Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ally McBeal bitti mi ?

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

işten ayrıldıysa bitmiştir.. :)

çok güzel bir diziydi ama son sezonda hepten bozmuşlardı, daha devam ettirmemeleri iyi olmuş çünkü bu gidişle richard ve nelle bile ayrılacaktı, her bölümmde başka şarkıcı oynatacaklardı.. :-p

this jury pleases me.. 8-)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Afedersiniz persembe gunun yani sondan ikinci bolumde b.kunu cikarmislardi. Cift karakterli bir kadinin iki karakterinin birbirine dava acmasi ve cift karakterinin ikisini de ayni sirketin farkli avukat ciftlerinin savunmasi.
NE LAN BU!?
Neyse, bitti, It's time for Muppet Show!
Artik Seinfeld i beklerken bisi izleyebilicez :)[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

OHH BEA!!! Yeter kardeşim neydi o yaa.Hadi bi kere izleyince güzel geliyo ama tekrar tekrar verip insanı delirtiyolardı resmen bitti kurtulduk yaa.
*Scrubs'ı beklemeye başlar*[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak ,onu söylerken kötü bişey ima etmiyodum Sam.Yani "Ally Mcbeal ,Seinfeld'le karşılaştırılmayacak kadar kötü" demek istemedim. Benim isyanım Ally Mcbeal'ın tekrar tekrar gösterilmesine.(3 kere mi gösterildi?)Ve bu 30 dakika süren bir dizi de değil.Bilmemkaç ay, haftada 5 gün, günde 1 saat süren bir dizi.Onun yerine scrubs ya da coupling gibi Türk TV'lerine yeni olan dizileri koysalar çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa Ally Mcbeal'ı ben de izledim ilk senesinde.Hem de tek bölümünü kaçırmadan.Ama işte CNBC-E bile olsa, bişey tutunca cıvığını çıkarmadan bırakmıyo.Şimdi Ally Mcbeal bitmiş, Ally diye yeni bir dizi başlamış. Herkesin zevkine saygı duyarım ama sürekli aynı şeyi tekrarlamanın saygı duyulacak bir yanı olduğunu sanmıyorum.[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi istendi diye yeniden gösterime sokuldu o. Ve YENİ bölümlerini ben de evimde televizyon olmamasına rağmen biyerlere yamanıp seyretmeyi düşünüyorum..

Eğer hoşuna gidiyosa ve sonucunda hoşuna gitmeyen bişey olmuyosa neden yapmayasın?
Fishism.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

asteroth sadece bir kere tekrar edildi ve bence de fena olmadı çünkü ilk sezonun çoğunu kaçırmıştım, izleme fırsatı buldum ben de. son sezonları tekrar vermeyebilirlerdi nasılsa izleyen izlemiştir diye ama bozmak istememiler herhalde. ally diye yeni bir dizi çıktıysa da bu aynısı değildir, elbette verilebilir, yani ally mcbeal verildi diye onu niye vermesinler ki?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

"Ağırlıklı olarak, çekimleri yapılan ancak bölümlerde kullanılmayan sahnelerden oluşan Ally, çok iyi tanıdığımız genç avukatı bir kez daha bizlerle buluşturacak"

CNBC-E'de böyle diyor.Yani "YENİ" namına çok da bişey göremicez.
Ayrıca sonucunda hoşuna gitmeyen bişey yoksa demişsin.Tekrar gösterilmesi sonucunda onun yerine gösterilebilecek belki de daha güzel dizilerin önünü kesmesi benim pek hoşuma gitmiyor.[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

Sam bunu Horace'a yazmıştım ama ilk bölümü sana da bir cevap niteliği taşıyor.Daha önce çekimleri yapılmış ama gösterilmemiş bölümleri verecekler.Yani çöpe atılmış parçaları, dizi tuttu diye tekrar önümüze koyacaklar.Benim karşı çıktığım da bu yani.[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

Abi onun da bir izleyicisi vardır elbet.Yani senin hoşuna gitmiyo ama bir başkası katıla katıla gülüyodur belki.Bak yine başkasının zevkine saygıya geldik.
(Ayrıca According to Jim'de Courtney-Thorne Smith oynuyo, ironik oldu bu :) )[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

Söylediğini gözönünde bulundurursak, manyağın biri yeterli çoğunluğu kurup, lafın gelişi, According to Jim'i günde 5 bölüm haftada 5 gün devamlı olarak yayına konmasını istese ve kanal yöneticileri kabul etse itiraz etmiceksin öyle mi?[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

Yani çoğunluk sağlandığı zaman, savunulan şey ne kadar mantıksız olursa olsun, çoğunluk savunduğu için haklıdır öyle mi? Ortaçağ'da kadınları "Cadı" diye yakan Avrupalı zihniyetinden ne farkı bunun?[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Her gün oruç tutardım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...