Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

450 m'lyona upgrade nasil yapilmali?

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

PIII 800
256 ram
32mb tnt2 m64 ekran karti
creative pci ses karti

sizce neyi ne kadar arttirabilirim?
yani ekran karti almak istiyorum ben ama mesela 300 dolarlik alsam sonra bu islemciyle performans alabilir miyim? veya 100 dolarlik alip kalana ram ve islemci mi arttirsam? bunun gibi sorularim var yanit bekliyorum :) 19' ekran, hp 890 printer,scanner,dvd,kamera ve cd-r var ayrica onlardan deistirmeme gerek olan yok diye dusunuyorum. bir de ucuz,xp destekleyen bir radyo-tv karti onerirseniz sevinirim.

bu arada para Aralik'ta elime gececek ona gore o zaman cikacak seylerin simdiki fiyatlara etkisini de tahin ederseniz sevinirim. yani atiyorum geforce 8 19543023 cikacak o yuzden xxx ekran kartini ucuza alirsin falan gibi . :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende p2-400 vardı geçen sene
hatta bir hafta öncesine kadar
128 mb ram vardı
gidip geforce4 ti 4200 aldım geçen sene
oynayamadığım oyun kalmadı
ekran kartı tam performans çalışmıyor genede
baya işe yarıyor..
Gerçi FPSlerde ortam çok karışınca biraz sorun oluyor...
önce neyi değiştirceğine karar ver sonra marka model
konusuda zamanı geldiğinde karar verirsin , fiyatlar çünkü belli olmuyor.
mesela direct x 8 destekli geforce tilar
fiyat olarak fxlerin bir kısmından daha pahalı
fxler sonra çıkı direct x 9 destekleri var
Sosyal ağlarda paylaş

epox 8k9ai kt400 65$
athlon 1800+ 63$
twinmos 256mb ddr333 40$
msi fx5200 76$
gerçek 300w psu 35$
toplam kdv dahil 330$

o/c kurcalamiycam, düşük çözünürlük bana yeter diyosan bütçen dahilinde fıstık gibi makine, bence bütün parayı tek parçaya yatırmak o sistemden optimal performans almanı engeller.

[Bu mesaj Cruloss tarafından 31 October 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çözünürlük çok önemli değil. bir de biraz daha açsan o parçalar nedir bazılarını anlamadım :) bir de yeni bilgisayar al diyen arkadaş, ben öyle süper bir sistem istemiyorum sadece yeni oyunları çalıştırsın yeter. yani çözünürlük 800*600 de yeter bana. bir de direct x 9 olayı önemli sanırım yani almışken onu desteklemeli kart?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

epox anakart, athlon işlemci, twinmos ram, fx5200 ekran kartı, psu power supply. bu parçaları alırsan zaten yeni bi bilgisayar almış oluyosun ayriyetten elindekileride satacanı düşünürsek üstüne biraz faha para koyup daha iyi bişiler ekleyebilirsin 512ram, geforce ti4200 gibin. dx9 olayını hiç kafaya takma çünkü dx destekli oyunlar daha çıkmadı baya bi çıkmiycaklar üstelik çıksa bile ekran kartın dx9 desteksizde olsa oynayabilirsin sadece dx9 efektlerini goremezsin hepsi bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartın kötüymüş. En azından bir 8x agp geforce4 ti 4200 alman lazm.

en son 140 dolar civarındaydı. Geri kalanlada ileriye dönük bir anakart ve düşük bir işlemci alabilirsin. 256 mb ram yeterli.
anakart olarak asus a7v8x X/L yada a7n8x olabilir. biri 60 küsür dolar biri 96 dolar.
İşlemci olarak 1 ghz üstü AMD duron olabilir.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

ben islemci ve cpu diyorum ramin su an icin iyi. ekran kartinda iyi bir islemciyle gayet iyi gider..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

sen iyisimi gel pentiumdan şaş. eğer "amd yanıyo", "amd oyun çalıştırmaz", "amdye findoz kurulmuyo gel keleron!!! verelim daha iyi" gibi lüzumsuz laflar duyduysan gülgeç, çoğu satıcı ya cahilliğinden ya elinde amd olmadığından yada inteller daha pahalı olduğundan bunları zırvalıyo. amd alırsan çok daha ucuza aynı performansı elde edersin artan parayla daha iyi ekran kartı daha fazla ram alırsın, güle güle kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...