Selocan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ama bazı şeylerin bedeli ağır olur zaten bence buna değer.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Katılıyorum. Olaya baştan ben hiçbir şekilde incinmeyecem diye girersen hiç bir tad alamazsın. Hoşlanmanın da aşkın da tatlı bir hüznü olmalı. Zaten çoğu zaman insanlar elindekinin değerini bilmez kaybedinceye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 heh.. aşk=acı...Hep derim :p Fazla mutlulukta iyi değildir... Sam usta gelsede yazsa yorumunu alsak ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihinde BonePart incisi:o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 her güzel şeyin kötü bir sonu vardır . cıx cıx ramazan olmasa içmeye gidicem ama nafile pf.[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Carpe Diem olsun abı hayat felsefenız.. bızım olmadı sızın olsun... karıymıs kızmıs bowerın bak bonparta ohhh ne ala ne deme??? bazen olmuyo bea koc[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehem geçmiş olsun ama ben mutluyum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 şimdi ben anlamadım .. penguien seviyomuş ,sen bunu hatırladın aldın bi' tane ,verdin ona ... eee peki sonra ... belli bir hayranlığın vaR bu kıza karşı sanırım ,aşk değil henüz .. insanoğlu çok garip ya .. daha doğrusu dişiler çok güçlü yaaa , hepimizi dünya üzerinden silip atacaklarRrrrr !! ..hayıııRRrrr !!! ....[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 disiler cok guclu. evet. maalesef ayni oranda olgun degiller. olsalardi bu gun itibariyle utopyada yasiyor olurduk[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 henüz anlamış değilim onları ... durağan bir yapıları var gibi ; anlaşılabilirler ,bir yandan kırılganlar , bir yandan da güçlü görünme uğraşındalar ; bunu kanıtlamak ister gibiler ... Kesinlikle bütünüyle ortak değiller , her birinde çok farklı sırlar ,keşfedilecek çok farklı tatlar ve acılar var ... ve rol yapma konusunda uzmanlar ...[hline]Novice Civil Engineer [edit :Şöyle bi' baktım da güzel yazmışım he ?] [Bu mesaj odchu tarafından 02 November 2003 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 duygusal olarak gucluler, erkek zayif. fizikselde tam tersi olsa da. duygusal olarak etkin olduklari icin onlarin icinde bulundugu inanclari, yargilari eninde sonunda duygusal olarak onlardan etkilenen erkege de cesitli oranlarda yansir. etkiler. karisina bak kocasini al gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: Halfmumi, 31 October 2003 10:56 tarihinde demiş ki: Sam usta gelsede yazsa yorumunu alsak ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihinde BonePart incisi:o ne uyumadan vurdurman mi lazim bu konuda çırağım denebilir, uzun hikaye.. :) ha yok bölü açılsın konusunda dediysen, bakıyorum bu başlıklara, aynı isimler hemen hemen ayynı şeyleri yazıyor çoğu zaman, birkaç kere bakınca herkesin düşüncesini görmüş oluyorsun. sonrası, daha ötesi yok, tartışılacak ya da deneyimleri paylaşacak bir durum da oluşmuyor. mesela şimdi bu arkadaşpaylaşmakistemiş sevincini de, "konuştuk hohohoyt" dışında bir durum yok. e şimdi nasıl bir yorum yapalım ya da ders çıkaralım, ne söyleyebiliriz? bu saatte de kafam durdu iyice, daha çetrefilli bir felsefe yapacaktım oturmadı.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 eh...Konu aşk acısı olunca benden yazacak şey çok,ama klavye erir diye korkuyorum.. Kafamı duvarlara vurasım geliyor bazende,geçmiş aşk hatalarını düşünüp. "Ulan söylemeseydim" diyen var mı başka? :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Bir 31.10.20 05:58 Tarihli BonePart incisi: o ne uyumadan vurdurman mi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ozaman bu threade sole bi cevap yakısır kurban - yalan yalan dostum ask diye birsey yok, ask dedigin uc gunluk eglence, bilemedin bes gun sursun, kapılıpta surunen cok[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar