Gilean Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya simdi gecenin bi saati akl1ma tak1ld1:Ddiorumki yani insan dodugunda icinde bir lamerlik varmidir?yoksa sonradan oyunlara baktikca falan mi olur.. Aslinda benim bir teorim var..Bence herkes l@m3rdir ve herkes l@m3r dogar..ama baz1lar1 icindeki bu istegi ortaya rahat olarak cikartir..bazilari diger insani ozellikleri yuzunden kendini tutar ve olmamaya calisir.. hatta aslinda lamerlik bir kin ve zevk duygu karisimidir..suna bi lamerlik yapsamda rahatlasam die eminim herkes dusunmusdur.. Her neyse fikirlerinizi bekliorum..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Lamerlik senin dediğin gibi ise sen rahatça dışarı vurabiliyosun demekki dogarken var olan lamerliğini?[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bence sende var lamerlik ama belli etmiosun..yani herkesd evar bence[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben doğduğumda internet yoktu o yüzden lamer doğmam imkansız...[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ya lamerlik bilgisayarda olmak zorunda diil..gerçektede olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Gilean, 06 Mart 2003 22:15 tarihinde demiş ki: ya lamerlik bilgisayarda olmak zorunda diil..gerçektede olabilir bence lamer tam olarak şey demek diimi hacker olduğunu sanan ama hackerlıktan sadece sub7 derecesinde anlayan adam diimidir? ya da işte hotmailın secret questionu ata ata tutturup sonra da "ACC hackledim" diyen adamlara lamer denmiyo mu? ben öyle biliyorum... yannışım varsa kafamı kırıp pekmezini akıtın...[hline] =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ya lamer onlara deniyordu ama tarih değişti:D ya lamerin sözlük anlamı "sakat"tir..simdi bu laf bence hafif olarak kafadan sakata cevrilmis ve daha sonrada oyunda amele amele isler yapan kurallara uymayan vs. adamlara denmeye baslanmisdir ve halada oole bilinmektedir..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Gilean, 06 Mart 2003 22:22 tarihinde demiş ki: ya lamerin sözlük anlamı "sakat"tir.. yanlış bilgi. lame sakat demek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 'Lamer' dediginiz gibi, baskalarinin program/backdoorlariyla veya o secret question gibi bir yontemle biseyler yapip kendini hacker sanan tiplerdir. En son gordugumde cs'de pusu yapana, uo'da kafasini calistirip taktik kullananlara lamer diye bagiriliyordu, tiksinerek Osi ve Daoc arayisi icine girdigim (parali yer daha seviyeli oluyo ne kadar olsa, ve en azindan Turk az) donemlerdi bunlar, simdi nasil bilmiyorum. Ama illa ikincisi gibi (salak vs) kullanmak istiyorsaniz; benim birinci derece lamer gordugum kisiler, bu kelimeyi ikinci paragraf sekliyle kullananlardir. Ikinci derecede ise a-@, sş-$, ıi-1, o-0 gibi alfabe degisiklikleri yaratanlar geliyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 kendini wise sanan nubi de denilir. o !$ gibi karakterler kullananlar ayrıca sakat.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 lamer = loser Kimse loser doğmaz.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 lamer loser diil o tamamen farklı. ben loser ım mesela. lamer dogulur baban lamer sa sen de lamer olabilirsin ehhe. o yetişmenle ilgili haliylen. genelde zengin + piç olanlar lamer olmaya eğilimli oluo gözlediim kadarıyla.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben 'loser' ı 'kaybeden' olarak veya 'hep kaybeden' olarak kullanmadım. loser'ın daha farklı, acınacak bir anlamı daha vardır.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 1. anlamı warken nie öbür anlamlarını düşüniim ki..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bence lamer dogulur. Cünkü insanin birseyleri taklit etme ya da azi ile yetinip kendini yüceltme duygusu karakterinden gelen birseydir. 2. anlam ise zaten karakterden geldiini tartismaya gerek yok[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: ShARkY, 06 Mart 2003 23:04 tarihinde demiş ki: lamer = loser Kimse loser doğmaz.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com itiraz ediyorum doğabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BetrayeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Lamerlar kendilerinden üstün kişilere özenipte onlar gibi davranmaya çalışan kendilerini bi bk sanan kimsedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben lamer-ım Sen lamer-sın O lamer Biz lamer-ız Siz lamer-sınız Onlar lamer-lar sonuçta türkçede bir fiil görevide görebiliyormuş :) bu arada lamerı nasıl telafuz ediyorsunuz kimisi yazıldığı gibi lamer diye söylüyor kimi leymer kimi leymır kimisi ise leymir dahada uzar ama aslı hangisi yada hiçbiri :) kiki[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 valla açiklamalariniz iyi.. ha bu arada azmo sen zaten kiralsin..kan1tlamaya gerek yok:D.[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar