Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne lan oraya buraya toplanıyosunuz istanbul'da deiliz gelemiyoruz bizde bu cumartesi toplanıp aquapark ' a gidiyoruz warmi gelen ? şimdi gelenler Ben Hopelez Angel_ Kermit_frog şopari kim gelio lol[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 AntaLyada oLsam geLirdim 2 hafta daha bekLeyin geLem :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bu nedir abi?vıcığını çıkardınız..böyle giderse paticik sınıfta,paticik ders veriyor,paticik amerikayı ele geçirdi,paticxik ayda..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence gayet hos bır sey vıcıgı cıkması ıle alakasız oldugunu dusunuyorum sonucta ınsanlar tanısıyor kaynasıyor yenı dostluklar kuruluyor keske hergun olsa keske herkes yapsa:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya tem. de gelcem bekleyın dasd[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Harbi bekleyin temmuz 1 diyin ben yanınızdayım :P Hem gelin alanya'ya ne var antalya'da :) Bizim burdaki daha büyük :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 antalyada olsam kesin gelirdim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 İller arası Paticik Buluşmasıda olur yakında :))) OTobüs Otobüs dolaşıp gelirisiniz konyaya (Hani Tam TR ortası ya :D) lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Gilean, 10 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: paticik amerikayı ele geçirdi[hline]Experience My Dead Side ehehehe[hline]referanslar : www.mizzah.comwww.tokaci.comturkiye.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadı hep beraber patıcık Iranda yapalım amerıka somurmeden bız somurelım Iran halkını ve onların dogal kaynaklarını[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bana uyar viktor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 mgk sonraki ilk toplantısında paticik'in devlet içindeki örgütlenmesini irdeleyecekmiş, aman dikkat..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 antalyali olarak diyorum su an denize girmeye kalksam *tum donar. aquapark daha soguk olur yuksekte zibir zibir eser. bi de islanip cikican islanip cikican. biraz daha beklemek lazim. ama tarih zaten 1 temmuzdu dimi.[hline]referanslar : www.mizzah.comwww.tokaci.comturkiye.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 "paticik kadrolasmasi...." ehehe[hline]referanslar : www.mizzah.comwww.tokaci.comturkiye.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 olmicak sey degil aslinda mesela su an dark dunyayi ele geciriyo.[hline]referanslar : www.mizzah.comwww.tokaci.comturkiye.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 iyi olur da ben antalyya gelemem Ortada buluşalım Aftyon Oruçoğluna gidek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 paticik uyum paketi 100 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Oruçoğlu berbat bi yerdi lan. Hayatımda ööle kötü bi otel görmedim :) Tabi orası otelse ve ben adını karıştırmıosam ehu[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 afyondamı ne vardı snrm ora? afyonda snrm en iyisi bişi termaldi hay aksi unuttum.. *!düşünür*[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 afyonda peder görev yapmıştı biraz yobaz ama idare eder bir yerdi sucukları süperdir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Biraz yobaz..? Peki.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bayağı bir yobaz eahha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ehue :) orda özdilek fln vardır oralar iidir :) ordan hep geçtiğimizde uramıyoruz diil ha ;) ---asparagaz--- spor bakanı prawler'den gelen bir açıklama: ilerideki ist. avrupa ve anadolu yakası maçlarımızdaki bilet satışları başlamıştır... (haberin dvm az sonra) ---asparagaz--- :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ne yobazı yahu? otelle yobazlığın alakası ne? siz ülker de yemiyorsunuz herhalde "yobazdır bu, atatürk büstüne gofret sürüyorlardır kesin" diye.. :) ekleme: afyon'a gidip de ikbal'de kuzu tandır ve lokum yemeyen dombilioğludombilidir bu arada.. ikinci ekleme: ikbal'de kaymaklı kadayıf da yemeyenin sülalesi dombilidir bunu da ekleyeyim..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister [Bu mesaj Sam tarafından 11 June 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sam tarafından 11 June 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eyvah sam, boylece sen afyona gidip kulahli yememis olan herkese dombili demis oldun...[hline]referanslar : www.mizzah.comwww.tokaci.comturkiye.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar