Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Genemi.... Biri bana surda ıkı tane replay lınkı koysa bi kac official bi sey soylese sonuna kadar dınlerdım o arkadası.. Ama simdi bakıyorum standard bos genel anlamda Turk tartısması goruyorum herkes kafasına gore bısey sallıyor soylenenler okunmuyor bıle okunsada anlasılmadan sert tepkıler goruyor...anlamsız bır mucadele var sonucu bellı olan Blizzard cok mukemmel bır oyun sırketı degıl ama bu pıyasadakılerın en ıyısı oldugu asıkar kımse bana EA,Blackısle demesın yemez..cıkardıkları oyunlar patchden patche degısebılıyor nedenmı cunku blızzard forumlarında ınsanlar hep bu konuları konusuyorlar yanı beastmaster su konumda cokmu guclu adamlar bunu belırtıyor forumda ve blızzard 'Patch anası nınamı 1.31'ıle bu gucu kendınce dengelıyor olay bu ve bu yonde olucak her zaman... Baska bır konuda benım bırısıyle yaklasık 176348716438723 post sıdık yarısına gırmem cok zor ozellıkle bu konuda MASTER yapmıs bazı arkadaslar var.O yuzden bana yonelık bır komplımanı cok agır olmadıgı surece cevaplandırmayacagım.Butun bloodrage moduna gırmıs arkadasları 2 dakka ınsan taklıdı yapmaya cagırıyorum :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 replay ve official (resmi diyelim lütfen) açıklamanın konuyla ilgisini anlayamadım, blizzard'dan birini mi getirmemiz gerek söylediğimizi desteklemesi için? :) ayrıca mükemmel olmadığını söylerken nasıl piyasanın en iyisi olduğunu düşünüyorsun anlayamadım, bütün şirketler çapulcu da blizzard kötünün iyisi falan mı? tartışmanın milliyeti konusuna hiç girmiyorum da, :-p seninle fikri çelişebilecek sanırım tek ben varım burada, bloodrage modunda olduğumu düşünmene sebep nedir merak ettim doğrusu. sidik yarışı değerlendirmesi kanımca isabetsiz forumun bir amacının da fikir tartışması olduğunu hatırlarsak..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ılk paragrafın cevabı kostek degıl destek olmakla ılgılı.. ıkıncısını cevabı benım dedıgıme karsı cıkamıyorsun farkındaysan ben en ıyısı dıyorum sen degıldır dıyemıyorsun :) ve son olarakta laf ebelıgınde usta olmak nasıl bır duygu :D[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Abicim o laf alma olayı hakkında haklı olabılırsın ama sende tutturmussun blizzard iyi deıl bende dıorumkı kotu deıl sorun bu ne sen wazgecersın dusuncenden ne ben o yuzden sadece bıze oyunu oynamak dusuyor baska bırsey deıl bu arada o eski patch replerını ızlemek ıcın bırsey wardı ben hatırlıorum karanlikoda daki arkadaslara sorarım ogrenırım sana solerım. Bu arada abi patch olayına gırmıorum hıc karmasık konus boswerın herkes kendı oyununa baksın.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ya sam birak allah askina vazgec su anti-blizzardci yaklasimindan vazgecmede, her thread'e tasima kabak tadi vermeye basladi cunku isterse hergun 10mblik patch cikarsin, oynayan varmi? var gerisine karisma abi olayini zaten kavrayabilmis degilim boyle konusarak milleti blizzarddan mi sogutacan? nedir yani, warcraft dunyasi alani deserted biyermi olsun istiosun? conspiracy bu yahu birak milletin dinsel (eet dinsel :) ) gorusune saygi duy ya onlara gore blizzard ALLAH ise oyledir, karisma pls B@bs[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bi kere bir şirketin patch çıkarıp oyunu taze tutması müthiş bir olay, heleki oyun çıktıktan 3 sene sonra, hangi şirket yapmış bunu bugüne kadar? EA bile yapmıyor, başka örneği yok bunun. bu yüzden blizzard rocks. yoksa neden insanlar gidip orjinal starcraft alsın bu vakitten sonra, ama alan binlerce kişi var oyunu hala. o 3 yıl içinde insanlar oynamışlar sürekli, oyun tabiki biraz değişecek bunca zaman içinde, milletin sıkıldığı özellikler çıkarılıp yerine farklı şeyler konacak, aynı şeylerden kimse sıkılmasın diye gayet mantıklı birşey. yoksa oyun taze tutulamaz zaten, şimdi mesela atıyorum fallout tactics için her ay yeni 2-3 görevlik bir campaign eklenseydi kötü mü olurdu? çıktığından beri oyun hala taze olurdu, daha çok oynayanı olurdu, daha çok fanı olurdu vs.[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Adamlar her zaman oyunu canlı tutmak ıstıyor. C&C cıktıgından 10 yıl sonra bıle hala apc ıcıne engın tıkıp dusmana gonderılıyorsa ve bu sekılde oyun kazanılıyorsa bır sorun var demektır. Oyun ılk cıktıgında mas Footman vardı sımdı varmı? O zamnlar mortar teamler dusuk hp lerı ve ar lerı sebeıyle kolay hedef oluyorlardı ve kullnılmıyorlardı. Diger Siege unıtler dah akullnıslı olmalarına ragmen onlar bıle kullanılmıyordu. Ama sımdı mortar team le Wcg de dunyanın oyun zırvesınde ınsanlar mac kazanıyor. Bu Billzardın oyunlarını canlı tuttugunu gosterır.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 arkadaşlar bu forum wc3 ve wow ile ilgili bir orum ve ben de bu oyunlar hakkında yorum yapıyorum diğer insanların da yaptığı gibi, sanıyorum ki buna da hakkım var. işin garibi neden böyle rahatsız olunuyor bundan anlamış değilim, haksız buluyorsanız buyrun tartışın, beni yanlış çıkartın diğer arkadaşların yapmaya çalıştığı gibi.. yama çıkarmanın maksadı oyunu taze tutmak mıdır? yamanın tanımı nedir? bütün bilgisayar programlarında yamanın ana amacı bug'ları düzeltmek değil midir? oyuna yenilik katacaksan, taze tutacaksan ücretsiz olarak, ayrı olarak sunulan campaign pack'ler ya da benzeri eklentiler hazırlarsın herkesin yaptığı gibi, tutup da kule zırhını fortified'den heavy'e değiştirmezsin. milletin sıkıldığı özellikler olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? bine dediğin fortified zırh sahibidir, nesinden sıkılacaksın bunun? e o zaman ben hippo'ların uçmasından sıkıldım, yürüsünler. siz de sıkılmadınız mı? kaldı kiyamadaki oyun dengesini değiştiren hiçbir özelliğin "oyuncular sıkıldı diye yaptık" diye sunulduğunu da görmedim, hepsini gameplay'i optimize etmek için yaptıklarını söylüyorlar; nasıl bir gameplay'se bu aybaşında bir düzeltilmesi gereken.. fallout tactics için campaign çıkarılsaydı güzel olurdu ama blizzard'ın yaptığı gibi gameplay'i baştan aşağı değiştirselerdi, eşyalarla, skillerle kafalarına estiği gibi oynasalardı güzel olmazdı, yukarıda da yazdım gerçi.. "C&C cıktıgından 10 yıl sonra bıle hala apc ıcıne engın tıkıp dusmana gonderılıyorsa ve bu sekılde oyun kazanılıyorsa bır sorun var demektır" evet, bir sorun var ama bu sorun blizzard'da. oyun dediğin şey satın aldığında kuralları, yöntemleri belli olan bir kavramdır. ihtiyaç nedeniyle bu bir miktar değiştirilebilir (beceriksiz tasarım ya da eksik test nedeniyle) ama ben d2'nin ilk sürümünde whirlwind'i barbarın (haklı olarak) en etkili mass monster saldırısı olarak kullanabilirken 10 yama sonra ww tek puan verilmeyi bile haketmeyen bir skill'e dönüşmüşse oyuna pek farklı olmayana tek bir act katılması dışında ciddi bir değişiklik olmadan, burada farkedilmemesi imkansız bir saçmalık vardır. çok büyük bir hakkaniyetsizlik mi sözkonusuydu ki bu skill'i kullanılırken, düzeltilme ihtiyacı hissedildi? hayır, sadece ve sadece 3 yıllık bir oyunun ömrünü birkaç ay daha 'uzatmak' (sonlandırmak gibi bir yan etkiye sahip oldu, umarım ders çıkarmışlardır) istedikleri için akıl almaz saçmalıklara giriştiler. eğer sen ömrünü tamamlamış bir oyunu satmak için eski oyuncuları mağdur edecek böyle hareketlere girişilirse karşıyım ama bir taraftan yenisini hazırlayıp oyun ömrünü tamamlayınca piyasaya sunsaydı karşı olmazdım. oyunların belli bir ömrü vardır, daha da uzatmaya çalışmak anlamsızdır çünkü hayatınızın önemli bir kısmını harcarsınız bunlara, daha iyisi sunulabilirken teknolojik olarak neden eskilerle israf edeceksiniz ki? mass footman yapılıyorduysa bu yanlış tasarımdandı, mortar team'le maç kazanılıyorsa bu gene yanlış tasarımdır, bir-iki yama sonra bunu tekrar değiştirir, bu sefer başka birşeyi overpowered yaparlar. işin komiği hepimiz daha yama bilgilerine bakarken görüyoruz "hah tamam şimdi artık bunu basmayacak kimse, herkes bunu basacak" diye, madem bunu herkes kestirebiliyor baştan, neden dengeli yapılmaz şu değişimler de sırasıyla bütün kavramlar önce overpowered sonra underpowered olacak şekilde oynanır değerleriyle? ve bütün bu tartışma sonucunda kavrayamadığım birşey varsa o da yama denilen kavram bug düzeltmeden ibaretken nasıl 'oyunun canlı tutulması' olarak kabul edilir ve bunu yapan blizzard yanlış tasarımlarını yontmakla uğraşan bir şirket değil de oyuncularına değer veren (!) bir şirket olarak kabul edilir?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Sc,Diablo,Wc bunlar classic olmuş oyunlar daha fazla söze gerek yok sanırım.Ve şuan dunyada online olarak oynanan bir oyun ve oynayanı epey fazla demekki millet şikayetçi deil ve yine demekki konuşmak anlamsız. ki halen konuşuyorsun ki sende gercekten anti-blizz olayı var. Bende EA nın cıkardıgı hıcbır oyunu sevmıyorum ama konusmuyorum sadece oynamıorum olay bitior.Sam abi sen git UO filan kas cızgı fılm oymamayı sevıorsunuz saten.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben de bu oyunları oynadım, hepsini de severim ama blizzard'ın "gelmiş geçmiş en iyi oyun şirketi" ve benzeri ünvanlarla her mesajda şanlandırılması bana çok saçma geliyor, yanlış yaptıkları kısımları da eleştirmekten çekinmiyorum diğer arkadaşların "blizzard yaptı bir bildikleri vardır" dedikleri durumlarda. kral çıplak diyebildiğim için 'anti-blizz' gibi gözüküyorsam bilmem artık "uo filan kastığımdandan mı zaten çizgi film seviyorum"..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 multiplayer bir oyunda yer alan abuselar konusunda yanlıs tasarım nedemek ya? statik bir oyun degilki kardesim. hergun farklı bir abuse farklı bir strat geliyor.. sonucta ne oluyorbunları ogrenenler, bilmeyenleri hakkı olmadan yenmis oluyorlar.. blizzardın patch yapmasını cok takdir ediyorum.. AOE oynamaya devam edenler icin ise uzgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Iste olay orda kopuyor kral cıplak dıyorsun,ama gercekte kral cıplak degıl....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 eh kralın çıplak olmadığını söyleyince giyinik mi oluyor kral? buyurun açıklayın işte benim yaptığım gibi.. bu abuse dediklerimiz oyuna oyuncular tarafından eklenen kodlar mı ki blizzard tahmin edemiyor önceden ve önlemini alamıyor? bug olur abuse edilir, bunu yamayla değiştirirsin tamam ama "herkes sorc basıyor hadi değiştirelim" deyip yama çıkarıyorsun, sonra "herkes ancient'la rush yapıyor hadi değiştirelim, sonra başka birşey için derken bu böyle gidiyor, ne bir strateji oturuyor ne de belli kavramlar kalıyor. madem oyuncular bukadar herşeyi abuse edebiliyordu, neden blizzard'ın önceki oyunlarında da benzer bir gidişat yoktu? sc yamalarına bakıyorum, hepsindeki toplam gameplay değişimi bir wc3 yamasına denk ancak, onda da deselerdi ya "herkes zzergling basıyor hadi değiştirelim", "herkes marine basıyor hadi değiştirelim" diye, neden yapmadılar? bir oyunu düzgün tasarlarsın ve sunarsın, temeller aynı kalır ufak değişiklikler olsa bile. blizzard alıyor oyunu, oyun hamuru gibi yoğuruyor, şeklini beğenmeyip tekrar yoğuruyor, tekrar ve tekrar, abuse dediğimiz ne ki sadece blizzard oyunlarında oluyor sanki de diğer şirketlerin oyunlarında olmuyor, olsa da böyle zırt pırt yama çıkarmaya ihtiyaç duymuyorlar?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Sam hos konusuyosun ıyı konusuyorsunda bos konusuyorsun verdıgın orneklerneden replay seyredemıyoruz? adamları nasıl koca kuleye plate maıl gıydırmıs, huntressın nesı cıplak bastan asagı zırhı kadın... demekten ılerı gıtmıyor, dogal olarak bu komık ornekler senı anti-bliz gibi gosterıyor. Blizzardın derdı WC de oturmus 20 taktık yaratmak degıl tam tersıne hıc bır zaman ne olucagı bılınmeyen oyunlar olusturup oyuncuları "anda" karar vermeye zorlamak bu yuzden dıger RTS lere gore oyundakı unıte sayısı bu kadar dusuk boylece hem daha rahat mıcro yapıp strat degıstırıyorsun hemde her unıtenın degerını bılıyorsun. Bıde WC baska SC baska Adamların ıkısı ıcın ızledıgı polıtıka ıse bambaska. Sunuda soylemek ısterımkı Blizzard dunyann en ıyı oyun yapımcısı degıl ama adamların elınden kotu oyun cıkmamıs buda onlara "ısının ehlı" sıfatını fazlasıyla kazandırıyor. Durum boyle oluncada "blizzard yapmıssa bır bıldıgı vardır" demek cok mantıklı cunkı aksı daha olmadı.[hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 04 November 2003 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben boş konuşuyorum da sen mi çok dolu konuşuyorsun? blizzard'ın zırt pırt yama çıkarmasının nedeni kimsenin ne yapacağını tasarlayamaması, oyun başladıktan sonra rastgele oynaması mı? strateji değil fps oynayalım o halde? kaldı ki o zaman ayda bir değil günde bir yama çıkarmaları gerekir, açıklama yapmaya çalışmışsın da anlamsız olmuş, kusura bakma.. sc vaktinde bu kadar eleştirilecek tarafları yoktu, belli.. belki de ellerinden kötü oyun çıkmadığı için ooyunları çıkardıktan sonra bozmaya çalışıyorlardır, bu da ayrı bir yaklaşım tabii.. :) önyargıları bir kenara bırakıp önümüzdekileri tarafsızca incelemeden bu tartışmayı daha fazla sürdürmek gereksiz sanırım, hepinize iyi oyunlar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 BM nerf SLow nerf Ud ve Orclar biraz guclendılırmesı lazım AOE nerf Dark ranger biraz daha cekıcı hale getırılmsı lazım NAga nerf ice arrow(sadece -.-) Cata nerf Elflere nerf tamamen :P sımdılık aklıma bunlar gelıo sızınde warsa aklınıza gelen yazın He bu arada Warden SS nerf!!!!!!!!!![hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Human Vs Undead matchup in de ud direk gg diyip çıkıyor. Çünkü yapılabilecek bişey yok UD ile HU a. HU ı birtek BM lı elf durdurabiliyor. Zaten ladder larada bakarsanız ilk 30 daki oyuncuların çoğu human ve night elf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 cuce patch kelimesinin türkçesini yazar mısın bi.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: WinterWolf, 05 November 2003 18:17 tarihinde demiş ki: Human Vs Undead matchup in de ud direk gg diyip çıkıyor. Çünkü yapılabilecek bişey yok UD ile HU a. HU ı birtek BM lı elf durdurabiliyor. Zaten ladder larada bakarsanız ilk 30 daki oyuncuların çoğu human ve night elf. abi hiç bu kadar gülmemiştim sen hiç UD vs HUm oynamadın heralde alıcan 4-5 ghoulu rod of necroyu dk yi bakalım humanın peo lara sonra tier3te 3 hero destroyer statue yü nasıl durdursun human ? yapma gözünü seviim ya bilmeden konuşmayın.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 "Yama" pek sevgılı arkadasım pekı sen lutfen bana "Atari salonu" kelime grubunu ne ıcın kullandıgımızı soylıyebılırmısın?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yama ile atari salonunu bir tuttun ya.. yazmayacaktım ama pes yani..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Al ıste sendende bu evap beklenırdı zaten. Benım orda anlatmak ıstedıgım bazı kelımelerın turkceye tam cevırılerının yanlıs hatta tam cevırı olurak kabul ettıgımız seyın zaten bambaska bır anlam tasıdıgıydı. Patch "yama" demek olabılır ama Atarı salonu dedıgımız yerde 20 yıl oncesının atarı bılgısayarları dolu olmadıgı gıbı "yama"larında sadece oyundakı sorunları gıdermek ıcın kullınmadıgı, oyunu daha zevklı dengelı kılmak ıcınde kullanılırlar yenı harıtalar gorevler katmak ıcınde kullanılırlar ama sız bunu anlıyana kadar... Eger hala "patch dedıgınle bug duzeltılır unıt nerflenmez dıyorsan" senın ıcın bundan sonra update dedım, tamam! Ha bıde yıllardır Uo ıcın patch cıkar gıt bı bak bakalım ne ıse yarıyorlar.[hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 06 November 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 hatalı tasarım düzeltilir yamalarda, "millet sıkılmıştır footman basmaktan, hadi değiştirelim" diye gameplay değişiklikleri eklenmez. gayet büyük bir fark var..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Adamda bunu ıstıyo zaten belkı sen degıl ama WCIII oyuncuların buyuk bır kısmı durmadan degısıklıkten yana. Adamlar Battle nete gırdıklerınden 3 ay oncekı taktıklerı gormek ıstemıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: Cuce, 06 November 2003 12:53 tarihinde demiş ki: Adamda bunu ıstıyo zaten belkı sen degıl ama WCIII oyuncuların buyuk bır kısmı durmadan degısıklıkten yana. Adamlar Battle nete gırdıklerınden 3 ay oncekı taktıklerı gormek ıstemıyor. +1[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar