Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göbek Sarkması Sorunsalı?(karın kası toplama olayı)


Aegean

Öne çıkan mesajlar

efenim şimdi ben geçen yaz başına kadar hafif topluca bir elemandım(bknz pati ankara paintball topii) yani şişman göstermiyordumda göbek bacak felan salmıştım yane, geçen yaz başı hırs ettim baya topladım, yaz başı 85 kiloydum şimdi bi 75 felan olmuşumdur, yani ben ilkokul 5. sınıftan beri göbekliydim kaburgalarım gözükmezdi artık görebiliyorum öyle diyim, neyse efenim sorunumuza gelelim, ben de sanırım biraz göbek sarkması mı denir her neyse ondan olmuş yani, üstler gayet normal, hatta biraz kaslı bilem denebilir :P, ama karnımın alt kısmında bi göbek bi toplanma var yani, bunu nasıl düzleştiririm, hangi egzersizler ve ya hangi aletler işimi görür? evde yapabilceğim bir şeyler olmalı tabiki, zaman açısından baya sıkışıım :) saolun şimdiden[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

twis diye bir alet vardır bilmem bilirmisin.
işte ona çık bol bol body e falan gidiyorsan.
ha bilmem diyorsan sana bir teknik.
göbeğine büyükçe bir naylon torba bağlıyorsun tüm göbeği kaplayacak şekilde. amacı yapacağın egzersiz sırasında çok terleme sağlaması.
sonra uzunca bir sopa bulup . filistin askısı şekli vardır ya o şekili alıyorsun.
sonra ayağa kalkıyosun.
belden aşağı kısmın sabit kalacak şekilde.bel üstü kısmını döndürebildiğin kadar sağa ve döndürebildiğin kadar sola çeviriyosun.bir sağa bir sola. bu şekilde yapabildiğin kadar yap. ama ilk başlarda çok kasma ağrıya sebep olur. ufak ufak başla devam et daha çok yap daha çok yap. terlediğin zaman bol su ve soda tüket. bide genelde az az yiyip çok öğün yemeye bak.
akşam 8-9 dan sonrada pek bişey yeme.
bence düzelir bu şekilde. kolay gelsin.:)[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

armut toplarmiscasina rahat söylemissin.
O, o kadar kolay degil. baya ugrasman lazim.
mekik en iyi yöntem ama..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarca spor yapmış ( hala yapıyo) biri olarak mekiğin karnında 3-5 gram kastan başka bişeye yaramadığını söyleyebilirim ha biraz da belini falan ağrıtırsın o olur.
tek yapman gereken az aç karnına tempolu bi şekilde koşabildiğin kadar koşmak. ayrıca koşmak deyince öyle haldır huldur koşmak değil, önce bi güzel ısıncan sonra tempolu koşcan en sonda soğuma koşusu yapcan (bu çok önemli).
en fazla altı aya göbek möbek kalmaz.
ha beton gibi karnım olsun dersen azcıkda mekik çek.
hadi kolay gelsin[hline]did you exchange
a walk on part in the war
for a lead role in a cage?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yarım mekık --- ust karın ıcın ...
tam mekık+sag dırsek sol dıze +sol dırsek sag dıze kombınasyonlu orta karın ıcın ...
ayakları yerden bıraz kaldırıp havada tutarak capraz bısıklet vs yaparak alt karın ...
yan yatıp (sag ve sol) mekık cekerek (sag yada sol uzerıne) + yan yatıp bacagı kaldırıp ındırerek de yan karınlar ...

* kolayca sordugun ve sey vıcudundakı en guclu halıyle en zor sekıl alacak kaslar ...
kı yukarda saydıklarımı yapıp mukemmel guclu bır karma sahıp olabılırsın ama karın her zaman duzlesmeyebılıyor ...

+ eger karnının sekıllı olmasını ıstıyorsan yemegı azar azar yıyeceksın(rejımden bahsetmıyorum) mıdeyı bırden dolduruyorsan yemeklerde buda duzeltemeyecegın bır ovallık olusturur ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin o sarkma dediğin şey çok büyük ihtimal karında yağlanmadır. Evet kilo vermiş olabilirsin ama kilo vermiş olman karın bölgendeki tüm yağı atmış olmaı göstermez. Benim dediğim gibi olsun ya da senin dediğin gibi pek bir şey farketmez. Sonuç olarak sen karnını şekillendirmek istiyorsun. Eğer karın bölgende yağ var ve onu eriticem diyorsan öyle mekikle felan yapamazsın. Vücuttaki yağın parçalanabilmesi için en 35-45 dk. sper yapman ve bunları düzenli yapman gerekir. Yağ parçalanma işlemi 35-45 dk. dan sonra başlar. 35 dk. dan fazla mekik cekemeyceğine göre sen en iyisi mekik olayından vaz geç. Ya yukarıda bir arkadaşın söylediği şeyi yapacaksın, yani her sabah koşacaksın ki bir süre sonra bu bir saati aşacak, üzerine de karın kaslarını geliştirici temel hareketler yapacaksın ve tabii kendini bol öğünlü bol sebzeli şekersiz çok ağır olmayan bir diyete de sokacaksın. Ya da her sabah koşu yerine 1 saattren fazla olmak ve hiç durmamak koşuluyla bisiklete bineceksin sonra yine karın hareketleri ve diyet uygulayacaksın. En son ihtimal de bir spor salonuna yazılacaksın tabii yanında diyet de uygulayacaksın ki yine de spor salonunun yanında bisiklet ve koşu yapman bence senin için daha iyi olacaktır. Bu yolla 6 ayda vücudunu süper şekle sokabilir ve kilolarından da bir daha almamamk üzere kurtulabilirsin.
Sadece karın yağlarını eritmek isteyenlerin yanlış bir inanışına değinmeden geçmiyeyim. Vücudun belli bir bölümündeki yağları eritmek mümkün değildir. Vücuttan yağ ya tümden atılır yada hiç atılamaz. Hele hele bu bölge karın ise bu daha da imkansızlaşır. Karın kasları kısa kaslar olduğundan çalışması zor ve yorucu kaslardır. O yüzden çok uzun süre karın kası çalışmak mümkün değildir. Günde 5 dk. karın kası çalışıcam diye uğraşıcağınıza bir saat bisiklete binmeniz ya da koşmanız size karı kaslarınızın gelişimi ve karın yağlarının parçalanmasında çok daha etkili bir sonuç doğuracaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bisiklete bin,Aşırı sıklıkta yokuşlar keşfet.
Zamanla çıkarken zaten kendini öne vere vere,çok rahat bir şekilde göbeğinide eritiyorsun.Ayrıca Numb ın dediği Poşet bağlama olayını yokuş çıkarken yap.oldukca etkili oluyor.Cok fecii terliyorsun ama bir o kadarda mükemmel oluyor.
SALON BiSiKLETi farklıdır! Salon tipi bisikletle %30 yarar sağlıyorsa,normal bisiklette tırmanış esnasında "/" yatay bir vücut tutumunuz varsa mutlaka kol kası-karın kası yaparsınız.Zira 6 aydır yüksek dereceli çalışma yapıyorum,ona oranla bayağı bir kol-bacak kası yaptım.
Mekik içinde Ayaklarının yukarda olması çok daha etkili oluyor.[ne kadar zor,o kadar cool]..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...