ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Yukarıda ismini yazdığım kitabın türkçesi (Adım Adım Microsoft ASP.NET) varmış. Peki bunu okumuş veya inceleyenler, yada Microsoft Press' in Step by Step serisi hakkında bilgisi olanlar; Sizce bu kitabı Almaya değer mi? Biraz HTML bilgisi dışında bu konularda bilgisi olmayan bir adama ASP.NET öğretebilir mi? Bu para bu kitaba verilir mi yoksa Bonepart gibi Kurs da kurs diye tutturmak mi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 tutamiyorum kendimi ama kurslara para verme kitabi yeter parana yazik[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ALFA yayın Evinin HERKES İÇİN olanları var Ghald :] onlardan almıştı benim bir arkadaş.Oldukcada mutlu kalmıştı. Sıfırdan başlayanlara kolay öğreticek şekilde yapmışlar kitabı[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: ghaldszar, 31 October 2003 03:11 tarihinde demiş ki: Yukarıda ismini yazdığım kitabın türkçesi (Adım Adım Microsoft ASP.NET) varmış. Peki bunu okumuş veya inceleyenler, yada Microsoft Press' in Step by Step serisi hakkında bilgisi olanlar; Sizce bu kitabı Almaya değer mi? Biraz HTML bilgisi dışında bu konularda bilgisi olmayan bir adama ASP.NET öğretebilir mi? Bu para bu kitaba verilir mi yoksa Bonepart gibi Kurs da kurs diye tutturmak mi gerekir? icindeki istek oranı :) + bahsettigin kitap bence bu iş tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Valla keşke oyle olsa ama önceleri PHP ogrenicem diyordum ama HTML gözüme çok büyük görünüyordu. Başladım HTML'den ama bir baktım ki HTMLde öyle korkulcak bir şey yokmuş. Tabii advanced nitelikte seyer de var ama yine de kolaymış. Fakat ne zaman PHPye geçtim küt diye kaldım. İstek felan var ama gelgelelim kitaptan öğrenemedim. İnsanların bunları anlaması için çok az da olsa programlamacılık bilgisini en azından programlamacılık mantığını bilmesi gerekiyormuş. Bende onlardan hiç biri yok. Yani temelin temeli düzeyindeyim. Adam değişken bile deyince ben 10 dk. kitapla boş bakışacak kadar cahilim bu konuda. O yüzden bu işi çok temel öğretecek bir şeyler lazım. Hatta salaga anlatır gibi anlatacak bir sey lazım. Zamanında word excel power point' i DOS ve wndows 3,11' in hepsini bilgisayarın B'sini bilmezken kitaptan öğrenmiştik ama aynı şey değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 nette her seviye icin php tutoriali var. sebze haline bile php ogretirler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 basic öğren programcılık mantığını öğrenmek sitiyorsan[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Türkçe anlatımla öğrenemedim be Unity, bu ingilizce bilgimle hayatta öğrenemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi esas türkçesini okumucaksın, ben bildigim birşeyin türkçesini okuyunca bile anlamıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bilgisayar ile ilgili kitaplarda Türkçeleri kadar iirenç birşey düşünemiyorum.. Bazı programlama kitaplarının çevirilerinde adamın örnek kodların içerisinde bulunan fonksiyon isimlerini, method'ları fln bile türkçeye çevirdiğini gördüm.. Bu kadar rezalet çeviriler olamaz.. Hele de alfa yayınlarından çıkan kitaplar, en rezilleri.. Bir de biz zamanlar Memik Yanık'mıdır nedir o vardı.. Adam kasap sanırım ek gelir olsun diye çeviri fln yapıyor.. :)[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Adım adım serisi çeviri, o yüzden korkunç cümleler var içinde. Bazen gerçekten anlaşılmaz oluyor. Ama aynı konuda direk Türkçe yazılmış bir kitap var, adam çok iyi anlatmış, üstelik Türk olduğu için de anlatım bozuklukları yok. Kitabın ismini tam hatırlamıyorum işyerindeydi. Digince bakıp yazarım sana ismini cismini yazarını filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar