Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympiakos-G.Saray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence G.Saray fazla zorlanmaz ama kolay maç lur da denemez.
G.Saray aynı tarifeyi uygular 0-1 alır diyorum ben ...[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
kötü oynayalım ama alalım. puan lazım bize burda. güzel oyun oynuyosunuz diye tur atlatmıyolar sonuçta. bi de bu maçı alalım da en azından 3.lüğü garantileyelim. (tam olarak garantilemiyosak bile artık o saatten sonra gitmez. teyzemin sakalı olsa hesapları yani..)
tabi bi de iyi oynarsak çok güzel olur. alamayacaamız maç değil. inşallah beşiktaştan sonra bi de biz seviniriz.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
iyi oynayalım yahu, ben iyi galatasaray izlemek istiyorum artık

lucescu döneminde aptal aptal savunma oynarak çeyrek finale çıktıkta ne oldu

90 dakika ha gol yedik, yiyecez diye ağlıyodum bea[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
bugün G.Saray canavar gibi oynayacak görürsaünüz[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
Heh inşallah yener gs =) genelde hep 1 takım yenince diğer yeniliyor.Daha hiç 2 takımla birden sevindiğimizi hatırlamıyorum.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Şampiyonlar liginde =pp 1 gün arayla oynanıyor bide hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yok ama hep böle ya
bikerede değişiklik yapalım =)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
gönlümüz cimbomdan yana..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
gs daha kötü forma bulamamış mı yav? bence iğrenç avrupadaki maçlarda giyiliyor bir de hep halbuki daha karizma şeyler yapılmalı sırf avrupaya özel yapılacaksa
  • Yeni Oluştur...