Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yannız herkes chucky e vulnerable :P bende küçükken izlemiştim ilk izleyişim şimdi olsa gülerim ama tik gibi bişi olmuş :) rambo bıçağıyla koşturuyodu fln maeuhas[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 walla chucky benden korksun. du resmini buliim de koyiim >:][hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 resmini, sesini filan koyana arcane muamelesi yaparım 1 yıl boyunca, uslu durun.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 "ben çaki. benimle oynarmısın? EEEHEHHEHEHEHE" yazdım ben bu sayılmaz :-P[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 sam, bu aralar sana bi paket gelcek. paket de direk Sam'e diye gönderilmiş olcak. çok seviceksin :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 hehe ben koyayım , arcane olayım (süper birşeydir :P)[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 senin mesaj attığını görünce sayfa açılır açılmaz stop'a bastım zaten, bana işlemez böyle ucuz numaralar.. 8-) eskisinin iki katına çıkaracağım dozajı, hakkını alacaksın merak etme.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bunun tek çaresi sayfayı atlatmak * İcq dan arcane e chucky resimleri gönderir ama bi yandanda sam e yardım eder. çünkü o sinsidir * :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ahanda link http://snow.prohosting.com/fizboz/bulusma_1.jpg [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 04 November 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 nerede lan ehueh yok işte ejhueh[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 http://snow.prohosting.com/fizboz/bulusma_1.jpg [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 04 November 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Tıklayın ve görün yiğidi[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Benim resim Evil Dead filmindeki bir sahneden alıntıdır. Aslında ben odanın oırtasında otururkenki halini koyucaktım ama onu bulamadım şimdi. Bi de ses efekti olsa zıplatır yani adamı yerinden. Chuck falan da ne bileyim korkutamadı beni bir türlü. Freddy daha bi gererdi bünyeyi eskiden, özellikle 1-2 falan sonraları cıvıdı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Oky, 04 November 2003 00:14 tarihinde demiş ki: Tıklayın ve görün yiğidi[hline]5 ahahah ! süper[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 euheuheuh Benim rüyalarımada Brad Pitt giriyo(Jennifer Annistonla beraberlerken) Bide bisikletten düşmek geliyor ;] (kevin costner ın bir filmi vardı bisitletle ilgili,of film sahnesi fecii piskopattı)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ya chucky falan neyse de, exorcist'deki kızı koymayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar