Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir de buna bakın

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

bu aralar sağa sola makine toplarken benimde kafam bozuldu benimkinide yenileme kararı aldım bir bakın bakalım gözden birşey kaçırmışmıyım

Anakart:
*Epox 8KRA2KT 600 133 AGP DDR 400

Cd rom/rw/dvd
*52x24x52 lg oem dvd ve cd rom a ihtiyacım yok

Ekran kartı
*128 mb 9600 pro

HDD
işte sorun burada büyüyor aslında bütçe biraz aşılabilir o yüzden birden fazla seçenekte kaldım
*80 gb seagate
*120 seagate
*80 WD
*180 WD (bunu alacak halim yok ama listede olması bile güzel)

Kasa
*AOPEN H600B (bu konuda tartışma kapalı çok daha iyi kasalar mevcut farkındayım ama buda işin hovardalık kısmı olsun zira gece çok güzel)

RAM
*1024 Twinmos 400 mhz

CPU
*bulabilirsem AMd 2.6 bulamazsam 2.4

Monitörde ve belki speaker alıcam özellikle monitör de max 150$ ayırdım 17 lik birşey işimi görür burada yardıma ihtiyaç var[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Sosyal ağlarda paylaş

180 gb lık western digital hdd yaklaşık 200$ o gereksiz bir harcama olur ama 80 lik seagate yerine üstüne biraz koyup 80 lik western digital alabilirim
1gb ram almamın sebebi sonra ihtiyaç olduğunda 400 mhz bulamazsam baştan bütüm slotları sıfırlamam gerekicek böyle evladiyelik olsun dedim
ekran kartını zaten öylesine yazdım nispeten ekonomik bir çözüm olarak duruyor önce gidip kardeşi kardeşe vurdurtup bir fiyatları aşşağıya çekeyim sonra onu düzeltirim[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...