karpuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 anladığım kadarıyla polifonik melodiler midi formatında ve internetten indiriliyor bir ücret karşılığı... bilgisayarımda bulunan bir midiyi telefonuma geçirme şansım var mıdır? nasıl yaparım?[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 wardır infra veya bluetoohth warsa telefonda eğer yoksa data kablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 data kablosu nerden bulunur kaç paraya alınır?[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 up[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Modellere göre değişiyor. Direk KK veya Genpa yetkili servslerine gidip sor çünkü piyasada o kablolardan bulamazsın. Adamlar satamayacakları için o tip şeylere para bağlamak istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 3510i için data kablosu biraz zor bulursun. ben çok aradım, bi tane dandik bişey buldum, ama kullanmıyorum bile. alet bataryanın altına takılıyo, ve batarya bunun üstüne çapraz olarak takılıyo. takması ayrı çıkarması ayrı dert. midi konusunda: 3510i'ler midi çalma konusunda çok seçici. çok az midiyi çalıyo, ve çaldıkları da genelde bişeye benzemiyo. biraz araştırıp midi dosyalarını nokia'nın kendi formatına (tam hatırlamıyorum) çeviren bi program bulursun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Nokia' nın zil tonu formatı yanlış hatırlamıyorsam .rng idi. eğer midileri o formata ceviren bir programcık bulabilen olursa bana da haber versin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar