mastermage Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 serverime paradarbe olayı koymak istiyorum elinde scripti olan varmı veya neler ile oynuycaz birisi anlatabilirmi tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ya bırakın SU nebula taklitlerini YA adamlar Gitmisler Wrestling Skillinin ARtısını Fence koymuşlar Bakın Şimdi Olaylara Bakın Nebula ilk Başta TCT SWS cıkardı hani 60 60 +9 Dier serverler de başladı Nebula Poison-Eva yı Buldu Dier Serverlerde Direk Nebula Vortex Body Değiştirdi Diğer Sharlarda Nebula Fence Gibi alakasız Bir skille ParaBlow Koydu Diğer Sharlarda Koydu Yanı KISACASI COK ÖZENTİ BİR MILLETİZ Adamların YAPTIGINA SAYGI DUYULMALI TAKLİT DEĞİL!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Neyazikki öle justin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Nebula script kodlarini hayrina dagitmiyor bildigim kadariyla? Bir yerde bi script gorup aynisini yazarsan fikir almis olursun, taklitcilikten biraz daha farkli birsey. Illa bu taklittir diyorsan, parablow zaten osiden alinma birsey. Keza anatomy, lj vsvs bonuslari da oyle. Sacma sapan caps triplere gerek yok. Ha butun ozellikleriyle ayni scriptler diyorsan, Nebula'nin bazi scriptleri editleyip yazdik dediginin resmidir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 evet baggio sana katiliyorum ama gulmekten derrrrmisim. Gercekten haklisin bende yazdim fakat calmadim nebuladaki bir fikir oldu.Buda'nin aydinlandigi gibi. damlaya damlaya gol olur.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaji tam okumamistim bu arada acikcasi, simdi bir daha baktim da.. 'Fence gibi alakasiz bir skill' degil, o da osi'den alinma birsey, birilerini taklitcilikle suclayarak burda bagirip cagirmadan once biraz uo kulturunu gelistirirsen iyi olur.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 +1 ayagini yorganina gore uzat yorgan yetmesse yardimci oluruz.[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya ParaBLow Benim bildiğim Wretling de olur adıda WRESTSTUN değilmidir ha yanlışmı biliyorum? Alın UOTURK den aldım bakın iyi bakın! Bilgiler: Wrestling yani ata sporumuz güreş. Oyunda elbette kırkpınarda yağlanıp pehlivanlar gibi gezinmiyoruz. Bu skill daha çok savunma amaçlı olarak kullanılıyor. Özellikle mageler tarafından yakın dövüşte rakibin vurmasını önlemek dolayısıyle fizzle etmeden büyü yapabilmek için kullanılmakta. Wrestling aynı zamanda thief karakterle içinde kullanılır özelikle wrestling+arms lore ilişkisi ile yapılabilen disarm yani rakibin silahını çantasına düşürerek daha sonra stealing ile onu çalıp sonra kayıplara karışabilirsiniz. Elbette bunu söylemek yapmaktan çok daha kolay. Disarm için hem wrestling hemde arms lore skilleiriniz 80in üzerinde olmak zorundadır. Walla ne yalan söyliyim 90küsürlerin üzerinde değilseniz disarmıda unutun. Diğer bir opsiyon ise wrestling+anatomy. Bu durumda rakibinize stun yapabilirsiniz. Stun ise rakibi hareketsiz bırakmadır. Eğer wrestling ve anatomy skiliniz yeterince yüksek ise stun yapabilirseniz rakibiniz 5 saniye gibi bir süre paralise olmuş gibi hareketsiz kalacaktır. Buda sizin ondan uzaklaşmanıza kendinizi greater heal yapabilmenize hatta offensive bir büyü atabilmeniz için gereken zamanı size kazandıracaktır. Stun içinde wrestling ve anatomy skillinizin 80lerin üzerinde olması gerekmektedir. 90ların üzerinde stun şansınız artar. Evet Ne diyeceksiniz Mage in En önemli skillerinden birini warrior a vermişler pffffff cok SACMa [Bu mesaj Sum41 tarafından 06 Mart 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Wreststun ayrı, parablow ayrı. UO Turk'e ne bakıyosunki sen?Orası çok mu mükemmel?[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 UO türkmü? Orası nere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 UOTurk varken gelmis osi'den bahsediyorum ben de, ne kadar aptalim, ozur dilerim herkesten. =)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ayyyyy uo turk ne ya ultimatr SASIRDIM ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ultimatr de wrest stun a baktında burada aksini iddia edene kdr yine ultima tr de parablow a neden bakmadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 OSI'nin acilimi nedir?[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Origin Systems Inc.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Sher schön...[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Origin System Incorporation alın al al al :) costum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar