green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 nasi bi oyun bu indirsem mi[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bildigin masaustu Risk' in ya da diğer adıyla Gizli Hedef' in birebir yapılmış bilgisayar versiyonu. Tek fark zarları bilgisayar atıyor. Gayet zevkli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 oy oy ben bilmiyodum masaustundekini de ama indirdim guzelmis su an pek bi strateji bilmiyorumda gelirim server acarsaniz en fazla kac kisiyle oynanir bu oyun?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu arada ghaldszar sen uyumuyosun galiba[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bana çektirdiniz oyunu bi kişi bile yazmadı şuraya 1 ay boyunca bekledim sizi sildim sonra aha şimdi msj atiyosunuz :([hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 En faza 8 kişiyle oynanıyor. Online olarak da en az 3 kişi ile oynanıyor. Bu arada uyku olayıma gelince pek uyuduğum söylenemez. Uyuduğum zaman da hiç belli olmuyor. Ama her zaman gündüz, gün içinde uyuyorum. Yani normal insanlara göre tamamen ters bir hayat yaşıyorum denebilir. Behran, bende de aylardır var oyun ben de bir turlu insan bulamadım açıkcası. O yüzden de zone' da takılıyordum ara sıra ama esas kendi aramızda oynadığımda zevkli olur acıkcası. Bence sen o oyunu gene indir ve hard diskinde bir yerlere tut. Ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 evde oldugum bi ara oynarsaniz ve saatler tutarsa ben gelirim ama newbieyim ona gore[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 siz den se scikmiyinca zone da deniyim dedim bulamadi riski? nasil buldunuz yahu saklamis adamlar[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Buraya tıklayınca Zone' de RiskII' nin Linkine ulaşabilirsin. Diğer yol ise zone.msn.com adresinden CDRom bölümüne de girince aynı sayfaya ulaşılabiliniyor. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 02 November 2003 06:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ok herseyi cozdum[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Zone' ye RiskII için giren herkes Zone isimlerini ve MSN Messenger contact liste eklemek için gerekli olan mail adreslerini(hotmail ya da msn) burada belirtirlerse sevinirim. Bağlantı kurmamız kolaylaşacaktır. Zone Id: Ghaldszar_ Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 zone id: greenmartian0[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Arkadaşlar artık çoğaldık büyüdük. Eno ve Arcane de tahmin ediyorum ki downloadlarını bitirmişlerdir. Bu akşam ufaktan olaya girip birbirimizi yiyebiliriz. Lütfen oyunau dl etmiş olanlar buraya msn ve zone bilgilerini yazsınlar ki daha rahat birbirimize ulaşabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bende 2 gun once bıtırdım downloadı bıraz degısık geldı ama alıstım kesmeye hazırım..:) ıd:Marshal_Nemesis ıcq:172647004[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bitiyor bitiyor. Bu akşam katılırım.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben caydım :D[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar