Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coming: Warcraft III: Reign of Chaos & The Frozen Throne Patch Update

Norak

Öne çıkan mesajlar

Cuceye katılıyorum bu 1.
2.si Solid lan olm sen ud yakınıyorsun ud lerde hu yakınıyor ne ters iş bu.Somut 1 gercek war Kalimdordakı ladder 1.sı ud bunu cıkarırsan bana adam akıllı ud oyuncusu sole ladderlarda? warcraftreplays.com da elemanın 1 server analızlerı yapmıs ılk butun serverlar ıcınde ılk 20 de dogru durust ud yok elf hu resmen gıdıo bırazda orc war ıste bu ne sımdı rastlantımı yoksa mıllet ud oynamayımı sevmıyor?Yanı ud cok guclu bırak oynama ayagınamı yatıor mıllet -.-[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Sosyal ağlarda paylaş

lol öyle bir çevirilmiş ki dediğim, sanki patch çıkmasının karşısındaymışım gibi bir hal çıkmış :)
patch çıksın, ama blizzard patch çıkarmıyor, yeni yeni oyunlar yaratıyor. bu güzel bir şey mi, bence para almadan durmadan uğraşması güzel birşey, sam'in neden karşı çıktığını anlamadım, ama zaten gıcık olduğum şey sizin sam'e verdiğiniz saçmasapan yanıtlar (ve buna rağmen Sam hala adam gibi konuşuyor, ben olsam onların seviyesine inmiştim şimdiye)
Sosyal ağlarda paylaş

Halamı ya oha yanı...
Her seyı gectım bırısı cıkıyor butun foruma tek basına sız yanlıs bılıyorsunuz benım dusuncem dogrudur dıyor karsı cıkıncada herkese tek tek cevap yazıp bısıyler kanıtlamaya calısıyor.Insan bı durur dusunur ya acaba benım bılmedıgım bır sey olabılırmı yada yanlıs dusunuyor olabılırmıyım dıye,sor bakalım kendıne,bu kadar ınsan kı ıclerınde kendını bıldı bılelı bıl.oyunlarıyla ılgılenen her gun haber takıp eden ınsan nasıl oluyorda hep bırlıkte yanlıs dusunuyorlar.Bunu neden yaptıgın benı hıc ılgılendırmıyor blızzard tan bı gelırımde yok bunu tek yazısımın sebebı artık kabak tadı vermesı,ve her warcraft bolumune gırdıgımde yenı mesajların bu gıbı gereksız bos mesajlar oldugunu gorup sınırımın bozulması yeter artık ya bırak bu konuyu,blızzard aptalmı oyunun bellı baslı seylerını degıstırıp tepkı toplasın hepsı moron adamların oylemı?Istek uzerıne yapılıyor boyle seyler havadan gelmıyor fıkır.Neyse ya zaten heybeye yazıyorum bunları umıtsız vakasın...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SolidSnake, 05 November 2003 21:31 tarihinde demiş ki:
said:
WinterWolf, 05 November 2003 18:17 tarihinde demiş ki:
Human Vs Undead matchup in de ud direk gg diyip çıkıyor. Çünkü yapılabilecek bişey yok UD ile HU a. HU ı birtek BM lı elf durdurabiliyor. Zaten ladder larada bakarsanız ilk 30 daki oyuncuların çoğu human ve night elf.
abi hiç bu kadar gülmemiştim sen hiç UD vs HUm oynamadın heralde alıcan 4-5 ghoulu rod of necroyu dk yi bakalım humanın peo lara sonra tier3te 3 hero destroyer statue yü nasıl durdursun human ? yapma gözünü seviim ya bilmeden konuşmayın.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.

Walla asıl bilmeyen sensin işte kanıtlar

ladder bak bakalım ilk 20 ye 11 tane human var(Avrupa ladder ıi) ve sadece 1 tane undead
http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-ladder-solo.aspx?Gateway=Northrend

Peki o ladder daki tek undead in human ve diğer ırklara karşı olan istatisiği de şöyle
Night elf - %76
ORC- %74
Human- "%51"
Undead- %74

Ama tabi sen tatmin olmassın şimdi o zaman tillerman in yazısına bak
http://www.theinclan.com/xcomments.in?newsid=1188

aha buda türk ustalarından
http://www.karanlikoda.net/forum/viewtopic.php?t=7&postdays=0&postorder=asc&start=0

Human workerlarının 4 armor lu militalara dünüşebileceğini bilmiyorsun herhalde. Yada footman in her zaman her yerde ghoul a üstünlük sağladığını işin içine archmage in water elementallerinide katalım istersen. Human ın yeni tower ı manada bırakmıyor zaten hero da. Ben sana açıklamıyayım yeterli inglizcen varsa zaten tillerman in yazısını oku herşey çok açık orda. Yada istatitiklere bak. Kusura bakmayın söylediğim şeylere "bilip bilmeden konuşmayın" gibisinden kelimelerle cevap verenlere gıcığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda human o kadar hızlı exp alıp tower dıkıyorkı degıl 5-4 ghoulla dk kapıp gıtmek Hero rushla bıle gıtsen karsında bı arcane tower bulabılırın buda senın ıcın pek hos bı durum olmaz, bıde ısın ıcıne militia ya cevrılen peasantlar gırınce rush bıraz hayal oluyor, rod of necro'yla bıle Ne yazıkkı Un ıcın humana karsı aklıma hıc bırsey gelmıyor UN ne yapsa human cok rahat karsılık verebılıyor, tabı Un oyuncusu azıcık fıttırmıs bırıyse ve akla hayale sıgmıyan bı taktık uydurursa oyunun ortasında...[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 06 November 2003 16:24 tarihinde demiş ki:
Halamı ya oha yanı...
Her seyı gectım bırısı cıkıyor butun foruma tek basına sız yanlıs bılıyorsunuz benım dusuncem dogrudur dıyor karsı cıkıncada herkese tek tek cevap yazıp bısıyler kanıtlamaya calısıyor.Insan bı durur dusunur ya acaba benım bılmedıgım bır sey olabılırmı yada yanlıs dusunuyor olabılırmıyım dıye,sor bakalım kendıne,bu kadar ınsan kı ıclerınde kendını bıldı bılelı bıl.oyunlarıyla ılgılenen her gun haber takıp eden ınsan nasıl oluyorda hep bırlıkte yanlıs dusunuyorlar.Bunu neden yaptıgın benı hıc ılgılendırmıyor blızzard tan bı gelırımde yok bunu tek yazısımın sebebı artık kabak tadı vermesı,ve her warcraft bolumune gırdıgımde yenı mesajların bu gıbı gereksız bos mesajlar oldugunu gorup sınırımın bozulması yeter artık ya bırak bu konuyu,blızzard aptalmı oyunun bellı baslı seylerını degıstırıp tepkı toplasın hepsı moron adamların oylemı?Istek uzerıne yapılıyor boyle seyler havadan gelmıyor fıkır.Neyse ya zaten heybeye yazıyorum bunları umıtsız vakasın...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

siz yanlış bilmiyorsanız konuşarak, uygarca tartışarak karşınızdaki kişiyi ikna edersiniz. "sus konuşma, yeter artık ümitsiz vakasın, bıktım senden" demek ancak aksinin doğru olduğuna inandırır tartışmaya seyirci üçüncü kişileri..

ben de kendimi bildim bileli oyunlarla uğraşıyorum ve hergün de gelişmeleri takip ediyorum, eee? haklı olmaya yetiyorsa bu özellikler ben de haklıyım o zaman..

100 kişiye sorarsın, bir kişi doğru cevabı, 99 kişi de yanlış cevabı verebilir, yanlış cevabı verenler daha çok diye yanlışı mı doğru diye kabul edeceğiz? tartışmanın, bilgi alışverişinin ne anlamı kaldı insanlar öğrenmeye, düşünmeye, yeni fikirlere açık olmadıkları zaman?

bu bölüme istediğin gibi mesaj atılmıyorsa benim buna bir etkim yok, ben bir konuda tartışıyorum, başkası başka konuda tartışsın. tartışmak istemeyen de tartışmaz ayrıca, zorla tutmuyor ki kimse kimseyi..

adamlar morondur belki, olmamaları için bir neden mi var? hey yarabbi ya, bir fikir öne sürüyoruz somut bilgilere dayanarak, ne deniyor karşılığında argüman niyetine..

ümitsiz vaka? "ey büyük blizzard sana tapıyorum, kendimi kurban ediyorum kabul et" filan mı demeliyim normal bir insan olmak için? adamların yanlış yapyıklarını düşündüğüm hareketlerini eleştiriyorum, havadan uydurmuyorum ya sunduğum bilgileri?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

lol dragon senden beklemezdim bunu.

bak. burada bir tartışma var. sam bir tarafı savunuyor, diğerleri de başka bir şey (hatta ben bu "diğerleri" ne giriyorum). sam adam gibi konuşuyor, diğerleri ise (benim dışımdakiler) "sam hoş konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun" şeklinde, seviyesiz cevaplar atıyorlar. sami sevmeyebilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş. ama same saygı duymanız zorunludur. burası dingonun ahırı değil, bir forum.

seviyenizi takının. (sana değil dragon).[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bıktım senden yada sus konusma gıbı laflar yok,ben senı sevmıyen bırı degılım ve bunlarıda ırrıde etmek ıcın soylemıyorum bırak bu tutumunu dıye soyluyorum umıtsız vakasın cunku devam edıceksın yanlıs yapmaya,hala da devam edıyorsun bak,blızzarda tapmıyorum ama taktır edıyorum ustelık en basarılı buldugum sırket oldugu ıcın su sonucu cıkartıyorum soyledıklerınden 'blızzard yanlıs yapıyor' bunu blız yapıyorsa vah halımıze dıger sırketler ne yapmazlar.
Bu tartısma warcraft hakkındadır ve bu forumdan dısarı cıkmaz bunu belırteyım kan davası gıbı bır sey soz konusu bıle olamaz!![hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Dragon lutfen seviyeyi koru
saygiliyim irrite etmek istmeiyorumd iyosun
umitsiz vakaisn yaziyosun iki satir sonra
ya once forumu kapat kendi icinde kendinle olan celiskilerini yoket, ya da lutfen mesaj atma.
Tartismayi gereksiz derecede uzatiyorsunuz[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

...Tartismayi gereksiz derecede uzatiyorsunuz....
Benmi???
...forumu kendi icinde kapat...
benmi????
Umıtsız vaka orda tartısmayı hıc bır sekılde bıtırmeyecegı anlamında kullanılmıstı Arcane ve Sam tartısmalarını hıcmı okumadınız?
Kendımı bılırım...her tartısmada saygılı duzeylı olmayı ılke halıne getırmıs bırıyım.Bakıyorumkı Sam,Jadelıth,ve alan yetkılımız benle aynı fıkırde degıller ustelık ılk defa,ILK defa bir alan yetkılısınden uyarı aldım ustelık bu warcraft bolumunde oldu...demekkı yanlısım,her sozumu ve ıddıamı gerı alıyorum,Sam den ve dıger arkadaslardan da ozur dılıyorum............[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Sosyal ağlarda paylaş

Hah sımdıde sevıyesız olduk butun ınternet hayatımda ılk kez bırıne bı laf attım hemen yuzumuze vurdunuz. Ne dıyım ben kısısel saldırıda bulunamamya calısarak karsımdakını ıkna etmeye calsıyordum demekkı becerememmısım hatta sonucumu gec yontemımde bıle hata yapmıssım. ne dıyım valla kazmanın yuzsuzun sevıyesızın onde gıdenıymısım ogrendıgım ıyı oldu Sam abı Jadelith abi cok saol.

Hem konu saptı hem tartısma zırvalastı gereksız yere uzadı burada Wc ıcın stratejıler tartısmamız gerekırken, burda .wow hakkında sohbet etmemız gerekırken Blizzardın patch, pardon updatelerının gerekılılıgını konusuyoruz.

ps: icimde kaldı soylıycem benım Same bos konusuyorsun orneklerın manasız demem sebıyesızlık, Baskalarının dırek bana sevıyesız demesı forum ve tartısma kuralları dahılınde.

[hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 06 November 2003 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili dragonutopia, volfied bu tatrışmada haksız olduğuna yönelik birşey söylememiş, fakat başkasından tartışmayı bırakmasını istemenin doğru olmadığını belirtmiş. üslubu biraz sert olmuş belki ama kırılacak, darılacak bir durum yok kesinlikle. sana karşı düşüncelerim de yok kesinlikle, üç kuruşluk tartışmadan tanıdıklarımın izlenimini bozmam ben.. :)

arkadaşım cuce, biraz duygu sömürüsü yapıyorsun bence, bunu da gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum. baştan biraz düşünmeden ettin sanırım bazı sözleri ama sonradan bunu düzelttin. tartışmalar sertleşebilir ama karşıdakini kırıcı sözle kullanmamak anahtarıdır tartışmaların, istediğin kadar sert tartış karşıdakine keyif verirsin daha çok, sen de keyif alırsın..

burada veya başka bir yerde tartışmalarımızda bunlara dikkat edersek her fayda sağlayabiliriz kendimize, hem de fikir teatisinden zevk alırız. tartışılan konu dışında insan ilişkileri hakkında da dersler çıkarırız kendimize..

burada blizzard'ı eleştirmiş bir kişi çeşitli sebepler göstererek, bu kişiyi eldeki bilgiler kullanılarak ikna edebilirsek ya da yanlış çıkarırsak o birşeyler kazanır; biz yanlış çıkarsak da bir kazanırız, kimse birşey kaybetmiyor tartışarak. ayrıca her tartışma da kırıcı ya da zarar verici olmak durumunda değildir, yukarıda anlattığım gibi yeni fikirler ve bilgiler edinme kaynağıdır..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bence bu BM gercekten nerf yemelı tam abuse.Bu arada ud ıle humana rush yapmak gercekten ıyı 1 oyunculuk gerektırıyor.Militia ayrı 1 dunya zaten ud oynamak ıcın gercekten ıyı 1 mıcronun olması gerekır helekı fiend gıtmıssın offf ayrı olarak bıde fiend mıcrosu kasıcaksın off oofff acaıp zor saten bugun 2v2 macta yenıldık off off ud oynamak zor zor AOE nerf!!!!!!!!!!!!(flame+blizz demek ıstıorum) off offf...[hline]Türk Replay sitesi
Sandwaves
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 06 November 2003 22:32 tarihinde demiş ki:
ps: icimde kaldı soylıycem benım Same bos konusuyorsun orneklerın manasız demem sebıyesızlık, Baskalarının dırek bana sevıyesız demesı forum ve tartısma kuralları dahılınde.

amacım sana laf atmak değil, ama bir insan seviyesiz davranırsa ona seviyesizce konuşuyorsun derim.

yani, aşırı bir örnek vermek gerekirse biri küfür etse ona "seviyesizsin" derim. sen küfür etmemişsin, ama "birine boş konuşuyorsun" gibi bir laf kullanmışsın.

dediğim gibi, amacımız kimseye laf atmak değil, forumlardaki tartışma seviyesini korumak.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...