mami Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Buccsa kal ort Porla gidemiyorum arkadaşlar ayrıca buraya giden teleport tasları da yok oldu.Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Problemi daha acık ve net yazsan abi.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? [Bu mesaj amarcord tarafından 05 November 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yani map.scp de değişiklikmi yaptın. bu yüzden olmuş olabilir. bide teleport taşları kayboldu demişsin. Sanırım static olmadığı icin save sırasında silinmiş olabilir.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sağol amarcord problemi hallettim.Buccs'ı dunyadan sildim.eueuehueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: mami, 05 November 2003 23:44 tarihinde demiş ki: sağol amarcord problemi hallettim.Buccs'ı dunyadan sildim.eueuehueheh Bu bir çözüm degil bence ilerde lazim olacaktir.Sorunu daha açık belirtirsen çözümüde buluruz[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Problem harita değişikliğinden kaynaklanıyoröuş.Hallettim saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: mami, 05 November 2003 23:44 tarihinde demiş ki: sağol amarcord problemi hallettim.Buccs'ı dunyadan sildim.eueuehueheh Hellal sana *.mul dosyalarını hiç ellemeden buc's u nasıl kaldırdın dunyadan bizede anlatirmısın?¿? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar