SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 japonyada voleybol dünya kupası oynanıyo. Bizim takımda hiç fena oynamıyo ama tv sadece bizim takımın maçlarını veriyo maalesef (diğerlerini veriyosada ben kaçırdım), turnuvanın genel durumunu takip edebileceğim bi site bulamadım bu nasıl iş? (koskoca dünya kupası yaw) varsa bi adres bilen help! -az önce Brezilya'ya da çok pis yenildik :([hline]did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 butun kızlarımıza basarılar umarım ıyı sonucla donerler[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi ya bikaç set çok deli oynuyolar kim gelse çakarlar diyorum sora hadii bi dağılıyolar annadıım kadarıyla kondisyonları ii deil vea motivasyon sorunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 yazık oldu ama böle giderlerse birinciliğin en büyük adayı olcaklar ama sondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 abi çok tecrübesizler batu. senin dediin tüm sonuçların nedeni tecrübesizlikleri.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Off ya bi yenemedik polonyayı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Kübayı yendik =) 3-2 son seti 16-14 aldık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 az önce kübaya koyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 http://www.voleybolum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 oah! küba bu bildiğimiz küba dimi? hmm süper o zaman..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar