Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkunç ve karizmatik

arcane

Öne çıkan mesajlar

Korku filmlerinde korkutmak iicn yapilmis ogeler korkunc gelmez de, boyle Chucky, It gibi cocuksu ogelerin canavarlastirilmasi urkunc gelir.

Chucky den ben de tirsarim acaip, IT i izlersem olurum heralde, zaten fazla dayanikli bi kalp de yok :)

Ama top 100 monsters in sectigi gibi, Korkunc ve karizmatik biri varsa bu Michael Jackson dir :P[hline]In me forever and ever and ever forever,
Wanderlust!
Sosyal ağlarda paylaş

chuckynin en hoşuma giden sahnesi bunun doğramak istediği çocuk askeri okula gidiyordu vesayre falan filan .... sonra orada berber bir adam vardı hasta :) çocukların kafayı 0ra vurmaya bayılıyordu bir akşam chucky görüyor saçlarına bakıyor çok uzun taraş etmek için masaya koyup sırıtıyor falan o sırada chucky usturayla boğazını kesiyor adamın orada yarılmıştım :lol: neden bilmem en sevdiğim sahnesi.
Sosyal ağlarda paylaş

offf bugün chucky rüyama girdi, çok uzun zamandır bu kadar korktuğumu hatırlaıyorum. rüya olduğunu da anlayamadım inadına.. ömrümden 5 yıl gitti vallahi, pişman oldum sohbetini bile ettiğime..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

The Ringdeki kızdan hala korkarım. Başk hiçbirşey korkutamaz zevkle izlerim korku filmlerini ama ringi öldürseler bir daha izlemem. Nedenini bilmiyorum ama gece hatırladığımda içime aşırı bir korku geliyor[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

The Ring de kac ksi yakalayabildi ama Fight Club da olan olay vardi, su araya frame sikistira felsefesi
Sahne gecislerinde anlik olarak Ring i gosteriyordu ve devam ediordu. Benden baska kimse farketmemisti odada :p[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

volfi onlar çok kolay farkedilebiliyordu zaten. ayrıca filmi daha tırsınç hale getiriyordu bence bu efektler[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya The Ring[drink] te ki Liseli kızın annesinin "o halini unutmiycam" dedikten sonra dolabı açıp gösterdikleri kızın yüzü ve filmin sonundaki adamın yüzünü hayatım boyunca unutamiycam. Çaki de esas oğlandır ama bu tür efeklerin yanında ohooooo-o....[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 May 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
korku filmi seyretmem ve sevmem, dikkatimi çeken bir krakter de yoktur dolayısıyla. ama chucky'den özellikle nefret ederim, (ve hala korkarım yani kaç yaşıma geldim, küçükken hele adı söylendiğinde sinirim bozuluyordu bir ara)şüphesiz başarılı bir karakter bu nedenle. kim yarattıysa ona da bayağı bela okumuştum evvelden..

[hline]>>>
Ama artık benim degil :(
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda "koymayın chucky resmi" demişim, bunu okumuşsun da onu okumamşısın ilginç.. :)

heh neyse ki tahmin ediyordum, stop diyorum yazılar gelir gelmez.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

Öldüren Oyun a mi ne gitmiştim
Orada Cin cağırma geyigi falan var sonra da cin geliyor zaten
Sonra forumlardada bunun uzuncana geyigi yapıldı
Kabus gibiydi ya uyuyamıyordum o yüzden

Küçükken ise
Yaşayan Ölülerin Gecesi mi ne yayınlanırdı tv de
hayatta bakamazdım fragman tanıtım bile görsem yok o geceki uyku gitti,
hala da izlememişmdir zaten o filmi

Ayrıca Ring deki kız da hakkaten cok karizmaydi takdir ettim[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Sosyal ağlarda paylaş

Karizma her ne kadar değişken bi kavram olsa da sanırım entellektüel ve centilmen katil Dr. Lecter kadar asil görünen bir film karakteri daha yokdur.

Korkunçluk konusunda da bilinmeyenden daha çok korkulur diyorum, yaşasın the thing :)

Bi de 2 hoş resim paylaşim sizinle:
[/b][1|2][/b]

[Bu mesaj Seraxis tarafından 29 May 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe filmin ismi ring olunca insan ister istemez killaniyordu o halkalardan ama, sagda solda ufak ufak cikiyor. filmi zaten pur dikkat kesilmis izlerken pekde normal olarak algilayamiyor insan :D

Birde kasten yapilmis olarak buyukcene halkalar cikiyordu kocaman. o sondaki kuyu kapaginin ordaki sahneyi kesip kesip koymuslar araya anladigim kadariyla ki o da ayri bi tirsinc biseydi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Chucky'nin filmleri bana hep çok saçma geldi ya... ben olsam o bebeği çoktan parça pincik etmiştim... uyuz olurum öyle karnına basınca abuk subuk sesler çıkartan plastik oyuncaklara[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi?
Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seraxis, 29 May 2003 18:16 tarihinde demiş ki:
Karizma her ne kadar değişken bi kavram olsa da sanırım entellektüel ve centilmen katil Dr. Lecter kadar asil görünen bir film karakteri daha yokdur.

Korkunçluk konusunda da bilinmeyenden daha çok korkulur diyorum, yaşasın the thing :)

Bi de 2 hoş resim paylaşim sizinle:
[/b][1|2][/b]

[Bu mesaj Seraxis tarafından 29 May 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

Kalbim dayanmadığı için bakamıyorum ben.
Bu
"Ya The Ring[drink] te ki Liseli kızın annesinin "o halini unutmiycam" dedikten sonra dolabı açıp gösterdikleri kızın yüzü ve filmin sonundaki adamın yüzünü hayatım boyunca unutamiycam. Çaki de esas oğlandır ama bu tür efeklerin yanında ohooooo-o."
Mesajımda bahsettiğim resimlermi[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Jason X i izlediydim ben (başka film çektiydim jason x çıktıydı)
jason sux
gülmekten öldürdü 2002 çekimi olmasına rağmen
ayrıca halloween deki mike myers ın tamamen kopyası..

Dis cim ben hellraiser a korkunç demedim.acaip gore var dedim.yani vahşet.. vücut parçalanması, derisiz insanlar, deşilme,türlü işkence bunlar gore oluyor.hellraiser ı lotr izlermiş gibi izledim şahsen.sanki bi settingmiş gibi havası vardı.gerçi ben sadece 2. filmi izledim bi de ilk filmin bi kısmını.korkunç yerleri de var tabii mesela 2. filmde doktorun cehennemde kendini aştıktan sonra acı çekerken bi inlemesi var nası bi ses aletiyle yaptılarsa yuh dedim valla acaip tırstırıcı.

ama bi ring hellraiser dan 20 misli korkutur çünkü bişe göstermez.hellraiser da 30. dakikadan sonra kafa kopması normal gelmeye başlıo.işin güzel kısmı gore da fazlaya kaçmamış, mide bulandırıcı seviyede ve gereksiz yerlerde yok.[hline]
=BEWARE!=
=AZMO'S OWNAGE!=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...