anacondaa511 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 if ( == ) bunlara eval ekledim == yerine = denedim hiç bi şekilde iki variable yi karşılaştırtamadım... bu 2 variable harf de olur rakam da hangilerini karşılaştırmak mumkunse hiç sorun diil yani. bunun gibi 2 deişkenin eşitligini sınama satırını yazarsanız çok memnun olurum. (deişkenler 4 veya daha fazla karakterden oluşuyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 src.var diye bisey olmaz, var.deneme=1 diye ayarladigin sey serverda tutulur, charda veya itemda degil. var.x, var.y gibi kullanman lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 if strcmp(,) src.sysmessage = endif RavenLoft'un Notu:Mesajı yazarken smiley'i iptal et deseydin iyi olurdu.Bu nedenle ben iptal ediyorum... [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 07 Mart 2003 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar