Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Eveet ilk göz ağrım be , içi bmw 320 den falan geniş, arka diz mesafesi gayet iyi, sonracıma orijinalliği hiç bozulmadı mesela camlar otomatik degildi hiç ellemedik aynen öyle, jant kapagı calınmıştı ingtereden getirtildi yenileri zaten türkiyede yokmus. sonracıma aracın motor %50 rektefiye oldu bakımdan geçti komple, 4 teker değişti gt3 takıldı, kazası falan yok araç 1.4 motor 103 beygir 1994 model eski kasa (gördügünüz üzere) 89k km de nekadar yakıyo ? cevap: 130-140 la gidiyom diyelim 160-170km arasında çeyrek depo yakıyo kurşunsuz benzin 25-30 milyona denk geliyo buda 7000 $ düşünen varsa :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Güzel araba. Ben olsam bunu satmazdım. Güzel bir tek kapı ayrıca diğer arabalardan farklı ve özgün olmak güzel bir duygudur. Motorun biterse ve buna yatırım düşünüyorsan 1.8 lik ZR motoru (160 bg), şanzımanı, aktarmaları ve frenlerini yenilemek güzel olur. Mis gibi baştan yaratırsın. Yeni arabalardan alamadığın zevki eski dostuna bakarak almak bence daha güzel. Tabi bana ne bundan dersen o başka konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Bu arada ben bu arabaya bindim aciip tatli bi sesi var sirf sesi icin alinir. Sizde binin bi deneyin diyecem ama sakin ha dyna kullanmasim adam bi felaket... Bu arada alet 1.4 ama bayaga seri...[hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ühü gitti alet babam anlaşmış arkadaşı ile :) kaça satıldı sölemicem eheh 1 ay sonra falan vericez simdilik kullanıyoz yeni bişi alana kadar yeni araba büyük ihtimal le lacivert megane coupe olucak herhalde ama belli deil daha :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar