında full'ledi, 1 sezon oynamaz artık..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Solonor, 05 November 2003 21:43 tarihinde demiş ki: 0-3 derim. :) *!Çok umutludur.* Bastır cimbom. ;) 3 olur da en iyi 3-0 bu oyunla. :hrr:[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 olmypiakos inanılmaz pozisyonlar harcıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ya fatih terime öyle bi küfür edicem ki galaxy dışına atıcak ema beni. adam gitmiş bu sefer de petreyi koymuş. ya petre ne zaman maç kurtarmş ta burda kurtarcak. Sonra bizim bu maçı almamız lazım e bu belli sen niye 1 santrafor çıkarsın. Sonra sezonun en iyi çıkış yapan adamı sabriyi niye oynatmazsın. sonra ergünün bu sezon oynayamadığını hala mı göremezsin. Bişeyler yap fatih hoca ama acil bir şekilde yoksa geç olucak.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 öeh be, böyle futbol izlemekten bıktım ya[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 frank de boer rahatladı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 eh yuh frank de boer bukadar da olmaz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Frank de boer dan bir güzel asist daha izledik Fran de boer= koridor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 de boar aptalın tekı ya,bıtmıs bu adamın futbol hayatı.ulen fener bunu alsaydı kafayı yerdım be,helal deboar devam kocum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yuhhh be ne diyim bole gol yenmez bu maç farka gider... bu arada ben cihana kıl oldum adam forvet mi ya beleş beklio ne defansa gelio ne bişi yapıo en ii oyniyan adam petre walla suana kadar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Olsun olsun yabancı değil Frank de Boer.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 En iyi petre evet çünkü en az hata yapan o hatta top gelmediki hata yapsın atsalar oda yapıcak belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bu frank deboer ı getireni de takıma koyanı da hepsini allah bildiği gibi yapsın. Yeter artık takım diye başımıza getirdikleri 11 adama bakın ya. bu ne ya. Yeter be. bitti hepsinin kredisi bırakın galatasaray ı bu nedir ya aklım almıyo ya. OFFFFF. fatih terim şimdi de tamas ı alsın oyuna üstüne bi de apo yu alsın onlar kurtarır takımı. Medet umduğumuz adamları görünce gs yi bırakmak geliyo içimden. Benim galatasarayım bu değil bu olmamalı!!!! Ps: belliydi böyle bi geri pasında gol yiyceğimiz, hala geri vermeye çalışıyolar ya. :hrr: Şimdide baliç girio. E niye baştan girmedi. Ne işi var ergünün hey allahım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 olympiakos sahasındaki yardımcı hakemi öldürebilirim her cihan'a top geldiğinde faul çalıyor yavşak ya, deli olcam[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hatta petre 0 hata ıle oynuyor,daha top deymedı cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Pas verse oly li lavuk 3-0 3 e 2 geliyolar zaten ama bencillik yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 tamam futbolcu hata yapar da aklım almıyor ya bu hatayı da ne diyim. galibiyete geldik diyo fatih hocam çıkardığı takıma bak. hey allahım sen çok büyüksün.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar