BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 korku filmlerinin aranan yüzlerini buluyoruz ve film çekiyoruz krokunç resimlerinizi gönderin şöyle[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bone'dan korkulur... Elimde çok güzel resim vardı Kostümlü falan ama format öncesi yedek almayı unuttuğum için gitti güzelim resimler. Üzgünüm[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bone poz super :) bide bıçaktan ışık yansımış tam olmuş[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 babacumda seri katil tipi var ehe boneda da tam tecavuzcu bakışı :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuya özel çekilmiş fotoğraf böyle olur işte : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Popeye, 31 October 2003 18:32 tarihinde demiş ki: babacumda seri katil tipi var ehe boneda da tam tecavuzcu bakışı :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... "Dönüş yok" filminde çaycıyı oynamıştım oradan aldım nede olsa karakter rollerin adamıyım...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 [hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ve bir klasik :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 amerikalı bi hatun arkadaş var ur a pimp demişti vaktinde bende vay heralde karizma cool falan filan diye düşünüyoken pimp ne örendim gittim buna sen bana böle böle dmeiştin he anlamını bilmiyodum güldüydüm falan dedim buda güldü neymişki anlamı dedi anlattım orendigim gibi tamam o anlamda ama biz burda o anlamda kullanmıyoruz falan dedi :) sey gibi ya simdi tam acıklayamıyom ama ne bilim karizma falan filan güzel bişeydi simdi cıkaramadım :) bu arada resimi asansör de cektiydim böle garip pozlar verim diye düşünürken pat bastım aha bole cıktı photoshop da 2 efekt ekledim fazla bi oynama yok :) i rule :) ama illa psikopat bişi istiyosanız makina alimin altında yaparım bi güzellik filmi ne zaman çeviriyoz onu soleyin bende camera var kafası kirlenmiş halde (sony dcr trv 110 e var bildiin kamera foto makinası deil yane) kafasını temizletiyim çekelim bi güzel film ist de farklı mekanlarda aksesuvar lar falan ayarlarız sekil olur sonradan da cd ye bastırırız pati bulusmalarında dagıtırıs isteyenlere :) ehaua nerden nereye ahanda fikir attık ortaya varım diyenler kimler şimdi :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bu arada film çekimlerine baslarsak businessman seni bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin kapısından koşarak kaçan bir tip olarak filme dahil edebiliriz ve sonrada sehir içi katliam başlar sonra yolda yürürken karsına gogsu kıllı (kadayıf gibi) siyah saclı kilosu boyundan büyük olan bi tip cıkar onuda gruba alırsın , bitanede elf falan alırsın grubu kurarız alemin en komplex filmini hazırlarız valla[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yürüyen ölülerin gecesi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Eheh ben zaten The Shining filminin ikinci versiyonunda Jack Nickholson'ın rolüne adayım. Cinnet geçiren abi rolünde. Dağılın lan topunuzu keserim. Grubu kuralım bizde The League of Extrapsycho Gentleman adı altında. Bu arada Fizik profösörü görünümündeki BabacumMostors da bizim meslektaş çıktı iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bunlar aziiciik montajli.. boyle bir insan degilim normalde, durduk yerde arkadasligi kesmenin alemi yok degil mi?.. http://dbot.org/superkorku1.jpg http://dbot.org/superkorku2.jpg [Bu mesaj dom tarafından 02 November 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 huharaa demek istiyorum sayın dom[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 dom, kalbi olanlar bakmasın diye bi ibare falan koysaydın bari altına... o neydi öyle yaa.. anam anam..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ilki tam baron of hell havasındaydı da ikincisinde babuna benzemişsin sevgili dom... :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ahaha dom iyiymiş:)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 lol bisikletli terörist :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 milletin evinde neler varmış yahu, iyi ki adresimi vermemişim kimselere.. :) mumi'cim jason'dan ziyade cs'de keleşinin mermisi bitmiş terrorist gibi çıkmış yüz ifaden.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 dom ayrica fazla futurama izlemis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bana uyar :) benim kamera akşamları ev içinde çok iyi dönüş yok moduna gidiyor[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 benim fotoğraf makinesi 13 sn'lik sessiz avi çekebiliyor, nasıl olacak bu iş pek anlamadım.. :-p kamerası olmayan patlayacak mı yani? fotoroman yapsak? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 var mı ötesi..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: DynamicK, 01 November 2003 17:52 tarihinde demiş ki: filmi ne zaman çeviriyoz onu soleyin bende camera var kafası kirlenmiş halde (sony dcr trv 110 e var bildiin kamera foto makinası deil yane) kafasını temizletiyim çekelim bi güzel film ist de farklı mekanlarda aksesuvar lar falan ayarlarız sekil olur sonradan da cd ye bastırırız pati bulusmalarında dagıtırıs isteyenlere :) ehaua nerden nereye ahanda fikir attık ortaya varım diyenler kimler şimdi :)[hline]Grandmaster Hamburger hani sanki demişim daha önceden up :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar