Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirde aikido kursu


nek2004

Öne çıkan mesajlar

şu buda nın numarasını bana verebilirmisin. bakıyım yarın hilton la da görüşiyim yine buca dan yakın. şu tuz meselesini bi de babama söylerim sonra. bakalım onun tansiyo nu nasıl etkileyecek ? :D
ya bi de daha önce aikidoyla meşgul olanlara sorayım. bu sporu öğrenmekle beraber benim asıl amacım yoğunlaşma sorunumu çözmek (özellikle dersler için) liseye başladığımdan beri ders dinleyemez ya da herhangi bir şeyle uzun süre uğraşamaz oldum. hiç bi konuya yoğunlaşamıyorum. bende bu barışçıl spor yardım edebiler diyerekten fikir yürüttüm :) sizce doğru mu yapmışım yoksa bi poka yaramaz mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hatay tarafında kiralık bi salonda almıştım.sonra salonun sahibi karateci ile bizim aikido hocamız kavga etmişlerdi eheh sonra cumhuriyet meydanının ordaki bi otele taşınmıştık,buca tarafındakilerin kalitesinden,temizliğinden şüpheliğim.otellerde veriliyorsa onlara gitmeni tavsiye ederim.[hline]Kan Damlaları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hıc bılmıyorum nerde verılıyor bu kurs ama ılgılenen arkadasım vardı sanırım bornova ozkanlarda bı yerde alıyordu kursu[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım...
Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konsantrasyon sorunun senin genclik yani su delikalnlılık çağından da kaynaklanıyor olabilceği gibi direk psikolajik bir olay da olabilir. Hangi okulda okuyorsun bilmiyorum ama eğer özel bir kolejdeysen gidip rehberlik hocanla konusmanı tavsiye ederim. Yok ben ozel kolejde değil bir devlet okulundayım diyorsan o zaman bir psikolg ile görüşmen çok mantıklı olabilir. Umarım "ben psikolog ile görüşmem deli değilim" tarzı bir düşünceye sahip değilsindir çünkü konsantrasyon eksikliğinin delilikle ilgisi de yoktur zaten.
Konsantrasyon eksikliğinin giderilmesinde bir spor yapmak da çok faydalı bir tedavi yöntemi olacaktır. Yoga ve meditasyon tarzı eyler senin aklını bir noktaya yönelltmede yardımcı olabilecekleri gibi gercekten ciddi olarak yapabileceğin bir spor senin konsantrasyonunu arttıracaktır. Özellikle uzakdoğu sporları, eskrim, tenis gibi sperlardan birini ciddi anlamda önem verir ve yaparsan bir kaç sene içersinde çok farklılıklar oluşacağını göreceksin. Her ne kadar spora gidecek olsan da bence kesinlikle bir psikologa görünmelisin.
BU arada yıllar önce Buca' da bir spor salonunda Aikido dersi veriliyordu. Biz de gitmeyi, düşünmüştük ama yaptığımız küçük bir araştırma sounda hocanın bir ayda aikido öğrendiğini, daha doğrusu amerikadan getirttiği video kasetlerle hala öğrenmekte olduğunu, aksam kasetten öğrendiğini de sabah öğrencilerine anlattığını öğrenmiştik. Buca dolaylarında bir yere gitmeni hiç tavsiye etmem açıkcası.
Mustafa Aygün' ün şu anda İzmir' de bir salonu yok eskiden vardı ama şimdi yok. Ama yakında açılacakmış tabii yer bulunursa.
İzmir' de bilinen iyi bir hoca varsa ben de öğrenmek isterim valla kimmiş, neymiş, nerde ders veriyormuş?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 03 November 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
Umarım "ben psikolog ile görüşmem deli değilim" tarzı bir düşünceye sahip değilsindir

yok ben zaten deliyim:D ordan bi sorun olmaz yani. psikoloğa zaten gidicem. ayrıca 5 senedir tenis oynuyorum. yoga iyi güzelde ona da ayıracak vaktim yok gibi. o yüzden aikido dedim. uzakdoğu sporları yoğunlaşma temelli olduğundan. ama yani gidipte alakasız bi yerde, alakasız kişilerden ders almak istemem. o yüzden düzgün bir yer bilen var mı dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alsancakta bi ara sokaklardan birinde görmüştüm aikido taek wann doo falan hepsini veriolardı ama temiz midir bilemicem; sen de çok şey istion hadi temiz iskenderciyi anladım da temiz aikidocu? =) ehhe[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Othranx, 03 November 2003 20:54 tarihinde demiş ki:
sen de çok şey istion hadi temiz iskenderciyi anladım da temiz aikidocu? =) ehhe[hline][b]Halfmumi, 08 June 2003

yaben temiz aikidocu derken bal dök yala misali dcemedim. hani iyi adamlar olsun öyle iki hareket biliyo diye götü kalkmış ben seni dövdüm nihaha yapcak herifler olmasın. sonuçta bu kenarda köşede açılmış dövüş sporları salonlarında ne gibi heriflerin boy gösterdiği biliniyo. ha iyi salonlarda vardır. ona bişey demem. zaten bende onlardan birini aramaktayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yazın body e başladım da boyu etkilicek diye bıraktım. zaten masa tenisine profesyonel olarak bi başlıyım diyorum. dsi ye yazılıcam kursa. bi süre sonra da takıma girerim heralde (beni takıma alıcak kadar kerizler mi bilmem ama :)) profesyonel yardımı da aldım alıcam ama yine de gaz gelmişken şu aikido ya başlasam da diyorum. o da gitmeyi planladığım ama vazgeçtiğim kurslar kervanına katılmasa. neyse yardımınız için sağolun zaten kafayı yemiş durumdayım. vücuduma sıcak temasta bulunup derinlere saplanan matematik sınavımın acısından kurtulmaya çalışıtorum.
bunu çıkartmak için iyi bi de cerrah lazım. tavsiyeleriniz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...