nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ya dusunuyorumda su gök yüzüne baktıgımda cok enteresan sonsuz bır bosluk goruyorum bunun gıbı baska bır dusuncelerı olan kısıler varmı sadece gökyüzü degil vs.[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Var bnm 1 2 iki arkadaş bakırköyde bi mekanda ters gömlekler giyip öle huniyle geziolar.. :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ii cevap wermişsin senin yaş kaçtı niko ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 17 e gırdım hayırlısıyla :) düsüncelerım cocukca olabılır veya o sekılde algılayabılırsınız benı gercek hayatta tanırsanız ozaman anlıcaksınızdır diye dusunuyorum [hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Mart 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: narin, 05 Mart 2003 23:37 tarihinde demiş ki: Var bnm 1 2 iki arkadaş bakırköyde bi mekanda ters gömlekler giyip öle huniyle geziolar.. :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) hehe sana gelince bu arkadasların bakırkoyde olduklarına gore ılk akla gelen dusunce DELİ 'dir[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: nicotinee, 05 Mart 2003 23:41 tarihinde demiş ki: said: narin, 05 Mart 2003 23:37 tarihinde demiş ki: Var bnm 1 2 iki arkadaş bakırköyde bi mekanda ters gömlekler giyip öle huniyle geziolar.. :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) hehe sana gelince bu arkadasların bakırkoyde olduklarına gore ılk akla gelen dusunce DELİ 'dir[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Hakketen ? vayy be :p[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 zeki de bu. hangi gezegendensin sen ? biz dost olabiliriz bazen.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 heya narin nekadar zekisin sen öle :) hesabi demeye calısıyorsun. Nicotinee Derki : Herkes kendi hayatını ilk önce eleştirsin daha sonra milleti eleştirsin[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 daha degısık solıcektım ata sozunde ama argoya kacıyor bılıyorsunuz herkes acsın anını sonra mılletın anına gülsün :-p tartısmaya gıremıcegım arkadaslar sızler benı elestırıyorsunuz ama bırazda kendınıze bakın derim [hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Mart 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ben yatıorum siz dewam edin. lakin 17 oldugunu pek sanmıyorum yinede söliyim. yani 17 iysen hakkaten bence biraz daha büyü sora gel 25 gibi falan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: nicotinee, 05 Mart 2003 23:45 tarihinde demiş ki: heya narin nekadar zekisin sen öle :) hesabi demeye calısıyorsun. Nicotinee Derki : Herkes kendi hayatını ilk önce eleştirsin daha sonra milleti eleştirsin[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Haklısın , kusura bakma..[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 haklı sensın veya benım onu burada sormadım ben sızlerın dusuncelerını almak ıcın bır topic acıyorum ve verdıgınız cvp aşalayıcı ve ezici sekılde söyleniyor ona üzüldüm siz kusura bakmayın.ne haddime salak salak yazılar topicler acıyorum gereksiz haklısınız kusura bakmayın tekrar tekrar. buradaki amacım sizlerin dusuncelerını alıp benım dusuncelerımle kıyaslamak ve ortasındakı dogru noktayi bulmak olacaktı fakat sızler benı anlamadıgınız ıcın bu actıgım topicler hep sağ sola cekildi hep eleştirildi vs. Türk toplumunda bır kompleks gözlemledim nereye gitsem heryerde aynı sorun yasanıyor ınsanlar bırını aşşalayınca kendını yukselmıs zannedıyorlar halbuki kendisi daha alcak seviyeye dusuyor ne yazikki haberi yok... Edit: Yazım Eklemesi [hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Mart 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 . [Bu mesaj Othranx tarafından 05 Mart 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: Othranx, 05 Mart 2003 23:50 tarihinde demiş ki: sen niye kendi dediğini yapmıyorsun peki? ne bakımdan othranx?[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Bana konu saçma geldi fikrimi alaycı bir dille ifade ettim bu kadar kırdıysam üzgünüm ; iyi geceler..[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: narin, 05 Mart 2003 23:52 tarihinde demiş ki: Bana konu saçma geldi fikrimi alaycı bir dille ifade ettim bu kadar kırdıysam üzgünüm ; iyi geceler..[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900) narin pekela dusuncen alaycı olabılır fakat ınsanları aşşalayacı söz kullanmamaya dıkkat edın ben bugun üzülürüm yarın siz daha üzülürsünüz bu sözü unutma derim.[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 neyse bu konu uzadıkca uzar arkadaslar herkese iyi geceler dılıyorum allah rahatlık versın ben gidiyorum :-P Sevgiler Saygılar.[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 nikotinee ye shu sarkiyi armagan ediyorum Tarkan - Kil oldum abi ehu pardon yanlis yere atmisim(miyim acaba?) said: [Bu mesaj Draven tarafından zart zurt tarihinde değistirilecektir, simdilik yalnizca dalga geciyordur] [Bu mesaj Draven tarafından 06 Mart 2003 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Sana aklımız ermiyo nicotine Böyle topicleri nasıl bulabildiğine[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BetrayeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Herkezin düşüncesine saygı göstermek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Şaşırmamızı beklemiyorsun değil mi? said: nicotinee, 05 Mart 2003 23:48 tarihinde demiş ki: ...nereye gitsem heryerde aynı sorun yasanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bende hangi yazıya baksam ve belden aşağı saçmalık görsem yazan kişi hep aynı oluyor, heryerde aynı kişi, aynı sorun... said: nicotinee, 05 Mart 2003 23:48 tarihinde demiş ki: ...nereye gitsem heryerde aynı sorun yasanıyor...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 fedaykin naber janem gün gelir devran döner hesabi Koparım ağbey[hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 O günü baya uzun bir süredir bekliyorumda bir türlü o bahsedip durduğun gün gelmiir be aga, ha gayret...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bonzi isterim dicem de bonziye saygısızlık olucak yani yakışmıyo eheh. başka bi şey bulalım en iisi :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar