Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi bilgisayara 1 den fazla mause bağlanırsa nolur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:tebrikz:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
Beyler gülüp durmayın. Burda ciddi emek var :D
cidden ben de takdir ediyorum. Ne büyük azim, ne büyük çaba[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Mesaj tarihi:
ya Bu nası bi "masaüstü"dür böyle ya biraz düzen-nizam bilir insan be yuh yani. O kadar karışık kki hayatta bulaman vala aradıgını.

Ben tertipli adamımdır. böyle herşeyimi klasörleri içinde düzgün bi şeklilde tutarım :-P :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Mesaj tarihi:
vay be[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım...
Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Mesaj tarihi:
abi kum saatine çok güldüm
hatta hala gülüyorum
rofl :D[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Mesaj tarihi:
Bunela ehehe:) arka desktop bizzat benim desktop şimdi okula giderken açık bırakcam bilgisayarı disk birleştiricisine[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN!
Mesaj tarihi:
ROFL! :lol:
Helal :tebrikz: Chemical :]
Yattım gülmekten..

[ps: bonepartnaapti yıda indirmiş ;] ][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele
Mesaj tarihi:
Paintle yaptığımı belirtmek isterim:) (belirtmiştim dimi?)
Bu arad komikazeye yolladım güzel dediniz madem:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN!
  • Yeni Oluştur...