Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 üf kaçırdıkları pozisyonlara bak.. harbiden 1-0 olsun bizim olsun şimdi bi kontrataktan gol yemeyelim de..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 zelenka bi bela çıkarmassa rahat puan alır beşiktaş.. kazmalık yapmassa rahat galip de gelir.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ağlamak istiyorum farka giderdi bu maç of yine ilk maçtaki gibi yenilmeyiz insallah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Apache, 04 November 2003 19:58 tarihinde demiş ki: Sparta Prag 4-1 alır. o kadar da değil be abi. bence bu maç bitse bitse ya bjk ın galibiyetiyle ya da spartanın saece 1 farklı galibiyetiyle biter. Bu arada Castigater seni forumdaki tarafsız tutumun için tebrik ediyorum. Senin gibileri görünce insanın beşiktaşlı olası geliyor. Umarım böyle devam edersin. Haydi rast gele...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 04 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 İŞTE BU! solonor; saol bu arada ;) [Bu mesaj Castigater tarafından 04 November 2003 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bitti 1-0! gol ronaldo oh be sonunda.. yani o golün mimarı sergendi pası "al da sok içeri topu" der gibiydi :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ya nasıl uyuz oldum 2. yarı oyunun temposuda düştü of ya hala içimde bi sıkıntı var sanki galip gelememişiz gibi o kadar kastırdıki spartprag kabız olcaktaım yani maçı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RONALDOOOOOOOOOOOOOooooooooooOOOOOOOO rötarlı oldu ama anca bitti maç lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' [Bu mesaj Darksun tarafından 04 November 2003 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 lazio 0 - 4 chelsea goller: 15' crespo, 70' Gudjohnsen, 75' Duff, 80' Lampard[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yuh be lazio 0 - 4 chelsea[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 chelsea lazio maçı kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 abi çelsi latsio yu romada 4lemiş!. 0-4[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 darksun şu gooool lerin o larını biraz kısaltsana :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Group G Chelsea 9 Besiktas 6 Sparta 4 Lazio 4[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Chelsea 9 Beşiktaş 6 Sparta 4 Lazio 4 son puan durumu.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Güzel maçtı bjk lileri tebrik ediyoruz, şu keltoş herif nasıl kırmızı yemedi anlamadım. Bu arada hakem aslında kötü değildi o kadar da ilhan ın bir pozisyonunda penaltı verebilirdi, ama anladığım kadarı ile şarja izin veren, ucuz penaltı vermeyn bir tip hatta ucuz faul vermiyor. Sergen çok klas asist yaptı, ama asist yaptı o top büyük ihtimal direğe çarpıp çıkardı gibi geliyor, hesaplarıma göre :) Lucescu iyi değişiklikler yaptıda ben Emre yi filan alır sandım Ahmet Dursun topu götürecek tek adam değildi. Ama emre son dakikada Gs yi geçen sene bir pozisyonda yaktığı gibi yakar diye koymadı bence :))[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 oh be gol orucu bozuldu sonunda ! gol gelince nasıl sevindim anlatamam.. hakkımızdı ! çok şık bir goldü iyi oynadık ama gol bulamadık ki gol bulamadıktan sonra iyi oynamak bir işe yaramıyor ne yazıkki.. yan hakem neydi öyle ya o ofsaytlar falan yalan yani..[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Çek kardeşlerimize ve çekoslovaklılaşmaya çalışan türk kardeşlerimize sevgilerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bu arada ilhanın hakeme hareket çok güzeldi. Krizlere girdim. Böyle eliyle bayrak kaldırıp indiriyormuş gibi yaptı ya.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ehe evet o ilhanın hareketi benim de hoşuma gitti ama haklı bir tepkiydi yani :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 The final whistle goes with Besiktas now in an excellent position in Group G thanks to Ronaldo Guiaro's late header in this 1-0 win over Sparta. Besiktas move up to second on six points, three behind leaders Chelsea who beat Lazio in Rome.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mephisto galibiyetten sonraki yorumunu alayım ? ahah lol dumurilize olursunuz böle spastik tahminler yaparsanız..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 fizbon meph e mi çalışıyorsun sen :-) galibiyetten sonra ehem ehem..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Hehe ilk defa 6 puan aldık =p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bence çıkacaz 2. tura öle bi his var birde gol attıktan sonra televizyona bi takım uygunsuz hareketler yaptım şimdi aklıma gelince gülesim geliyor " al ... dumun " tarzında euha[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar