BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 euhhe :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 kedi hannibal lecter rolünü üstlenebilir filmde.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yok yok.. kedi bambaşka. psikolojik gerilim böle jack nicholson'ın vardı ya hani... cık adını çıkaramıyorum o tadda. :D[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 http://pimpsare.us/up/files/grudge01.JPG Grudge kızmaz işallah[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 [hline]Grandmaster HamburgerKafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Asteroth, 02 November 2003 23:04 tarihinde demiş ki: Grudge kızmaz işallah geç kaldın. bikaç sayfa önce koymuştum zaten ben :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mwahahaha Katliamı bilgisayarla mı yapıyo abi?[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 psikopat katil olm bilgisayar programcısı görünümünde aslında azılı bir katil supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu falan kedide sözde programcı zaten bi bakış var direk vampir içti bitirdi valla :) afişinde böle olması güzel gizemli bi film oldugu goruluyor izlemeden anlamıcaklar türk filmi gibi bitişi belli deil :P[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Grudge, 02 November 2003 23:06 tarihinde demiş ki: geç kaldın. bikaç sayfa önce koymuştum zaten ben :)[hline] Çok küsel bi resim o yaa.Harbiden ben seni sokakta görsem öyle bakarken korkarım ne yalan söyliyim[hline]Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 karakedi: the return of the serial user banner[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 beyler harbi cekelim bi kısa metrajlı film(kasedinyettigikadar) :p ist de farklı mekanlara gideriz falan[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 wallaha dyna biliyon benim okul sana yakın abi :)[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Biraz zor olur Dynamick.Ya 1 günde çekip bitireceksin (ki kasar) ya da bi kaç güne yayıcaksın ki herkes müsait olucakmı[hline] [ quote ]DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu [ /quote ] Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi kısa metrajlı birkaç fdilm yapcaksak 1 gunde kısa bişi yapıp bitirirsin olur hatat şeker de olur sıkmaz kimseyi güzel bi senaryo hazırlayalım rolleri verelim buluşuncazaten kaynaşır yaparız , normal bi bulusma gibi olur mesela acıkınca yemege gideriz filmde yemek sahnesini cekeriz ... :)= biz uni de yaptık bunu arkadaşlar la toplam 25 kişi rol aldı mafya-polis-kovalamacası gibiydi mesela 2 tane amerikan tipi turk polis vardı pc den adamların resimleri alıyolar falan bunlar ıaraştırıyolar barları gezip para verip soyletiyorlar bazen komik bazen ciddi bazende ekşın yaptık :p filmin geneli sakarya uni çevresinde yurtta falan geçti %40 ida istanbulda falan bunlar haydarpaşa tren garından iniyorlar sonr amafya geliyo bunları görüyo para var iş vercez diyip kandırıyo koyden gelen 2 tipi bi anda mafyanın adamı yapıyolar falan baya güzel olduydu :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 İlginç bi fikir.Güzel bir rol verilirse oynarım :P *Tribe girer*[hline] [ quote ]DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu [ /quote ] Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 karakedı rulaz :D abı gulmekten cafe toplamdı basıma[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahah gralsın valal bunu bekliyodum bende bi atim ortaya fikri sağlam bi kapak yaparlar diye düşündüm dom dan geldi güzel bişi :) yanlız filmi çekersek çok şeker oluack ha bissürü eleman var pek cok konuda yetenekli olan :P seslendirmelere efekt yaparız muzik modları :p dom ve onun gibi birkaç kişi görüntü efektleri yapar, ben setlerde ışık sorunumuzu gideririm(kafa saolsun) eheh[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 LOL ![hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 hahahah supersin dom bu arada resmi inceledimde kedinin sag eline bakın klavyenin A ve S tuşlarının uzerinde sol elide L tusuna basmak uzere kesin kötü emellerine alet edicek birini arıyo chatten (siber nuri)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 siber nuri ya hahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 siber nuri LOL ! :D ya karakedi photoshop yarışması düzenleyelim hehe[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahahaha dom bu işi biliyor valla, helal olsun.. :-p lecter ya, bir de kırmızı göz yapsan hannibal'ın afişi karşında.. :lol:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dk'yi 10mb'ye nasıl getirdin yahu, mpeg 2 mi kaydedeceksiniz anlamadım.. :) yaparsanız da ufak boylu formatlık bişi de yapın bari..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 super bir fikir varya. walla aslinda yapabildiginiz kadar uzun yapin, wmv yaparsiniz, 10mb la 30 dakkalik sey yapilir[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar