Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 :( Bu nedir ne değildir? Nortonun şeyi ile hede ettim..Birde onu kapatıp mı yapayım? üwe..help![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Flashget-Kazaa gibi download ederken önceden yeri ayıran(nasıl deniyor buna) programlar kullanıyorum birde Scan yaparken Norton Virüs prog açıktı... : Şu anda çatır çatır çalışıyor HDDm..Hiç bir sorun yok..Yani ara sıra kilitlenme(haftada 2-3 belki) oluyor... nasıl anlarım B.Sector olup-olmadığını? Norton Defragmentır(Speed Disk) yapayım mı? :[ Orada çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 no panic yaw, bad sector diilki bu, lost cluster olmuş sadece ufak bi alan kullanılıo gibi gösterilmiş hdd de halbuki kullanılmıomuş :) bişi olmaması lazım benim bildiğim bundan, ama hdd niye kitleniyor o kadar çok? durup dururken mi, yoksa makinayı çok fazla kasınca mı? sağlam bi defrag rahatlatacaktır makinayı bence :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben hergün scandiisk yaptırıyorum hergün lost cluster çıkıyor, hegün de kitleniyor makine, 2 yıldır böyle, gül gibi geçiniyorum makinemle.. :) norak'ın dediği doğru, korkulacak şey bad sector..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Oh walla Norak yüreğime su serptin :] Kalpten gidicektim.. Öyle kayıp-mayıp "baba ben burayı saymıyorum" hedesi olunca ana dedim gitti.. :p eh..Sabah sabah iyi oldu :] Eywallah *!3 Yıllık HDD sine bir Defrag daha atmaya ve gözü gibi bakmaya devam eder*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 format c: /q .. kesin çözüm ... hatta bi derece ilerlemiş çözüm aç_pencere_at bilgisayar: /kimsenin_başına_düşmesin[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar