WindShade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 lol[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 uhau helal :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Çok güzel olmuş! :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 :tebrikz: tebrikz cidden.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 :tebrikz:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Beyler gülüp durmayın. Burda ciddi emek var :D cidden ben de takdir ediyorum. Ne büyük azim, ne büyük çaba[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hehehe tebrikler ders saatlerini cok iyi degerlendiriyosun en guzeli tabi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ya Bu nası bi "masaüstü"dür böyle ya biraz düzen-nizam bilir insan be yuh yani. O kadar karışık kki hayatta bulaman vala aradıgını. Ben tertipli adamımdır. böyle herşeyimi klasörleri içinde düzgün bi şeklilde tutarım :-P :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 vay be[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi kum saatine çok güldüm hatta hala gülüyorum rofl :D[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bunela ehehe:) arka desktop bizzat benim desktop şimdi okula giderken açık bırakcam bilgisayarı disk birleştiricisine[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Aferim genç, senin gibilerin yetişmesi güzel :P LoL Tebrikler gerçekten :)[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 ROFL! :lol: Helal :tebrikz: Chemical :] Yattım gülmekten.. [ps: bonepartnaapti yıda indirmiş ;] ][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 çok hoş olmuş chemical: paticikte son zamanlarda yetişen en büyük yetenek :)[hline] ^._.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paintle yaptığımı belirtmek isterim:) (belirtmiştim dimi?) Bu arad komikazeye yolladım güzel dediniz madem:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 chemical karikatür bölümü açılsa mod olusun...[hline][small beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar