Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: shapshal, 01 November 2003 17:59 tarihinde demiş ki: said: Jinni, 01 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki: Kendimi pek tuhaf hissederek yazıyorum : yaş: 25 boy: 1,70 kilo: 49 sağ el sizin orda kıtlık mı var :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! muhahuauhuha :) :)[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 shapsal imzan güzelmiş bu arada :) senmi buldun[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 2 elle aynı anda farklı şeyler yazabiliyorum ama şöyle oluyor.Biri pek okunaksız oluyor. Birinde "Benim adım hede." diğerinede "Yaşım şu" yazıyorum birinden biri kötü yazılıyor ama uzun birşey yazarsam aynı şeyleri yazmaya başlıyorum bir süre sonra istemsiz olarak.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 İki elle yazı yazma konusunda kendini geliştirmek istiyorsan Gitar falan çal... Ben öle kasıyorum şahsen işe yarıyo baya[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Yaş : 18 Boy : 1.85 Kilo : 70 Sağ El[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yaş :18 boy :1.83 kilo :65 sağ el[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 1.91 Acik goz Uzun sac Beyaz ten Sag ve solak[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: shapshal, 01 November 2003 17:59 tarihinde demiş ki: said: Jinni, 01 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki: Kendimi pek tuhaf hissederek yazıyorum : yaş: 25 boy: 1,70 kilo: 49 sağ el sizin orda kıtlık mı var :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! sen ona böyle diyosan bakalım bana ne dicen yaş:14 boy: 1.71 kilo: 44-45 şimdi inanmiyacaksınız bana ama tanıyanlar bu ne ince kol falan diye diye canımı çıkarıyolar :) Gerçek cidden bu bilgiler...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 du bakşiyim yaş yazılıyomuydu hmm yaş:17 boy:170 kilo:65 sol el kullanıorum[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu adam bizi keklemiş ya :P verileri aldı aldı sonuç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Yaş:17 Boy:1.70 uzucak daha =P Kilo:62 SAğ elimi kullanırım fazlasıyla sağlağım saati bile sağ koluma takarım =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yaş:32 kilo 74 boy: 152 cm sağ elimle çok pis vururm solumlada ii fake atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 serialkilla senin örülmüş sakalın falanda vardır şimdi :-)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 November 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yakişmio bana top sakal takiliyoz :P ayrica boylarini sallayanlara tek diyceğim var önemli olan boyu değil işlevi *Kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yas : 18 kilo : 80 boy : 1. 88 kaleci olmak isterim sol elimi cok iyi kullanmakla beraber sag tarafta hicbisi yok :) [Bu mesaj WindShade tarafından 03 November 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 sonuç ?[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 sonuç[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Boy: Schumacher 2 cm kisa ,okan bayulgenden 10 cm uzun, hulk dan 100 cm kisa... kila : Elbiselerle(kotpantalon) 68 ama kemiklerim kalin ondandir =) el : normalda sag ile yazarim ama dun macta sag elimin ustune dustum su anda sargida o yuzden sol elle yaziyom =) insallah duzelir...[hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar