Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bi haftadır hiç bi halt çekemiyorum paso connecting de kalıyo. önce bende bişey var diyodum ama bi arkadaşta aynı dertten yakındı sizde de durum böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bende de aynen. Girmiyo. Bazen çok az bişi çekmiş oluyo, ertesi gün tekrar açtığımda gelen sayı sıfırlanmış falan oluyo. Böyle saçma sapan şeyler. Dial-up tan kurtulunca tekrar izlenimlerimi yazarım.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 benzer bi durumdayım, artık ben saldım kazaayı çayıra; 80 tane dl var listede. ama gayet yavaşta olsa indirio bazen, sene sonu falan biter herhal bazı şeyler.24/7 hep açık bide makina lol arada kapatsam hiçbişi indiremicem. ama bittorrnet gayet kullanışlı bu aralar, gecede 200 mb falan indiriyor normalde.[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 kazaa ohooo yüzyıllardır bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretender Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Kazaa'nin calismadigina katilmiyorum, sadece bozuk mp3 var.. Mp3 disinda hala herseyi indirebiliyorum.. internet baglantisindan kaynaklaniyo olabilir die dusunuyorum.. ben cable modem kullaniyorum, 1024 kbps. sorun yok henuz..[hline]Neymis? Aynen pretender'in dedigi gibiymis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 evet kazaa bende de öle sanırım kisme share yapmıyo.artı fake mp3 Full .[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar