McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Şarkılarını seven var mı? Varsa hangileri?[hline]8-) :)
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 har har har U2 rulz bayılırım... U2:Mysterious Ways U2:Beautiful Day U2:Kite U2:Hold me , kiss me , kill me(batman forever soundtrack) U2:Achtung Baby(bu aynı zamanda albümlerinin ismiydi)[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 elevation beautiful day felam ? ne bilim genelde mtv den takip ettim albümlerini dinlemedim hiç[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence)
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 jank iyi hatırlattın elevation'da iyidir...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 One Tek geçerim ;)[hline]Bu dünyada duygusal bağlılık ölümcül bir hataydı,acı ve üzüntü dışında birşey getirmezdi..
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 walla bende beatiful dayle elevationun tomb remixine bayılıyom yalnız mtv de felan yayınlanan tomb remix normali o kadar da güzel diil :::)[hline]8-) :)
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2002 One en ii si bencede ama cogu sarkisini severim... yazmiyim simdi :)[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2002 achtung baby diye bir şarkı yok, albümün ismi sadece. berlin'de kayıt görevlilerinden biri habire "ahtung beybi" diye diye adını öyle koymuşlar, baştan sona her an dinleyebileceğim ve hiçbir zaman sıkılmayacağım yegane albümdür. u2'nun sevmediğim şarkısı yok gibi, hastası olduğum bir gruptur. ama kesinlikle achtung baby albümlerini en önde tutarım (joshua tree ve diğer albümlerde de inanılmaz parçalar var ama bütün olarak mükemmel bulduğum achtung baby) Sweetheart, You're so cruel..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 *!u2-When Come Around u dinlemiş,hasta olmuştur* Var mı bunun gibi başka bişiyleri U2nun? :] hoş parçaymış..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim
Etos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 With or without you var, yazılmamış. Sadece U2'nun değil tüm zamanların en iyi şarkılarından biridir kanımca. Sözleri çok etkilemişti beni uzuun yıllar önce, hala dinlerim, severim.
Öne çıkan mesajlar