Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yetme Infil :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stealtherdan pek anlamam gerçi ama ama lvl 34 infilim var bglerde takılıyorum sizlere birkaç sorum olacak

Saracen bir infil açtım statlarım ise
170 dex
130 quick
100 str
ve 72 cons
spec(itemsız)
34 cs
29 thrust
24 stealth
15 envenom

Bana consum çok düşükmüş gibi geldi nedense :) ve bunu bglerdede hatta pvedede gerçekten hissediyorum mesela geçenlerde bi ns ile karşılaştım ikimizde stealthdeydik o benden önce PA vurdu ve yaklaşık 600 koydu benim hp zaten 700 ya var ya yok ben ise stealtherlara max 300-350 vurabildim bu güne kadar diğer classlarada hemen hemen aynı

Asıl anlatmak istediğim lvl 34 olmama rağmen istediğim dmga yada defansa (ne kadar olacaksa) sahip değilim.Şu ana kadar teke tekde kimseyi alabilmiş değilim :b

Silah ve armor olarak df ninkileri kullaniyorum gerçi 2side baya eskimiş durumda sanırım yinede yensini alsamda çok bişey farketmicekmiş gibi geliyor bana nedense.

Tamam belki sbler ve nsler infillerden daha iyi olabilir duelde (bilmiyorum öylemi) ama diğer classlarada pek etkili değilim sizce yapmam gereken nelerdir önerilerinizi bekliyorum[hline]Sethlor

[Bu mesaj Na-Krull tarafından 16 October 2003 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buda sizin kötü yanınız işte.
speckinde bir sorun yok gibi görünüyor.
onun pa kullandığı silahta str&cons poison var olabilir. belkide sen pa'yı ondan önce vurmus olsan o senin yerine düşecekti.
Mesaj tarihi:
İlk PAyı ben koysam 300-400 civari bi dmg yicekti üstüne cd hem stun hemde 100-150 dmg adam zaten dagilacakti o ayri ama ben neden onun yarisi kadar PA vuruyorum onu anlamis degilim
Üzerimde buff olmasa adam ilk PAyla serecekti beni yere ben ise bi stealthera PA atmama rağmen savaşı kaybettiğimi hatırlarım anytime stylelerinde bile fark vardı deli gibi
Ha bide asıl bomba bana mavi olan bi nsyi(yani lvl 30 yada 31) PA kaçırdıktan sonra anytime styleriyle alamamam ve onun beni yer sermesi

Ondan sonra canım sıkıldı zaten moral 0landı :)[hline]Sethlor
Mesaj tarihi:
29 thrust az gibi geldi onu yuksek tutsan belki daha ho$ dmglara cikabilirsin.bide infiller lvl ba$ina 2.5spec alirken sb ve nsler 2.2(ydi sanirim) aliyolar. buda infilin bi avantaji cok daha oturmu$ speclerin oluyo 50 oldugunda. bu specinle 45+ olana kadar zorlansanda ondan sonra oturunca rahat edersin. :) ayrica saracen yerine briton acsaydin cons sorununda olmazdi ama acmi$sin bikere. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim.
Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun
copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©

[Bu mesaj thanatos tarafından 16 October 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yafff neden bu hibler luri Ns yaparlar anlamiyorum .... pa ve komboyla olen ns nin ne kıymeti var...bazıları pa yla bile bayiliyor ama bufflıyken...Ama biri var o bir Kiralll Adu Cyclodia... Bayılıyorum ona...:P[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mesaj tarihi:
Benimde lvl 42 infim var.Saraceno ve autotrain hide olmama rağmen 30-35 bgsinde tekketekte çoğu sbyi yatirdim.(hide olmadan gezmeme rağmen)Bilemem ama bence sen önce PA koyarsan genelde alirsin:)
Mesaj tarihi:
PA koyarsam ardında cd yani 2 style ı dmg almadan vurma şansınıda elde etmiş oluyorum buda şöyleki

PA+CD=550-600 dmg

Garrote+Achiless Heal=250 dmg

toplamda 850 dmgı ya hiç yada çok az dmg alarak veriyorum zaten 850 hpsi olanda kaç class vardır 35de bilemem

Demek istediğim PA koyarsam genelde alıyorumda bi iki miss çekersem anystyledan benim PA vurduğum kdar dmg yiyorum
Mesaj tarihi:
Ben bg 3 de iken 25 base envenom ım oldugunu hatırlıyorum sanırım Critical strike ım seninki kadar yüksek değildi. 34 de çok gibi geliyor kulağa o lvl için. Bg3 ns lerin 5 sec (sanırım 5, 7 de olabilir) stun style ları bulunuyor birde. Bunada dikkat etmek lazım. Birde bazı manyaklar bg için kasıp mp armor ve full melee resist li çıkıveriyorlar karşına eh kaybetmen doal. Sonrada onlar uber sen suck at playing oluyorsun sözde.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Mesaj tarihi:
Bizdede var
Creeping Death 5 sn stun

PAdan sonra kullanılıyo

Valla o dmgı bi dahada yemedim gerçi adam herhalde bufflıydı o nsden sonra henüz pvp kaybetmedim iyi gidiyo :)

50 rvrsini bilmemde bglerde scoutlar rp farmlıyo resmen yeni char açacaklara duyrulur
Mesaj tarihi:
Na-Krull spec in su an icin iyi gidiyor. saracen olman spec inle cok daha fazla uyumlu olman demektir. neden derrsen bildigin gibi 50.lvl thrust style Dragonfang(after evade 9 sn. stun) dex ne kdr yuksek olursa o kadar iyi ama buff bot varsa saracen degil highlander bile acsan 300 oluyo :)
her neyse acik soyliyim thrust infler 50 ye kadar eziq 50 de kral olurlar. 50 shadowblade im ile benden dusuk rr olarak bi tek thrust inflerden dayak yiyodum. off hand e bi evade cakio. arkadan gummmm ve combat bitti. 9 sn de 4 atak yapio e bu da benim yatmam anlamina gelio. o yuzden 50 ye kadar sabret ama bu arada crit. verme bundan sora 34 te birak biraz thrust biraz dw ver . 50 thrust kesin yap. hadi kolay gele[hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
ICQ - 345340870
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim Bi LvL 50 Scoutum var simdide infil kasiyom valla su an 37 vede 50 oldummu
50 dw
50 trust
30 stealt (ki diyer assasin classlari görür diye korkuyorum)
30 eno
21 cs

yada

50 dw
50 trust
34 stea
21 crt
geri kalan eno

dw infil ol derim
Mesaj tarihi:
Benim fikrim, bi infil icin en ideal spec;
50 thrust/slash
35 stealth
35 envenom
39 critical strike
28-30 dual wield (auto traine baglı)

Mercinfil kesinlikle tavsiye etmiyoruz :)
Mesaj tarihi:
said:
Zexxx, 04 November 2003 08:23 tarihinde demiş ki:
Benim Bi LvL 50 Scoutum var simdide infil kasiyom valla su an 37 vede 50 oldummu
50 dw
50 trust
30 stealt (ki diyer assasin classlari görür diye korkuyorum)
30 eno
21 cs

yada

50 dw
50 trust
34 stea
21 crt
geri kalan eno

dw infil ol derim

Mercfiltrator olupta critical strike a neden puan veriyorsunuz. 21 cs ile yaptigin PA ile damage vurucakmisiniz ki. 30 envenom la son debuff poison ı alamıyorsunuz buda çok büyük bi dezavantaj. 30 stealth de aynı derecede mantıksız geliyor. mercinf olucaksanız auto train stealth önemli derim aksi halde 34 stealth/envenom gibi bi spec cikiyor ortaya sanırsam.

Yazdığın spec sonucu oluşan karakter deri zırh giyen, DT i olmayan DS gibi style la daha az dmg vuran. stealth olduğunda NS ve SB lerin /point /laugh yaptığı biri olan bir "mercenary" den daha oteye olmaz bana kalirsa.

34 35 stealth ile dahi rr5 6 ya kadar dahi sağdan soldan belirsiz PA lar yiyorsun.

Lifebane kazanmakla kaybetmek arasindaki ince çizgiyi oluşturuyor kaldıki 30 envenom la ondan bir düşük lvl olan DOT ı bile alamıyorsunuz. Böyle bi durumda en iyisi merc açmaktır bana kalırsa.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Mesaj tarihi:
mercinf kötüdür, rezalettir, iğrençtir.
bi kere dual shadows yuksek dmg lı bi stil diil. sürekli positional çalışman lzm ki karşındakini outdamage edebilesin. dragonfang vuramazsan büyük ihtimalle ölürsün. e dragonfang vurursan zaten cs stilleri ile de çok rahat öldürebiliosun.

çok az dmg farkı için 400-700 dmg lık bir uruş+stundan vazgeçmek çok mantıksız.
cs infil iyidir güzeldir. slash-thrust duo yaparsan harikadır.

ben mercinf yapmıştım başta şimdi thrust-cs yim. 1(bir) 1v1 kaybetmedim. artizlik olsun diye sölemiorum, mercinf yapıp 50 level ını rezil etme diye.

lvl 48 poison ölüm kalım arasındaki ince çizgidir. lifebane in bir düşüğü de iş görür.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Mesaj tarihi:
Mercinfil yapmam zaten benim tarzımada aykırı ama dmg alma-verme konusundaki sorunlarım bitti sayılır artık bende 450-800 dmg arası vuruyorum.Tabi bunda lvl 35 olmamın ve 99 qua +sc armor ve silahlar kullanmamında etkisi var diye düşünüyorum.Şu ana kadar sadece savage alamadım duelde diğerleri çıtır çerez olmaya başladı desem yalan olmaz :P

[Bu mesaj Sethlor tarafından 04 November 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu an mercinfil yapıyorum. Level 44'te. Sadece zevk için yapıyorum, beğenmezsem bozacağım. 50 DW/50 Slash/35 venom/stealth şu an 11 (autotrainde).
Mid stealtherları çok fena benzetekmişim gibi bir düşünce var içimde (zira slash'a zayıf armorları bildiğiniz üzere..). Eğer bu hayal fos çıkarsa Saint'in yukarda söylemiş olduğu thrust infile çevirecem speci.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
  • Yeni Oluştur...