GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Sevgili pati-rpg severleri Elimde gözelınden werewolf main booku ve yan kitapları var ben oynattım ama kımse bana oynatmadı artık oynamak ıstıorum ve burda çagrı yapmak ıstorum YOK MU WEREWOF OYNATABILECEK BI ELDER!!!!!!! özellıkle magıc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Ben sevmiyorum kurt çocukları :) Akabinde zaten 2 oyun oynatıyorum ve 3 oyunda oynuyorum! İmdak yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 allaaam neden ya?????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 düzgün yazsak memnun olurum.. istanbulda bonepart magic gibi frp, vampire, werewolf felan oynuyan bir sürü insan var da, ankarada bulmak için ip atmak gerekiyor ( yok herhalde deyim böyle değildi... :-P )[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar